reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
manta właśnie u mnie lipnie się robi z cukrami im dalej tym gorzej, nie wiem już sama czy nie wolałabym tej insuliny i w miarę normalnie jeść. Z resztą coś czuję, że i tak ją dostanę. Dzisiaj jadłam ryż z kurczakiem (mało) 154, no kuurde. Na kolację zjadłam jogurt z musli i popiłam świeżo wyciskanym sokiem garapefriutowym ciekawe ile wyjdzie
Atomówka zostań z nami, generalnie trzeba mieć świadomość takich smutnych wypadków, ale też nie dać się zwariować, jednak ogromna część ciąż kończy się wspaniale :-)

ewstra- nie mam - strata czasu i kasy dla mnie... - tu leca tez takie bzdury jak w polsce ........ zaraz sie zacznie Don't tell the bride a zawsze to czlowiek z tym jezykiem obcuje ....

Manta ja cukru nie mierzę nawet, bo nie mam glukometru, a nie po drodze mi do jego zakupu... pani endokrynolog powiedziała, że mam trzymać dietę i w miarę trzymam, z nadzieją, że to wystarczy
teraz jak mnie napiernicza ta nerka to już nie myślę o cukrzycy tylko, żeby kamień/piasek czy co to tam jest zlazło i przestało boleć
Dziewczyny w szpitalu nasłuchać i naoglądać się można ale najważniejsze to nie popaść w paranoję - mamy urodzić piękne cudowne dzieciaki i cieszyć się nimi do końca życia - tego się trzymajmy
wszystko będzie dobrze
Pozdrawiam

a tak z zupełnie innej beczki, to korzystając z pobytu w szpitalu zwiedziłam sobie oddział położniczy i muszę powiedzieć, że podoba mi się, nawet bardzo... miło ciepło, przytulnie, sale dwuosobowe(jak jest mało pacjentek o po 1 na sali), dzieciaczki cały czas z mamami, chyba że mama chce odpocząć, położne przynoszą i przystawiają dziecko do karmienia, nie dokarmiają na siłę, generalnie jest git

Ostatnia edycja:
ja mam w ten piatek baby shower:-)

dzis caly dzien bombię mandarynki że za chwilę wyjdą ze mnie ze wszystkich stron-ale niestety na nic innego nie mam apetytu...nawet obiadu dzis nie bede jadla:-(...nie wiem o co chodzi

to tak samo jak ja bo 3.02 to piatek ;-)

aaaaaaa ja sie zakochalam w zyrafce co bedzie w zabce od lutego zaczynamy nowe znaczki zbierac ;-) beda pluszaki big headz ;-)

a teraz zmykam poogladac tv ;-) do juterka ;-)

atomowka moja pierwsza mysl jak to przeczytalam byla taka sama jak Twoja...
Moj tez nie kopie albo sporadycznie ale wypchnac za to chce mi wszystko co mozliwe:-)Do puki czuje to jego wypinanie nie mam zamiaru sie martwic i Ty tez tak zrob:-)

reklama
Do góry