reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Atan no niby tak ale to ja nie wiem jak rodzilM SYNA W 31 TC I2 D to mi powiedzieli ze 31 tydzien nie 32 ;/ yhhhhh ja za glupia jestem

Ajako- w spa cie 3 dni i do domku wypuszcza ;] jest -13 w zabrzu mlodemu sie nie chce ruszac ;] bedzie ok

ja mam wyniki krwi do duszy;/

reklama
ajako mocno kciuki zacięsnięte, myśle, ze mały leży pleckami do brzuszia i nogami do srodka, pewnie tam cie bije i nie czujesz a na brzuchu tylko wypychanie pleców i pupy. Napewnoe bedzie ok, dawaj znac jak najszybciej!!

Kasiurek lekarze licza skonczone tygodnie i tyle. Nie kumam bo załózmy 35 tydzien i 6 dzien to nijak juz podchodzi pod 35 no ale coz :/

Kasiurek u mnie liczy tak że np jestem w 34 i 5 dni to pisze w karcie 35 tydzień,a w szpitalu to już rożnie jak im pasuje

My z doktorką liczymy sobie tak, że... np. w Sobotę był u mnie 35 tydzień równo więc... jest to zakonczony 34, a rozpoczęty 35. ... jak byłam na ost wizycie... (czwartek) to trwał 34 tydzień (34 t 5 d ) - w karcie wpisane 34/35 ... Ja od początku ciąży licze też tak... jak suwaczek mi pokazuje "35"... to rozpoczynam 35 tydzien , a zakonczony mam 34... wolę nie "wybiegać" do przodu nawet w tej kwestii więc niech będzie jak jest;-) dziś mamy 35 i 2 dzień ciąży... i niech tak będzie.. neich sobie trwa... az do soboty kiedy zamkniemy 35 i rozpoczniemy 36 :-))) ... w sumie to nawet nie staram się liczyć na "rozpoczęty, zakonczony" .. Jestem zdania , ze skoro ktoś jest np w 33 i 4 dniu ciąży... to nadal jest jednak w tym 33... a nie 34... :-)) ale to moje ' widzi mi się ' , BO TAK ;]... na oddziale też tak liczą - bez zbędnego wybiegania. No, ale... poglądy różne, sytuacje różne... za ileś lat świetlnych to będa maszyny nowej generacji liczące godziny życia dziecka.. a nie tygodnie:p... kiedyś to na miesiące liczyły babiczki - a od tego się juz odbiega... ( z tymi miesiacami to też tabelek naście mozna znaleźć)... :p nie ma sie co głowić... jestem w 35 i 2 dniu ciąży. :p

tunia - jak Twe humorki się mają? :-)

ajako na pewno wszystko jest ok

widzicie takie to poronione...niby teraz to juz luz a widze ze nastroje coraz bardziej nerwowe:tak:

nasze dziecię całą ciąże ruszało się mało a ja teraz nagle zaczynam panikowac jesli te ruchy czuję rzadko- a tak naprawdę jakbym się zastanowiła to jest tak samo jak było.
dzis juz 2 razy chcialam dzwonic do gina i na ktg
boże jak ja już bym chciała koniec lutego chociaz...

reklama
Ajako trzymam mocno kciuki - mam nadzieję, że będzie wszystko ok - musi być :tak:

Ale mi się dłuży do tej 20'tej a im bliżej tym jakoś cieplej mi się robi :dry::dry::dry: ale już nic nie wymyślam, żeby sobie nie wywróżyć :-D:-D:-D

Kindzia ja mam +18 kg ale mam chęć niedługo powitać Małą na świecie ;-)a Ty chcesz jeszcze poczekać także spoko możesz mnie jeszcze przegonić :-D:-D:-D

Do góry