reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dobra wrocilam po drodze kupilam mala nutelle:) i bagietke taka mam ochote hmmm,wiec dzis zgodnie z planem czekam na m i jedziemy na poczte , przepraszam za kolokwializm ale chyba olewam dzis ta szkole rodzenia sa to ostanie zajecia a oni tu takie madrosci prawia ze chyba szkoda czasu

reklama
Tunia to Ty tak wszystkie pierzesz? ja mam poprane tylko rozm.56/62, reszta w szafie w siatkach posegregowane rozmiarami czeka na swoją kolej

ja tak samo jak Kasia, wyprałam ubranka 56=62 i właśnie wrzuciłam jeszcze teraz ostatnią kupkę ubranek w rozm 62 a reszta leży w szafie w workach i czeka na swoją kolej, którą będę już prać jak zaczną się robić potrzebne :))

o żesz Tunia to pewnie Ci dnia zbraknie, żeby to wszystko ubrać :), ale, ale lepiej tak niż w drugą stronę :happy2:

miałam nie wychodzić, ale jednak na szybko do biedronki wyskoczyłam (w bloku obok mam) i kupiłam Michałki od paru dni za mną chodzę i tak zgrzeszyłam zjadłam 2 :-D

Mini55 ja po cichutku liczyłam na synusia mamusi, ale jeszcze nic straconego do trzech razy sztuka J
tunia23 też jestem na etapie prania, na razie czekam na wyschnięcie ubranek
miska odpoczywaj
Moja córcia wróciła już ze szkoły i pomagam jej przy zadaniu. Też dzisiaj raczej odpoczywam po wczorajszych porządkach. Ugotowałam tylko zupkę kalafiorową, a drugie mam z wczoraj.

Kasiulka no to teraz narobilas teraz mi sie chce Michalkow!!!:-DNo i mialam juz nigdzie nie wychodzic no jestem zmuszona jednak isc po Michalki:-D
patka ja to juz nie wiem ktora ture piore co skoncze to cos nowego dowoza i tak w kolko:-)co 5 minut malego bede mogla przebierac, ale tak jak Kasiulka pisze lepiej ze jest bo gorzej jak by mialo nie byc:-)

tunia ja też mam dużo ubranek :-), dokładnie lepiej więcej niż za mało:-)
doris życzę szybkiego powrotu do zdrowia, fajnie, że już wiesz jak będziesz znieczulana, mnie to spędza sen z powiek. Też będę miała cc.

reklama
witam dziewczynki :D

nadrobic was hoho a tylko jeden dzien mnie nie bylo... kurcze juz luty masakra jakas :szok::szok::szok: ja zaczynam dzis 35 tydzien czyli od kiedy moge zaczac myc okna, spacerowac i przytulanki zaczac?? slyszalam ze ktos tu mial jakies niezawodne sposoby?(tylko juz nie pamietam kto)

kangurzyca - gratuluje synka !!!!!! duzo zdrowka zycze dla maluszka :-):laugh2:

teraz to sie juz zacznie.... ciekawe kto nastepny ?:laugh2: ostatnio tez zastanawialam sie ktora z nas bedzie ostatnia ?

ja mam lenia na maxa dzis ... ale trza sie ogarnac i za porzadki zabrac....

kurcze jeszcze fotelika do auta nie mam tyz musze cos znalesc bo to juz chyba czas..:dry:

Do góry