reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja już chyba z taką psychika to sie tu z dnia na dzień wykończę.
Jak każda noc ma tak wyglądać to ja już wole spac w park.
Boże, za jakie grzechy..

Nie mam nic ciekawgo chyba do napisania..
ehh...
Miłego dzionka..

reklama
Dzień zamulacza u mnie.
Nic mi się nie chce.
Nawet czytać, a gdzie tam pisać.
Chyba wyłączę pudełko i tyle...
Miejcie się dobrze.

dobrek ;-) witam nie wyspane kobietki skas to znam ;-) ale pocieszam sie ze jeszcze troszke i tylko dziecko mi spac nieda a nie te wszystkie delegliwosci.. u mnie maz w pracy a janadal pod kolderka w lozeczku tylka mi sie ruszac wczesniej nie chcialo ale fzaraz trzeba by cos zjesc wiec znikam bede pozniej ;-)

Współczuje nocek nie wyspanych . Ja nie mogę narzekać :-D Jak padam o 22giej tak ciężko mnie dobudzić o siódmej rano :eek:
Atan za tydzień skończysz 38 tygodni ... szok :szok:

Z Borysem mamy dziś leniwy dzień :-) byliśmy na spacerze bo słonko takie piękne . Wróciliśmy rześcy i rumiani :-D:-D:-D

Współczuje nocek nie wyspanych . Ja nie mogę narzekać

:-D Jak padam o 22giej tak ciężko mnie dobudzić o siódmej rano :eek:
Atan za tydzień skończysz 38 tygodni ... szok :szok:

Z Borysem mamy dziś leniwy dzień :-) byliśmy na spacerze bo słonko takie piękne . Wróciliśmy rześcy i rumiani :-D:-D:-D

Oj to chyba nie taki leniwy, jako jedyna z nas wyszłaś z łóżka :-D

witam się i ja :)
my dziś od rana mieliśmy gości, dzieciaki chwile sie pobawiły ale jak doszło do ziewania i szukania smoczków to oni poszli do siebie a my zjedliśmy obiadek .. Teraz czekam aż Tymek zaśnie, ale póki co śpiewa w łóżeczku arie operowe ;-)

witam moje mamuski :)

angel- glowa do gory bedzie lepiej... juz niedlugo znajdziecie cos lepszego
ewstra - aaaa to macie moj samochod !!:-) mam nadzieje ze i my niedlugo zakupimy nowy :-D

tunia- milego obiadku

ja wywleklam sie z lozka, zjadlam sniadanko zrobilam poranna higiene szczeniorkow (tylki sie im odparzyly... teraz myjemy i smarujemy masciami na odparzenia... az sie wczoraj rozplakalam tak mi ich szkoda bylo...)

dziecko moje cos znow leniwe dzisiaj... niby sie kreci ale jakos tak ospale

reklama
kasirek widzialam kiedys tego linka i byla pod wrazeniem:)
Ja juz upieklam palmiery moge sobie teraz pochrupac,zaraz zrobie salatke z selera bo jakos tak mnie naszlo i za 2 godzinki odwiedzi minie znajoma-bo juz samej mozna zeswirowac.

Do góry