reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam
No ja mialam mila nocke tylko raz w toalecie, jakis dziwny sen nie wiedzac o co chodzi-snilo mi sie ze bylam na jakiejs wyspie i postanowilam sobie zrobic tatuaz na stopie i nad okiem przyszylam sobie czarne nicki z koralikami na koniec pojechalam nad morze z ludzmi,i siedzielismy na takich strasznych skalach a do wody bylo bardzo bardzo daleko,miala ona taki blekitny kolor i swiecilo w niej jakies swiatlo i taka dziewczyna popchnela mnie pupa ze skaly i tam wpadlam i sie obudzilam.

Co do kg. to ja mam juz 20 :( ale moj m caly czas powtarza ze jestem w ciazy i jestem naj naj naj...:)

Dzis dostalam dwie informacje malo przyjemne 1 to spotykalam sie co prawda z ta kolezanka tylko na miescie ale jej syn jest chory na ospe i lekrz zabronil jej wychodzenie z domu i kontaktu z kobietami w ciazy-teraz oczywiscie mam paranoje, czy przez kontak posredni moze sie cos stac?
Drugie info to mojego kuzyna zona byla 2 tyg przed rozwiazaniem, byla u lekarza i wszystko super a kolejnego dnia poczula ze opadl jej brzuch i szybko pojechala do szpitala i okazalo sie ze nic nie sa wstanie zrobic bo dziecko zmarlo, sekcja wykazala ze dziecko mialo wirusa.

reklama
helołłł :)

Ewstra
ale masakra, takie historie potęgują moją paranoję czy jest na pewno ok. Co do ospy, to jeżeli ją miałaś to raczej nie powinno być źle.
Rozstępy na razie brak, ale wiem że każdego dnia mogą wyjść, mojej przyjaciółce 2 tyg przed porodem zaorało brzuch.

Weekend bardzo fajny i owocny :happy:, zakupiłam 3 biustonosze do karmienia, w tym jeden wyjściowy usztywniany. Dostałam też od koleżanki wielką torbę ciuszków, chyba do roku czasu nic już nie kupię. Większość na prawdę super. Teraz muszę te ubranka posegregować rozmiarami. Wczoraj mój A. złożył kołyskę z FP jest piękna.
Dzisiaj w związku z rozpoczęciem 36 tc, mam zamiar się spakować :-).

Kasiulka,

No to super, gratulacje z rozpoczęcia 36tyg !!!!
No a mąż bohater w swoim domu co ?

Dasz namiar na te biustonosze, bo też szukam usztywnianego do karmienia.

£$%$^&%%$ napisalam calego posta i znikl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewstra- straszne to co napisalas.... bardzo wspolczuje zonie kuzyna i osobiscie nie wyobrazam sobie tego co ona musi czuc....

co do kilogramow to ja sie martwie i bez ciazy udalo mi sie zrzucic sporo wiec i teraz bedzie ok ale ale te roztepy.... z nimi ciezko zastanawiam sie jak beda wygladac po ciazy... oczywiscie bez walki sie nie poddam .... ale tez uwazam ze jak maja wyjsc to wyleza ja tez sie smarowalam i bylo ok do 8 miesiaca i nagle bach i sa:no::no:

ja juz po sniadanku, T pojechal do pracy ja na 14.4 wizyta z ppolozna... jeszcze chyba sie zdrzemne troche

heyka
ale zimnica -18
byle do wiosny...

Smarku w pikolu, spotkał kolege i od razu gadka szmatka
jak to na Baliku było, kto był kim.
........................
A wczoraj taka gadke z bratem zapodał:
Remek "buzkę" mi otworzył i mówi mi prosto do paszczy:
hey Nulek mam balony w szafie...
myślałam ze z niego padnę..
a Nulek to Kornel...........Kornulek Nulek
........................

Co do wagi to Lina nie szalej hey hey.. gdzie mi z +18 wyjeżdżasz .. nie wolno mnie przegonić kolezanko..
powodzenia i dobrych wiesci na wizycie
co do rozstepow to Kamila masz racje, nie ma co liczyc na "czary mary", nie zniknał wszystkie
tak bez śladu.
mam kolezanke co smarowała sie wszystkim,
po kosmetyki za 200 zeta siegała i nic to nie dało, wyszły i nie znikłay...
a ja niczym sie nie maże jak na razie żadnego nie mam,
z Remkiem tez nie miałam ani jednego, wiec licze ze tak zostanie

co do wirusow to Ewstrra chyba nie do konca tak było,
bo przecież jak "pęcherz" nie pekł to dziecko ma cały czas ochrone, przed tym co ma matka,
jak pęcherz pęknie to dopiero wtedy narażone jest na wirusy i bakterie...
.....................

kindzia i tu sie nie zgodze bo na jej wykazala to sekcja zwlok, a swoja droga jak wiesz np wirus rozyczki moze dotknac dziecko ,ktore jest chronione tak sam jest to grozne w 1 jak i ostatnim trymestrze.
nie mam zamiaru nikogo straszyc, tylko na tyle zle sie czuje z tym wydarzeniem ze szukalam w was wsparcia

Dzien dobry.
No z dnia na dzien coraz "lepiej"
Ja nie wiem o co chodzi ale nie wiem co mi jest, nawet nie wiem co mam pisac.
L dzisiaj w domu ale ze mnie nie ma zadnego pozytku cos mi sie porobilo i tyle nigdy to tak dlugo nie trawlo.
Moze zajrze jeszcze pozniej....

witam
wiecie co ja sie ciesze z rostepow - wiem gupia jezdem:-p- ale to sa takie szramy wojenne ciesze sie z tego wszystkiego po synu mam blizne po cc, po corze pare rozstepow e tam psia kosc grunt zeby o czasiei zdrowa sie urodzila rozstepy z czasem beda biale i nie bedzie ich widac z bebzuchem na werzchu i tak nie latam a mezowi nie przeszkadza tak jak cellulit chociaz kochany mowi ze nie widzi nic. zreszta kto z nas nie ma wad czy kompleksow ;]

ja wstalam po 9 babcia z mlodym do lekarza i kolejne leki i kolejnstowka w aptece no byle byl zdrowy
i chyba tyle pisac mialam

reklama
ewstra - wirus ale jaki? wiesz jesli ospe mialas to nic nie bedzie spokojnie nie denerwujemy sie !! co do matki dziecka to przykre 2 tygodnie do porodu i taka tragedia;/ tu na forum jest dziewczyna co urodzila dziecko i te dziecko od razu zaszczepili tak jak sie to robi chyba gruzica i zmarlo na powiklania z sepsa ;/ dziecko chyba 2 czy 3 dni zylo ;/ to sa tragedie na ktore wplywu niestety nie mamy ;/

Do góry