reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hejo:-)
No i ja spac nie moge:-)
Luty zaczety no i teraz sie zacznie:-)tym samym 34 tydzien na start uhuhuhhu coraz blizej:-D

Witajcie :) ja dzisiaj spałam jak beton :D fakt ze zasnęłam dopiero koło 00.00 ale spanie było :D wstałam może ze 4 razy w nocy. noo i sie zastanawiam co ja dzisiaj będe robic, może pierogów ukleje dzisiaj bo mam smaki ale kto wie czy mi sie będzie chciało :nerd:.
Noo i jest luty :-) juz bliżej niż dalej :) Miłego dnia babeczki :)

luty, 36tydz... za 2 tyg mozna legalnie rodzic:-D:-D

witajcie marcoweczki:-) dotarlismy do ostatniej prostej:):)

witam w mroźny poranek ( -20 ) :-)

Mata Dobrusia jest obłędna :-D:-D:-D Czyli co będzie rycerzem ?? :-)

Bozienka
przyłączam się do grupowego trzymania kciuków :tak:

Lina
hop hop , gdzie jesteś ??? :rolleyes2:

Kadza pierogi , matko kochana jesteś moją idolką :-D:-D:-D

Mnie dziś ma nawiedzić koleżanka , także za chwilkę idę ogarnąć salony :-) dobrze że choć słoneczko jest piękne bo wtedy lepiej mi się sprząta :tak:
Na rossnecie jest akcja 4 pory roku - można dostać kupony zniżkowe . Ja właśnie mam na babydreama krem na wiatr i zimno - za coś ponad 3 zł a jest suuper :tak:

No i dziś rano na bluzce znalazłam ślady mleczka ;-) W tamtej ciąży miałam dużo wcześniej ale to chyba dlatego że masowałam je sumiennie . :-D

witam

ja mam dzisiaj noc nie przespana,nie wiem co sie dzieje juz 3 z kolei jak się kręcę i nie moge usnąć

Bozienka mocno trzymam kciuki

Kangurzyca ogromne gratulacje,życzę aby mały szybko nabrał wagi i żeby mógł być w domku

ja dzisiaj na wizytę,mróz okropny i tak bardzo mi się nie chce

pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia

Witam w ten upalny poranek - u mnie az -10 stopni :-D

Bozienka kciuki zaciśnięte - niech porządeczek zrobią jak trzeba ;-)

co do super bohatera - to nie jakis supermen czy inna postać z bajki, ale wymyslony bohater z powiewającą peleryną i maska na twarzy :rofl2: w weekend zrobię najazd na teściówkę, ona ma mega pojemna garderobe i cuda tam mozna wygrzebać ;-)

spanie teraz to udręka, ale potem może byc jeszcze gorzej :-p chociaz mój organizm juz chyba czuje pismo nosem i nic tylko bym spała... dzis ocknęłam przed 4 i strasznie mi się chciało siku i musiałam sie przekręcić, żeby zejśc z łóżka - myslałam, że mi po nogach zaraz poleci :zawstydzona/y:

zamówienie wczoraj podgoniłam, może dziś skończe zasadnicza część, potem tylko 15 różyczek i będe wykańczać - może do soboty zdążę :tak:

miłego dnia! Ja zmykam - dzis plan napięty i musze korzystac, póki nie chce mi sie spać ;-)

I ja się przywitam z goła wcześnie jak na mnie;)
No i nawet u nas 0 stopni na liczniku :szok:
Noc..heh M solidarnie ze mna siedzial do 4, wtedy dopiero poczułam , ze zasne..
A teraz nie przytomna.
Błagam o kciuki za moja wizyte w szpitalu bo naprawde nie wiem czego sie spodziewac.. :-(

reklama
Witam przelotem - od razu się zbieram do miasta. Wizyta u gin po szpitalu - pewnie będą skierowania na GBS i takie tam.
Poza tym kilka drobiazgów do załatwienia.
Trzymajcie się ciepło (u mnie też zimno -17).

Bozienka kciuki są jak najbardziej. Jesteś dzielna i nie daj sobie wmówić inaczej.

Angel będzie dobrze - oczekuj tylko dobrych wieści; ot taki magnes, żeby je przyciągnąć ;-)

Do góry