reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam Was. Po cięzkiej końcówce tygodnia pod wwzględem intelektualnym i jeszcze gorszym weekendzie. 5 egzaminów wreszcie moge spokojnie usiasc przed komputerem i internetem
Tylko jednego egzaminu nie jestem pewna zaliczenia rreszte zdam na pewno bo dobrze mi poszło....
Kończe 8 miesiąc zostało mi ostatnie 4 tygodnie... W związku z czym w tym tygodniu kompletuje reszte rzeszy dla siebie i zbieram w jednym miejscu wszystko co mam zabrac ze sobą do szpitala.... do torby jeszcze nie pakuje ale żeby wszystko było w jednym miejscu.
poza tym i tak sie musze uczyc bo zostało mi jeszcze pare zaliczen i egzaminów.... ale mam na to 2 tygodnie... jutro leniu****e :D

reklama
Angel wow jakie sny :-) Może dużo myślisz o kamieniu albo może coś się zaczyna w Twoich piersiach dziać :tak:

Mata masz rację że powinien zdążyć ... ;-) Tylko moja lista jego planów jest dość długa :-D

dziewczynki ja sobie dziś zrobiłam sobie spa w łązience:-) ale tyle gimnastyki to juz dawno nie mialam:-) ale dalam rade...lusterko cudowna rzecz ehheehe

Moj pierze dywan w salonie, a ja juz u góry bo zmeczona jak nigdy. CHyba przez te papierzyska- ale przynajmniej zrobione.

Cos czuje ze zaraz usne...............

pinula na pewno zdasz wszystkie egzaminy:-) wierze w ciebie,:tak:

mata zdrowka ;]

pinula milego leniuchowania

nusia ja wczorAJ AREOBIK W KABINIE MIALAM Z LUSTERKIEM I WIECIE CO? ZNALAZLAM DWA JEDNO CM ROZSTEPY HYHY
no ja dziś znalazłam na pośladkach po 2 z każdej strony:/ a myslalam ze mnie omina. Dobrze ze pod majtkami/stroejm nie bedzie widać, a brzuszek póki co mam czysty:-)

dobranoc kochane ;-) ja jutro na ktg ciekawe czy cos wykryje ;-) bo jak zeszlym tygodniu bylam to nic nie bylo a amelka nawet kopac nie chciala ;-)

Wy tu o małych rozstępach a ja mam cały brzuch podziergany rozstępami jeszcze po poprzedniej ciąży istne słoneczko wkoło pępka , więc te kolejne co mi przybywają z dnia na dzień już nie robią na mnie wrażenia.

ja nocna zmiane chyba zalicze dzis...........

roztepy ja bylam tez pelna nadziei ale jednak gnojki pokazaly sie na brzychu po lewej stronie pepka.... az sie rozplakalam jak je zobaczylam... :dry: Ciekawe jak ten moj brzuch bedzie wygladac po wszystkim.....:eek:

reklama
Haha mój mąż ma ze mnie beke , ze tak przezywam te rozstępy :-D Ciagle go pytam ile doszlo ;)
No ale serio tego akurat sie nie spodziewalam.. nawet jesli to nie zeby tak wysypalo w ciagu tygodnia z jednej strony!! W zyciu!
No i teraz z drugiej juz jednego widac i pewnie dojda kolejne..ehh.. co zrobic ;)

Do góry