reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

wstałam, pozmywałam, ogarnęłam się i umalowałam i miałam iść do sklepu i z psem, ale mi się odechciało wszystkiego
No kurde a muszę iść kupić sałatę, rzodkiewki i wodę do picia a wcale mi się nie chce
Miałam posprzątać, kurze powycierać i wszystkiego się odechciało
Spać mi się tylko chce
No kurde

Boże laski Wy chyba oszalałyście z tym praniem\
Tunia to już w ogóle pierzesz chyba od dwóch tygodni już haha

Ja tam nic nie robię

Czy Wam też się tak dłuży koszmarnie to czekanie?

reklama
atomowka dluzy sie jak cholera ale jak tak siedze w tym praniu to nawet nie wiem kiedy mi dzien minie:-)A ztym zebraniem sie pomalowaniem jak mam gdzies isc to mam tak samo jak Ty:-)ostatnio wlasnie tak zrobilam mialam isc do sklepu i co i siadlam i nigdzie nie poszlam:-D

A wlasnie mnie napadlo ze moze bysmy lozeczko rozlozyli i postawili i ja juz bym sobie powoli wszystko szykowala cos mi sie wlaczylo:-D

No to po drzemce:-)

Tunia to ty nie nadazysz przebierać tego twojego synka:-)

KAsiulka też mi zrobiłas ochotę na michałki. Całe szczęscie że ostanio w paczce przyszły bo do polskiego sklepu to ja mam kawałek

Co do ubranek to ja mam poprane i poprasowane 56,62 i kilka 68.

Witam wszystkie kobitki :-)Powariowałyście z praniem ja tam nic nie piorę czekam na komodę a jak będzie i to musi wywietrzeć mam nadzieje że do marca się wyrobią.I nie mam pomysłu na pościel mój uparł się na baldachim a ja nie chce a on tak i ustąpiłam ale chce w beże pościel ale nie mam pomysłu jaką.Wkurzyłam się dzisiaj bo dowiedziałam się ze mam się nauczyć na egzamin z przedmiotu z którego mieliśmy zrobić prace a teraz chce Profesor zadania nam dać wszystko pięknie gdyby on po polsku mówił a on kurde po rosyjsku co 5 słowo po polsku i naucz się i dowiedz o co chodzi z 80 studentów wszyscy nie wiedzą o co chodzi nieźle:wściekła/y:
Tunia- jedno pranie i wiecej nie musisz jak tyle ciuszków będziesz mieć:-)
Kurcze mamy luty za miesiąc pesser mi ściągnie ciekawe czy maluch poczeka w brzuchu czy stwierdzi że chce jeszcze posiedzieć.
A właśnie kiedy jest tłusty czwartek ??

Białe michałki są najlepsze :-)
A do mnie dziś koleżanka przyszła i przyniosła ze sobą mega przepyszne rogaliki drożdżowe z czekoladą ( sama je piekła :-)) a oprócz rogalików przytaszczyła sześciomiesięczny brzuszek :-D... Dawno się z nią nie widziałam :-D:-D:-D

Patka Dobre podejście - w sumie trójeczka całkiem fajna sprawa :tak:

Tunia
ale Kubuś będzie mieć garderobę :-) ale Tobie za to czas zleci - ja bym wolała prasować takie malusie ciuszki niż te ogromne podkoszulki mojego M :evil:a właśnie na mnie czekają :crazy:

Kamila spokojnie jeszcze 6 tygodni do terminu :tak: Po skończonym 38 tygodniu czyli od 39 tygodnia ciąża jest traktowana jako donoszona i w terminie :tak:

Ja juz po tym wielkim wydarzeniu dnia dzisiejszego ;-)
Nie spalismy do 4, o 8 pobudka wiec ledwo na oczy 'paczę' :sorry2:
Chyba sie trzeba skimać ;)

Kamila to Mata z tego co paimetam miala nam pod koniec dawać jakieś rady ;P
A mysle, ze mozesz smialo zaczac za 2 tygodnie powoli szorowac podloge :-D

Ide sie polozyc.. do pozniej

reklama
Do góry