reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć• dziewczynki :)

Widzę, że mamy kolejnego marcowego dzidziusia :szok: Kangurzyca gratuluję i życzę wsystkiego dobrego dla mamusi i Antosia :happy:

Ajako kciukasy za Ciebie mocno zaciśnięte :tak:
Bozienka pokaż baranowi gdzie jego miejsce i bez stresu dasz radę maleńka :happy:

Angel kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :tak:

Sporo z Was rozpoczyna dzisiaj nowy tydzień oooo jak fajnie :-D wszystkiego najlepszego hehe :tak:

A ja szaleję z praniem prasowaniem i czym się tylko da. Dla malutkiej mam już wszystko dostałam ostatnie rzeczy, zostało mi tylko meble poprzestawiać i dokończyć kącik dla maleńkiej w końcu zostało mi już tylko 17 dni :tak:
Mało ruchliwe coś te moje maleństwo się zrobiło hmmm nie wiem może miejsca nie ma, bo czuję tylko przeciąganie i czkawkę za każdym razem jak się czegoś napiję :confused:

Siary u mnie nadal brak, a boję się tych moich cycuchów dotykać coby na porodówce za szybko nie wylądować :-D
Miłe Panie z ZUSu cofnęły mi L4, bo czegoś tam brakowało, lekarza nawiedzę to się zapytam czy to normalne, że dzidzia taka mało ruchliwa. W ogóle śpi mi się rewelacyjnie w ogóle się w nocy nie budzę, sny też mam już w miarę normalne...:tak:
Stresuję się tylko za dnia jak mam dużo czasu na myślenie i zastanawiam się jakie to moje maleństwo będzie :confused:

Nadgonię trochę wątki, zjem śniadanie i powracam :-D:-D

reklama
dzien dobry:-)

Ale u was mroźno. U mnie jakieś 4-5 stopni ( na plusie ), ale i tak odczuwalna jest niższa:/

maz wyprawiony do roboty, a ja zeszłam już na dół, żeby nie przespać całego dnia- choć mogłabym spać i spać:-)

Angel- trzymam kciuki, mam nadzieje ze dziś bedzie lepiej

MAta- poprosimy zdjecie tego superbohatrea jak juz wymysłisz tą kreacje:-)

Miśka - powodzonka

cześć,

u mnie też mrozik - 17st, więc dzisiaj nie wychodzę, bo nie muszę. Na szczęście w poniedziałek zrobiliśmy wielkie zakupy, więc wszystko na obiad jest. Tylko robić :happy2:.
Co do spania, oj zdecydowanie nie mam z tym problemów.

Dziewczyny, które mają wizyty kciuki trzymam mocno i nie puszczam, do czasu aż przyniesiecie dobre wieści. Bozienka, nie wiem co tam u Ciebie złego, ale życzę Ci żeby się ułożyło dla Was jak najlepiej
Inamorate, 17 dni :szok:, chyba zazdroszczę Ci tej świadomości terminu, ja jestem zdecydowanie osobą, która lubi mieć zaplanowane, a tu szykuję się czekanie

dobry
no temperatury u was typowo zimowe brrr u mnie zaledwie -1, spokojnie zjem sniadanko i wypije kawe inke:)dawno jej nie bylo w moim menu, no i czeka mnie dzis troche ruchu na powietrzu bo ide do poloznej.jak bedzie wszystko dobrze to wieczorem jedziemy z m na poczte po moja pieluszkowa przysylke.Dziewczeta czy , ktoras robila paczki?Mam ochote zrobic ale pojecia nie mam jak sie za to zabrac.

Ewstra, ja polecam stonkę moje wypieki, uważam że nie ma lepszej, daje Ci linka do zakładki "tłusty czwartek" przejrzyj jest sporo przepisów. Z mojej strony dodam jeszcze, że absolutnie wszystko z tego bloga mi wychodziło i było przepyszne Tłusty Czwartek

Ewstra - też polecam tą stronkę :) i też każdy przepis jaki próbowalam udał się i było przepysznie: )

reklama
Do góry