reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja licze ze jak jestem np 32t i 2d to jestem w 33 tygodniu i tu tez polozne tak licza...

wrocilam z wizyty, nastawilam miecho na zupke, i jeszcze jakies pranko wypadalo by zrobic :blink: zagladne wiec niebawem

buziaki :happy:

reklama
hej dziewczyny jestem juz w domu, wyniki wyszły w miare dobre, cholestazy nie potwierdzono ale za to jestem od dzisiaj na antybiotyku bo jestem taka chora ze szok :/ jutro może was doczytam bo jestem mega słaba i zmeczona ide lezec i sie grzac, pozdrawiam

dziewczyny ja tam do zycia wogole nie jestem. Spałam pond 12 h- moze za duzo, albo organizm tyle potrzebowal. bo o 8 nie kontaktowalam, a po 11 dopeiro wiedzialam co jest grane. glowa mnie bolala i boli nadal, do tego chyba skurczyka mialam wiec sie polozylam, i znowu zasnelam- nawet nie iwem kiedy. teraz chyba juz wstane i rozchodze- moze kawa bo jeszcze obiad mezowi musze zrobic- bo dla siebie to mam barszcz czerwony z wczoraj. A jemu gołabki rozmrazam- a ja na nie ochoty nie mam.

lastpetunia witaj spowrotem. kładz sie do łozeczka i wygrzewaj to choróbsko.

Ostatnia edycja:
last witaj znowu na forum, dobrze że nie było zatrucia, a z choróbska się lecz, po antybotyku na pewno szybko przejdzie
no prawie się spakowałam, jeszcze parę głupotek dołożyć, kamień z serca- zdążyłam :-)

Wiecie co cos bym wymyslnego zjadla:-)Tylko ze sama nie wiem co:-)
Kasiulka gratuluje spakowania ja to jeszcze w czarnej d.... jestem:-)A caly czas czuje ze luty bedzie moj:-)nie wiem na co ja czekam:-)

no to niebawem się wycieczki zaczną...

ja tez juz spakowana.

tunia- blachę wyłuż folią... poukładaj (rozbite lekko) piersi kurczaka... zalej śmietaną i posyp cebulkową zupką w proszku. - do piekarnika. Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha. :D

monika - coś Ty zrobiła temu biednemu żyjątku!? :o maaaaaaamma mia! :p

Ostatnia edycja:
reklama
Manta fantatsyczny pomysl ale chodza jeszcze za mna kopytka z jakims sosem:-)

monika piesio cudny:-)ja poparne juz mam wszystko ale moja torba do szpitala jest nie ruszona tak wogole to musze ja najpierw kupic:-Dhumor mi chyba wrocil:-)

Do góry