reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
hej,

ja Ci powiem tak ze jak pojdziesz do kwiaciarni i powiesz ze chcesz bukiet slubny to cena bedzie wieksza i to duzo niz za taki sam bukiecik ale kupiony jako normalny.... tak to juz jest - ja mialam bukiet slubny ale taki balagan - chcialam okragla kulke ale nie taka wygaldzoan tylko aby toche z niej cos wystawalo i mialam z bardzo wielu kwiatkow roze eystoma rumianki gozdziki wszytsko tam było chyba, ale dla swiadkowej zamowilismy maly bukiecik z rozowych gozdzikow tylko byl przesliczny - ale nie mowilismy ze to dla swiadkowej tylko mama powiedziala ze chce aby cos jej zrobila z gozdziakow aby nam wreczyla podczas skaania zyczen i zapalcilam duzo mniej niz za bukiet swiadkowej ktory bym nieco tylko tanszy od mojego wg katalogow.... wiec jak masz sprawdzoan kwiacairnie gdzie wiesz ze robia ladne bukiety to nie mow zae to slubny bedzie taniej :)

Kasiurek ten termometr wygląda na fajny . Zawsze to dużo większa wygoda niż rtęciowy którego co najmniej trzy minuty trzeba trzymać w pupie dziecka :tak:
Jak zakupisz daj znać może też się na taki zdecyduję

Tunia masz już sukienkę ??

Byłam na USG zaraz zdam relację w odpowiednim wątku

Mini nie mam jeszcze sukienki szukam od soboty i znalesc nie moge! Byłam w H&M i podobałam mi sie jedna(wstawie link) ale 36 rozmiar został to chyba by mi sie na nos zmiescil :)Więc ja nie mama pojecia gdzie ja znajde sukienke bede kupowac pewnie tak w pierwszym weekendzie pazdziernika bo brzuszek mi napewno jeszcze urosnie i pozniej bede miala problem ze zmieszczeniem:) Product Detail | H&M GB
A ta mi sie bardzo podoba i chyba ja kupie:)
Product Detail | H&M GB

Tunia śliczna , bardzo delikatna i prosta tylko coś do zarzucenia na ramiona potrzebne bo raczej zimno będzie za miesiąc

Ja się za bardzo nie znam na modzie ale w moim zdaniem w bolerku może być Ci za zimno a znowu żakiet chyba nie bardzo do tej sukienki pasuje . Choć to chyba zależy jaki żakiecik :tak:
Na pewno będziesz wyglądać prześlicznie :tak:

Ale nie taki typowy zakiet mam jeden na oku i mysle ze byl by idealny :) bo jezeli nie zakiet to juz nie wiem co, z tym bolerkiem masz racje bedzie za zimno :)

reklama
Tunia ja od razu jak myślę żakiet to widzę taki babciny :-D, dlatego pomyślałam że nie będzie pasował . Ale teraz jest rzeczywiście dużo fajnych modnych i leciutkich żakiecików :tak: Tylko jaki kolor ??? A torebka i buty ??? Masz już coś na oku ??

Do góry