reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

zadzwonila do mnie mam ze przyszla do mnie paczka zdziwilam sie bo nic nie kupowalam a w niej grzechotka i ksiazeczka okazalo sie ze to z gazety dla dzieci hura hura:)

reklama
Villandra e tam ,urodzimy wcześniej niż 6 dni po terminie :-)

Kamila co do sposobów to pewnie że można próbować ale ja wolała bym postawić na spacery , seks i masaż brodawek niż na picie jakiś liści albo olejku rycynowego bleeeeeee :-D

Ewstra
super niespodzianka :-)

Villandra e tam ,urodzimy wcześniej niż 6 dni po terminie :-)

Kamila co do sposobów to pewnie że można próbować ale ja wolała bym postawić na spacery , seks i masaż brodawek niż na picie jakiś liści albo olejku rycynowego bleeeeeee :-D

Ewstra
super niespodzianka :-)

Ja mam w planie tylko takie wlasnie jak sex, chodzenie po schodach i wogole, masaz brodawek itp
No ale slyszalam jeszcze o pikantnym ... W szpitalu jak bylam przywiezli dziewczyne ze skurczami ;-)
Był z nia chlopak anglik. A potemw rozmowie powiedziala, ze z jego strony z anglii rodzina polecila jej zjesc ostre curry, zjadla wieczorem i o 4 ja przywiezli :-D A to curry wlasnie tutejsze slyszalam ;-)

Angel takie curry to w sumie też całkiem przyjemny sposób wywoływania :-D....
chyba chodzi o ten sam efekt co olejek rycynowy ;-)

kamilka ja Ci moge wyslac:-)

No głowa mnie boli no i dlaczego???
mini wez mi powiedz bo nie jestem pewna a to przypadkiem nie po tym oleju dzidzia moze walnac smulke??

Tunia nie wiem , ale kojarzę taką informację ... On działa przeczyszczająco ale nie wiem czy na dzidzia też :confused:

Bo ja gdzies slyszalam albo czytalam juz nie pamietam dokladnie ze bardzo czesto sie tak zdarza ze wlasnie dzidzia moze popuscic.

a potem panika że zielone wody :-D:-D:-D a to zwykła kupka :-)
Także nie ma co szaleć lepiej zrobić sobie SPA a potem erotyczny wieczór i dzidzia jak nic wyskoczy :-)

reklama
Do góry