reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Jak mój składał meble a jak sprzątałam w rzeczach mojej córy to mnie tak naszło mój piesek wyglądał jak dziewczynka :-)A ile przy tym śmiechu było a on położył się i leżał.
Tunia- kurcze ja torby też nie mam. Mało do kupienia zostało a mi się nie chce wiec maluszek musi spokojnie czekać

reklama
tunia - ten kurczak w tym sosiku w sam raz do kopytek:p

Perelandra- i cóż tam u Was w szpitalu się dzieje?

jak cukry Słodkich Mam? panujecie?;-)

pere- witaj kochana ! trzymaj sie tam ! najwazniejsze ze z malenstwem ok

tunia- i za mna cos dobrego chodzi , pomyslow rowniez brak
monika- piesek super, ale te ciuszki :sorry2: moje maja taki plaszcz/ derke na zime i hera czasem nosi (poczas ciazy/karmienia, jak jest zimno) i jej mina jest poprostu mowiaca wszystko... wolalaby na spacerek nie isc... a jak bym ja wcisnela w tyle ciuszkow to juz chyba na dobre by sie obrazila....:tak:

ja ugotowalam zupke warzywna i sie objadam jakos mnie naszlo na zupe dzis:-D

Perelandra - ​No i piknie jak tak zdrowiutko rośnie, a jak Twój cukier? coś lekarze gęgolą? mam nadzieję, że się jakoś wysypiasz mamuśko.

U nas w domu wariatkowo...
ja typowo...gadanie : "siedzę na koniu" ...
a Kochany od 2-3 tyg śpiewa pod nosem : "Daaaaaaaaj się zaskoczyć jakoooością biedronki...codzieennieeeeeeee niskie ceny"

oszalec można:o aaaaaaaaaaaaaaaaaahahah! Dom pełen hitów. ;D

ps. odkryłam dlaczego ostatnio mi się ketony pojawiły z rańca.
otóż...poszalałam jeden dzień ze słodkim i przez to z rana się pokazały... wczoraj tez poszalalam z wafelkami...i dzis rano rowniez niewielka ilosc...takze mam winowajcę zamieszania. Wniosek : "jak grzeszyć to na spacerze" (tak jak mowila mi kobita od dietki) :p ...fakt...ostatnio plackiem leżę i nic nie robię i przez to jest nie fajno;p

Ostatnia edycja:
Ja chyba znikam juz na dzisiaj. Nie mam weny na czytanie a co dopiero na pisanie:baffled: nie wiem co sie dzieje. ODbrze ze jutro wizyta u Gp do przynajmniej sie przejdę troszke- mam tylko nadzieje ze padać nie bedzie.

milego wieczorku brzuchatki

Piszecie jak szalone

Pierwsze co
Manta moje cukry różnie, raz dobrze raz gorzej
Mogę jeść dwa dni pod rząd identyczne zestawy a cukier i tak wychodzi jak chce
Rano jeszcze ani razu chyba nie miałam poniżej 90

Tunia luzzzzzzzik ja tam się nie pakuję, nie panikuję, torby nie mam, nic nie wyprane, ale co sie będę przejmowała? Czuję,że młodemu wcale się nie będzie śpieszyło na tą stronę

Ajako trzymam kciuki, na pewno będzie ok

Ale wiecie co ?
Ostatnio zastanawiam się czy nie przestać czytac BB
Dlaczego?
Bo dostaję poranoii
Jak czytam co spotkało kuzyna Ewstry, jak czytam co przydarzyło się znajomym Vill
Masakra
Ponadto, mó maluch też jakoś specjalnie ostatnio nie kopie
Owszem wypycha to i tamto, coś twardnieje ale kopów nie ma
Miałam to trochę w nosie, bo duży pewnie jest, miejsca nie ma więc nie kopie tylko się układa
Ważne,że się rusza
Czytam co pisze ajako, i już wpadłam w panikę
Boziuuuuuu
Chce już 1 marca i rodzić

W szkole rodzenia gitarka

reklama
Do góry