reklama
hej,
ja Ci powiem tak ze jak pojdziesz do kwiaciarni i powiesz ze chcesz bukiet slubny to cena bedzie wieksza i to duzo niz za taki sam bukiecik ale kupiony jako normalny.... tak to juz jest - ja mialam bukiet slubny ale taki balagan - chcialam okragla kulke ale nie taka wygaldzoan tylko aby toche z niej cos wystawalo i mialam z bardzo wielu kwiatkow roze eystoma rumianki gozdziki wszytsko tam było chyba, ale dla swiadkowej zamowilismy maly bukiecik z rozowych gozdzikow tylko byl przesliczny - ale nie mowilismy ze to dla swiadkowej tylko mama powiedziala ze chce aby cos jej zrobila z gozdziakow aby nam wreczyla podczas skaania zyczen i zapalcilam duzo mniej niz za bukiet swiadkowej ktory bym nieco tylko tanszy od mojego wg katalogow.... wiec jak masz sprawdzoan kwiacairnie gdzie wiesz ze robia ladne bukiety to nie mow zae to slubny bedzie taniej
ja Ci powiem tak ze jak pojdziesz do kwiaciarni i powiesz ze chcesz bukiet slubny to cena bedzie wieksza i to duzo niz za taki sam bukiecik ale kupiony jako normalny.... tak to juz jest - ja mialam bukiet slubny ale taki balagan - chcialam okragla kulke ale nie taka wygaldzoan tylko aby toche z niej cos wystawalo i mialam z bardzo wielu kwiatkow roze eystoma rumianki gozdziki wszytsko tam było chyba, ale dla swiadkowej zamowilismy maly bukiecik z rozowych gozdzikow tylko byl przesliczny - ale nie mowilismy ze to dla swiadkowej tylko mama powiedziala ze chce aby cos jej zrobila z gozdziakow aby nam wreczyla podczas skaania zyczen i zapalcilam duzo mniej niz za bukiet swiadkowej ktory bym nieco tylko tanszy od mojego wg katalogow.... wiec jak masz sprawdzoan kwiacairnie gdzie wiesz ze robia ladne bukiety to nie mow zae to slubny bedzie taniej
Mini55
&&&&&
Kasiurek ten termometr wygląda na fajny . Zawsze to dużo większa wygoda niż rtęciowy którego co najmniej trzy minuty trzeba trzymać w pupie dziecka
Jak zakupisz daj znać może też się na taki zdecyduję
Tunia masz już sukienkę ??
Byłam na USG zaraz zdam relację w odpowiednim wątku
Jak zakupisz daj znać może też się na taki zdecyduję
Tunia masz już sukienkę ??
Byłam na USG zaraz zdam relację w odpowiednim wątku
Mini nie mam jeszcze sukienki szukam od soboty i znalesc nie moge! Byłam w H&M i podobałam mi sie jedna(wstawie link) ale 36 rozmiar został to chyba by mi sie na nos zmiescil Więc ja nie mama pojecia gdzie ja znajde sukienke bede kupowac pewnie tak w pierwszym weekendzie pazdziernika bo brzuszek mi napewno jeszcze urosnie i pozniej bede miala problem ze zmieszczeniem Product Detail | H&M GB
A ta mi sie bardzo podoba i chyba ja kupie
Product Detail | H&M GB
A ta mi sie bardzo podoba i chyba ja kupie
Product Detail | H&M GB
reklama
Mini55
&&&&&
Tunia ja od razu jak myślę żakiet to widzę taki babciny , dlatego pomyślałam że nie będzie pasował . Ale teraz jest rzeczywiście dużo fajnych modnych i leciutkich żakiecików Tylko jaki kolor ??? A torebka i buty ??? Masz już coś na oku ??