reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiurek ten termometr wygląda na fajny . Zawsze to dużo większa wygoda niż rtęciowy którego co najmniej trzy minuty trzeba trzymać w pupie dziecka :tak:
Jak zakupisz daj znać może też się na taki zdecyduję

Tunia masz już sukienkę ??

Byłam na USG zaraz zdam relację w odpowiednim wątku

dzis jade do apteki po ten termometr mm ndzieje ze bedzie jeszcze jak bede go mil dam znac ;]

reklama
Pewnie czarny bo i buty chciala bym czarne i torebke czarna :)Chyba ze wogole zobacze jaka inna sukienke i wszystko zmienie najpierw porozgladam sie za sukienka pozniej bede dobierac :)

Tunia - co do bukietu to ja poszłam do kwiaciarni i tam babka dała mi chyba ze 20 katalogów z wiązankami ślubnymi...zaraz poszukam na kompie jakieś zdjęcie co to ja miałam za bukiecik...<aż sama się zdziwiłam,ale wiele osób mówiło,że był śliczny bo, uwaga:nie zlewał się z tłem białej sukni tylko wyróżniał, jak go wybierałam to nawet o tym nie pomyślałam hehe>
a kiecka fajna, fajna - tylko właśnie jakiś żakiecik by się przydał,co byś nie zmarzła kobietko!

Załączniki

• IMG_0020.jpg
    IMG_0020.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 23
witam dziewczynki

z dziećmi ok,wizyta szybka,dostali leki alergiczne,syn skierowanie do alergologa,bo już dawno nie byliśmy,ale wizyta dopiero 7 grudnia,więc sobie poczekamy

dzisiaj moja mama podniosła mi ciśnienie,ja wiem że matkę się ma jedną ale moja to ostatnio zrobiła się wybitnie wkurzająca,aż szkoda gadać,naprawdę mam wielki żal do niej .....ja to mówię że to wszystko mnie załamie jak tak będzie dalej wiecznie coś...

Tunia bukiet z samych czerwonych róż nie jest zalecany, ale inne kolory albo inne kwaty do tego jak najbardziej. Ja miałam pomarańczowe róże. i Tak jak olavip wszyscy mi mówili że z sukienką sie nie zlewał i bukiet dawał silny akcent przy moim skromynm uczesaniu, bez welonu, sukienka też raczej prosta. Bukiet był akcentem. Na cywilnym też miałam bukiet ale nie wiem jak sie te kwatki nazywają. Jak znajde to wstawie fotke
IMG_7067 - Kopia.jpg2 - Kopia.JPG

Edit: Mnie od początku tygodnia 2 razy złapała już taka jakby kolka. Brzuch mocno boli i nie moge sie ruszyc. Ciekawe czy to jakies skurcze? dobrze że mam we wtorek wizyte, bo zaczyna mnie to martwic. :(

Ostatnia edycja:
Ahoj Kobitki! wieki mnie tu nie było, ale ostatnimi czasy troszkę więcej pracy mam i już nie mam siły surfować wieczorami po sieci:( Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku!
Hej Tunia, chyba nie miałyśmy się okazji poznać na forum, odnośnie bukietów ślubnych to nie myślałaś o jakimś jesiennym bukiecie np takim:
kwiatyjesien6.jpg
napisz o jakich kolorach myślałaś a coś Ci postaram się wynaleźć fajnego:)
Ja miałam bukiet typowo wiosenny, ale brałam ślub w Wielkanoc, więc też kwiaty nieco inne były dostępne niż teraz
mój bukiet ślubny:
kwiaty2.jpg

pinula te kwiatki to lilie, ale obydwa bukieciki piekne:)
Dziekuje dziewczyny za pomoc:)
I ja bym chciala cos takiego co by kontrastowalo z sukienka, chciala bym cos rozowego wstawie wam linkie jakie mi sie podobaja i znalazlam je w internecie.

Bukiety ślubne na tej stronie podobaja mi sie te roze z piorkami i te z broszka wazka :)
Bukiety i wiązanki ślubne - mega-galeria - Forum Szafa.pl i tutaj sa piekne bukiety.

reklama
Do góry