reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini - ja jednk wole te wykreslanki - co prawda dziecinne to jest bo latwe ale wole to ;] hahah ;]

no i Każda kobieta powinna o tym wiedzieć! - Czadowe - JaramSie.pl polecam hahha ;]dobre to jest ;] i fajny pomysl

ja jem wlsnie sałtke z pomidora i z cebuli ;] a co raz zszlec mozna hihi ty bardziej ze boje sie o braki potsu i magnezu ;> wiec jem wsyztsko co pomidorowego (oprocz soku) i magnez z wit b6
a i pijam herbatke z imbirem i cytrynka ;] dla wzmocnienia ;]

uzywa ktoras termometry bezdotykowego ? bo ja sie zastanwimm czy nie kupic bo jest u ns w aptece na probmocji ze 150 na 99 zyla MIcrolife NC100

Kasiurek,

Ja chyba tez za te wykreslanki się wezmę :)
Na razie dzielnie powtarzam sobie hiszpański, kiedyś tak dobrze umialam i nawet egzamin chciałam zdawać, ale praca w korporacji skutecznie mi to uniemozliwila z braku czasu.

Co do termometru to ja wierze rteciowemu jakaś staromodna jestem.

A herbatke z imbirem popieram ja tez właśnie popijam - zdrowko!

W sobotę idę na kontrole do mojego gin mam nadzieje, ze powie, ze tworzace sie lozysko nie odkleja się już i krwiak zszedł to może będę mogła w weekend pójść z mężem na jakieś ciuchowe zakupy, zapoluje na sukienki bo w spodniach mi totalnie niewygodnie.
A tak przy okazji to macie jakieś ciuchowe pomysły ?

Ostatnia edycja:
reklama
dziendobry ciezarowki :)
jak tam ranek mija ?? u mnie zapowiada sie leniwy dzien, pranie zrobione, obiad mam z wczoraj... wiec jeszcze troche w lozku sie powyleguje, bo co tu robic:-)

co do ksiazek ja utknelam na stukostrachach - kinga, jakos niemoge sie zabrac do dokonczenia jej... a mam pare nowych co leza i czekaja na przeczytanie

Kasiurek,

Ja chyba tez za te wykreslanki się wezmę :)
Na razie dzielnie powtarzam sobie hiszpański, kiedyś tak dobrze umialam i nawet egzamin chciałam zdawać, ale praca w korporacji skutecznie mi to uniemozliwila z braku czasu.

W sobotę idę na kontrole do mojego gin mam nadzieje, ze powie, ze tworzace sie lozysko nie odkleja się już i krwiak zszedł to może będę mogła w weekend pójść z mężem na jakieś ciuchowe zakupy, zapoluje na sukienki bo w spodniach mi totalnie niewygodnie.
A tak przy okazji to macie jakieś ciuchowe pomysły ?
ja tez polecam tuniki plus leginsy - dzinsy sa czasem nie wygodne - u mnie np na poczatku ciazy to w dzinsach ciazowych chodze ale im dalej tym gorzej , i wole leginsy grube zimowe i tuniki sweterki dluzsze, bo w sukienkach to nie wytrzymlabym chyba zimy i mrozu ;] hahah a tk serio warto jedna pare gaci chociaz w secent hadns (czy jak sie to tam pisze?- ja całe zyce rosyjkiego sie ucze nawet na studiach :D)mozna kupic fajne gacie za grosze ;]

Dziewczynki moze podrzucicie mi jakis pomysl z jakich kwiatkow ja mam sobie zrobic ten bukiet slubny? Chcialam z roz ale babcia mowi ze to nieszczescie (te zabobony sredniowieczne :)a w srodek roz chcialam wpiac jakis kolor perełek, no ale teraz juz nie wiem szukałam w internecie i jakos sama nie wiem...

Kasiurek - jak ja byłam w szpitalu, też mierzyli elektronicznym na podczerwień - wyglądał jak pistolet i mierzyła bez dotykania czoła, ale mój jakoś się nie sprawdził. Jeśli będziesz zadowolona z tego, to może i ja drugi raz zaryzykuję. Ja puszczałam Emilce bajeczkę, termometr wsuwałam jak była mniejsza od strony plecków, żeby go nie widziała, bo był płacz, no i rozgrzewam wcześniej w ręku, żeby nie był zimny. U nas z Emilką się sprawdza, ale wiem, ze przy dzidziusiu może być to kłopotliwe.

Ja jeszcze chodzę w moich normalnych dżinsach. Wcześniej zawsze potrzebowałam paska, a teraz pasują bez paska. Raz założyłam zwykłe legginsy, ale mnie uciskały. Chyba sobie zamówię już ciążowe. Widzę, że brzuszek powoli zaczyna wychodzić.

Dziewczynki moze podrzucicie mi jakis pomysl z jakich kwiatkow ja mam sobie zrobic ten bukiet slubny? Chcialam z roz ale babcia mowi ze to nieszczescie (te zabobony sredniowieczne :)a w srodek roz chcialam wpiac jakis kolor perełek, no ale teraz juz nie wiem szukałam w internecie i jakos sama nie wiem...

ja miałam z goździków takich miniaturówych fajne byly ;]

oj tam - jak Ci sie taki bukiet podoba, to ja bym zamawiała i już - róże bardzo często se w bukietach slubnych :tak: możesz jeszcze podejść do kwiaciarni i popytac sie o katalogi slubne (powinny być) i z tamtąd wybrać sobie bukiet - wiem, ze w wielu kwiaciarniach tak robię :tak:

ja swój miałam z orchidei, do tego przypinka dla M i kwiaty w moich włosach :)

reklama
Tunia - ja miałam w bukieciku czerwone róże i białą eustomę. Małżeństwem już jesteśmy 7 lat i póki co na rozwód się nie zanosi.

Do góry