reklama
nusia181
Fanka BB :)
olaboga KAngurzyca wielkiie gratulacje i wszystkiego najlpeszego dla was obojga:-) Jejku juz druga dzidzia:-)
V
villandra8
Gość
Cześć, Kobiety. Dawno mnie nie było...
Od 11 dni Maleństwo jest na świecie, jestem po cesarce, Maluszek w inkubatorze. To sie da przeżyć...
Oj! Dzieje się, dzieje
Więc po pierwsze gratuluję syna.
Po drugie życzę duuużo zdrowia, siły i wytrwałości - wiem, że będą bardzo potrzebne, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.
I właśnie to po trzecie - będzie dobrze; na pewno Antoś szybko odrobi swój przyspieszony start na tym świecie.
Trzymam kciuki za Was.
kindzia no właśnie z tym ktg to u nas taka bajka, że na "dzień dobry" jeszcze zanim ojca na porodówkę wpuszczą, to godzina pod ktg ... Oj, będę się buntować, zwłaszcza jeśli trafię na blok z rozwarciem większym niż te ich wymagane 4 cm (wcześniej ojca nawet nie wpuszczą, bo nie wiadomo czy postęp porodu się nie zatrzyma)...
No a potem też co jakiś czas podłanczają, z tym że ponoć można poprosić o podpięcie nawet na stojąco. Wszystko i tak wyjdzie w praktyce .
A ja się właśnie biorę za pisanie planu porodu: Jeżeli dziecko będzie się czuło dobrze, proszę by słuchano jego tętna co jakiś czas a nie stale umożliwiając mi w ten sposób swobodę ruchu.
Dzidziusie wykąpane - dumny tatuś się wykazał, choć do wiaderka nikt nawet nie podchodził - wychodzi na to, że w tym wiaderku to jednak nie można umyć dziecka tak dokładnie jak w wanience.
Teraz M ma jakiegoś focha, sama nie wiem o co, ale w nosie to mam. Mam zajęcie, nie licząc entego już automatu, który zaraz trzeba będzie rozwiesić ;-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
Mini - ogolnie nieźle.. Do przedszkola wrócił od poniedziałku, ale ja mam takie zaległości że ciężko się ogarnać i w domu i tyle co pomagam w pracy.. Ale powoli do przodu dziś mój pajączek miał zabawę karnawałową w przedszkolu
V
villandra8
Gość
tunia Tobie też słodkich snów
Ja też się żegnam na dziś - nie żebym szła już spać, ale muszę w końcu napisać ten plan porodu (zamiast czytać pozostałe wątki), bo jutro czeka mnie spotkanie u gin (po szpitalu kazała się zgłosić) i chciałabym go skonsultować...
Trzymajcie się i wyśpijcie się porządnie.
Ja też się żegnam na dziś - nie żebym szła już spać, ale muszę w końcu napisać ten plan porodu (zamiast czytać pozostałe wątki), bo jutro czeka mnie spotkanie u gin (po szpitalu kazała się zgłosić) i chciałabym go skonsultować...
Trzymajcie się i wyśpijcie się porządnie.
Bozienka24
ajako trzymaj sie kasiurek przekaz jej ze trzymam zania mocno kciuki i zapytaj czemu niedaja jej fenoterolu w kroplowce lepiej dzlala szybciej przedewszystkim eghh niech to malenstwo jeszcze siedzi w brzuszku
reklama
Kasiurek1983
bozieka nie wiem wiesz ona 37 tc wiec nie ma tragedi ze tak powiem jak sie urodzi szybciej ;] bo ona chyba na 18 miala miec cc tylko dlatego ze jej gin jedzie na urlop a miala miec jesli dobrze kojarze kolo 8 ccajako trzymaj sie kasiurek przekaz jej ze trzymam zania mocno kciuki i zapytaj czemu niedaja jej fenoterolu w kroplowce lepiej dzlala szybciej przedewszystkim eghh niech to malenstwo jeszcze siedzi w brzuszku