reklama
Kasiulka tak mi się właśnie wydaje - ale na środę się u fotografa umówiłam - więc ma nie wychodzić :-):-):-) robie sobie 4 ciążowe fotki :-):-) tylko na tyle mnie optymalnie stać ma któraś z Was zdjęcie co się tak mega podoba???? bo muszę coś wymodzić ;-)????????
Mini55
&&&&&
Lina moze tu znajdziesz jakieś inspiracje :
sesja ciążowa - Szukaj w Google
sesja ciążowa - Szukaj w Google
kamilaedi
Fanka BB :)
no Lina- czyzbys na podium sie pchala?
ja zgagi nie mam i nie mialam - pewnie lyse dziecko bede miec hihihihi
angel- fajna taka noc w hoteliku, u nas nie realne sie wyrwac (banda sierciuchow )
nefi- ja bym poprostu pojechala do szpitala i powiedziala ze ktos musi ci wypisac zwolnienie.........
ja zgagi nie mam i nie mialam - pewnie lyse dziecko bede miec hihihihi
angel- fajna taka noc w hoteliku, u nas nie realne sie wyrwac (banda sierciuchow )
nefi- ja bym poprostu pojechala do szpitala i powiedziala ze ktos musi ci wypisac zwolnienie.........
nusia181
Lina gratuluje odejścia czopika:-)
Zapiekanka zjedzona, ale była taka se....
Kręgosłup boli i juz nie wiem jak mam siedzieć i leżeć
Zapiekanka zjedzona, ale była taka se....
Kręgosłup boli i juz nie wiem jak mam siedzieć i leżeć
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja watpie ze urodze w tym tygodniu..cos czuje ze amelka sie niechce pchac na ten mroz.. bo ani czop ani wody ani pozadne skurcze nic niema .. a maz kurcze chyba znowu niema ochoty na sex wryyyyyyyyyyy juz z 3 tyg nic nie bylo... niemam dzis humorku..
Perelandra
Angel mężu przynosi mi lapka na trochę, a potem zabiera... myślę, że spokojnie możesz krople brać bo faktycznie w tym stadium ciąży niewiele już może zaszkodzić, nie sądzę żeby krople miały jakiś negatywny wpływ
nefi jeśli coś się dzieje to jedź do szpitala
nusia pociesze Cię, że mnie oprócz kręgosłupa jeszcze nera rypie... spanie na siedząco to nie jest fajna rzecz
Atan - 3 tygodnie? ja już nie pamiętam jak to się robi...
nefi jeśli coś się dzieje to jedź do szpitala
nusia pociesze Cię, że mnie oprócz kręgosłupa jeszcze nera rypie... spanie na siedząco to nie jest fajna rzecz
Atan - 3 tygodnie? ja już nie pamiętam jak to się robi...
reklama
anula_mm
czekając na...
spokojnie mniej adrenaliny i Amelka podejmie decyzję o szybszym wyjściu