reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
a no tak :) ale i tak niech jeszcze posiedzi sobie
KANGURZYCA zdrowka dla malenstwa niech rosnie sobie bez zadnych problemow i szybko wraca do mamusi i z mamusia do domku trzymam mocno kciuki
dopiero teraz zobaczylam ze kolejna marcoweczka jest bozi co to sie dzieje z tymi malenstwami za szybko chca wyjsc :( TRZyMaM Kciuki &&&&&&

Właśnie nadrobiłam wszystko co napisałyście od rana. produkcja postów ekspresowa.

Po pierwsze i najważniejsze gratulacje dla następnej marcowej mamusi i synusia. No to mamy już pierwszą marcową parkę Kornelkę i Antosia.

Po drugie co planowałam napisać szybciej zanim jeszcze doczytałam posty Kangurzycy to to żeby się nie nakręcać drogie koleżanki, teraz tylko spokój i odpoczywanko. Wiem, że nie jest łatwo bo sama mam schozy co jakiś czas ale mały wdech i wydech i powinno być lepiej. Mnie cały dzień na przemian bolał brzuch i głowa, rano to nie mogłam z łóżka wstać ale nic na siłe, najpierw zadzwoniłam po wsparcie do mamuśki, potem siochy, no i na końcu mój M. Zajmowali się Rysiem na zmiane a ja leżałam w łóżku i wstawałam tylko na siku ale jak ktoś móglby to zrobić za mnie to też bym była za:-). No ale teraz mi lepiej i w końcu coś zjadłam od rana, pewnie teraz przez to w nocy nie będe mogła spać ale to nie pierwsza i jeszcze nie ostatnia bezsenna nocka więc co tam.

Głowy do góry nie stresować się i odpoczywać ile wlezie szczególnie pierworódki co jeszcze nie muszą się starszakami zajmować - kobietki korzystajcie z okazji póki jeszcze się da.:-)

Witam!

Kobitki tak produkujecie, że nie jestem w stanie nadrobić... jakis padalec się ze mnie zrobił - nic tylko bym w łóżku leżała...

Kangurzyca ale wieści! Gratuluję! Oby synus szybko osiągnął etap ssania i wymagana wagę i żebyście mogli juz w domku się razem cieszyć swoja obecnością!

mówicie bale karnawałowe w przedszkolu? Dobrusia ma w przyszłym tygodniu... no i musze przebranie wykombinować - dziewczynki zazwyczaj chcca byc księżniczkami, elfami, motylkami itp. a Dobrusia sobie wymysliła, że będzie superbohaterem ratującym księżniczki :cool2:

spokojnej nocki i miłego klikania na nocnej zmianie ;-)

Bozienka- nie wiem o co chodzi bo nie wtajemniczona ale trzymam kciuki za Ciebie tyle przeszłaś wiec ze wszystkim dasz sobie rade :-)Buziaki dla malutkiej Kornelki :-)
Mata- twoja mała jest niesamowita naprawdę super bohater unikat pomysłowa córcia a co będzie jak reszta dziewczynek :-)

Ostatnia edycja:
Dobranoc kochane ;-)
bozienka niewiem o co chodzi ale trzymam kciuki by wszystko bylo oki &&&&&&&&&&&&&&

mata -dobra jest ta twoja córcia. sama jestem ciekawa jak wygląda superbohaterka ratujaca kasiezniczki:-)

jopal mnie wczoraj głowa bolala. spalam 12 h w nocy i jeszcze po południu 2. najchętniej z łózka bym nie wychodziła. dobrze ze torby do szpitala spakowane i mam spokój.

bozienka - kciuki zaciśniete

dobranoc dziewczynki

reklama
bozienka wylej żale na zamknietym !!

czekam na wiesci ajako z rana mam andzieje, cos skrobie..

Mata coza mała aparatka, tez jestem ciekawa jak taki superbohater wyglada;)

Do góry