reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
nefi a nie podali Ci następnego terminu ?? Bez sensu że od tak odwołali , no bo w sumie większość ciężarnych ma L4 :confused2: Może coś pilnego mu wyskoczyło . Może jutro się tam dodzwonisz ...

LIna fiu fiu bliss.gif

Kasiulka tak mi się właśnie wydaje - ale na środę się u fotografa umówiłam - więc ma nie wychodzić :-):-):-) robie sobie 4 ciążowe fotki :-):-) tylko na tyle mnie optymalnie stać :sorry: ma któraś z Was zdjęcie co się tak mega podoba???? bo muszę coś wymodzić ;-)????????

no Lina- czyzbys na podium sie pchala? :-D
ja zgagi nie mam i nie mialam - pewnie lyse dziecko bede miec hihihihi

angel- fajna taka noc w hoteliku, u nas nie realne sie wyrwac (banda sierciuchow )

nefi- ja bym poprostu pojechala do szpitala i powiedziala ze ktos musi ci wypisac zwolnienie.........

Kamila lepiej byc ostatnia na podium niż pierwsza poza podium :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale nusi to już chyba nie ścigne... :-D:-D:-D:-D

Nefi ja też bym tak zrobiła jak mówi Kamila....

Mini - dzięki :-)

a ja watpie ze urodze w tym tygodniu..cos czuje ze amelka sie niechce pchac na ten mroz.. bo ani czop ani wody ani pozadne skurcze nic niema .. a maz kurcze chyba znowu niema ochoty na sex wryyyyyyyyyyy juz z 3 tyg nic nie bylo... niemam dzis humorku..

Angel mężu przynosi mi lapka na trochę, a potem zabiera... myślę, że spokojnie możesz krople brać bo faktycznie w tym stadium ciąży niewiele już może zaszkodzić, nie sądzę żeby krople miały jakiś negatywny wpływ

nefi jeśli coś się dzieje to jedź do szpitala
nusia pociesze Cię, że mnie oprócz kręgosłupa jeszcze nera rypie... spanie na siedząco to nie jest fajna rzecz :crazy:

Atan
- 3 tygodnie? ja już nie pamiętam jak to się robi...

reklama
Do góry