Cześć kobietki :-)Starałam sie nadrobić ale połowy już nie pamiętam....
Z tego co wyczytałam to
Laseptuni w szpitalu tylko nie wiem czemu ??.Ale trzymaj się kobitko.
Bozienka - wspaniale że w domku a mała jest cudowna :-)
Pereandla- w szpitalu ??Mam nadzieje żę nic nie pomyliłam trzymaj się kobitko mamy podobny termin więc wypada w podobnym terminie rodzić:-)
Któraś pisała o tej ospie kurcze ja nie miałam i nawet od córki sie nie zaraziłam ani od brata.A mój był ostatnio u klienta u którego dziecko ma ospe
Biedni rodzice tego maleństwa nie moge myśleć nawet o tym co czują a ciąża w sumie donoszona :-(
A ja po remoncie zdjęcia wstawi pokoju dzieciaków w odpowiednim wątku.
Byłam w sobotę w szpitalu zwiedzałam porodówkę super wszystko tam tyle sal i piłek i przydatnych sprzętów.A najlepsze że dziewczynę którą poznałam u ginekologa tego dnia rodziła właśnie i zajmowała sale jedną i nam jej nie pokazali (sali oczywiście)
Za 2 tygodnie egzaminy aż 5 masakra a mi uczyć sie nie chce
Chodziłam ostatnio jak zombi bo do 4 robiłam porządki a o 8 do szkoły i jeszcze musiałam rano wstawać jak goście od remontu przychodzili i walczyłam ze snem do 3 nawet.
Ciągnie mnie brzuch ostatnio i jak mam skurcze to takie bolesne ale nie mam więcej niż 6-7 dziennie wiec wiec normalne i kłucia w pochwie jak chodzę a nawet siedzę ale podobno taki czas i odpoczywać.
Zacieszam od tygodnia się z nowej pralki ale wczoraj byłam taka zdolna że jak mój przyszedł z dachu i wszystko śmierdziało spalenizną to wstawiłam pranie i zapomniałam wsypać proszek
i najlepsze że dobrze się uprało
Zmykam na inne wątki :-)stęskniłam się za wami kobietki i za waszym poczuciem humoru :-)