reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Meżu przyjechał z pracy:-) jutro ma wolne, wiec niedziela razem:-)
Obaidokolacja piecze się w piekarniku:-) zaraz zjemy i na pewno bedziemy ogarniać domek, zeby jutro miec troche spokoju:-)

Milego wieczoru dziewczynki no i spokojnej nocki:-)

reklama
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie, jesteście kochane :-)
powiem Wam, że znowu jadę na przeciwbólowych i jestem naćpana normalnie.... na mnie te leki prawie nie działają...pielęgniarka mówiła, że takie kroplówy przeciwbólowe dają po operacjach po w 3 minuty ból przechodzi, a ja się prawie cały czas od 17-ste zwijam z bólu

ewstra - my tez nowe stare autko mamy hyhyhy ;] kupilismy kupilismy citroena xare picasso 5 osobowy miniwan wozek nastojaka wejdzie ,wczesniej byl kombi ale jak sie dalo wozek zakupy to juz miejsca mnie bylo (kazde auto na gaz robimy) i stwierdzilismy ze przy 2 dzieci trzeba cos wiekszego tysiac schowkow ma w srodku te takie stoliki z foteli wysuwane gniazdka na prad i kupe miesjsca w agazniku wiem mozemy jezdzic po rodzince;] wzesniej opel w kombiku , hyunday accent skoda felicja dla malzenstwa bez dziecvi ok ale jak sie bierze dzieci,wozki koldre tony zabawek bo inaczej ryk, ubrania, mleka itd i z combika nie ma pocieszenia ;/

my dzis zdrowa dieta na 1 zupa serowa z miesem mnielonym -na jutro bedzie na drugie salatka z 5 rodzajow salat mniami i bulki w piekarniku z maslem czoosnkowym miodzio ;] jutro zazyczylam sobie lazanie

Ostatnia edycja:
a moj maz w pracy i moze o 24 skonczy... ;-( od 6 na nogach.. kucharze przez ten karnawal maja roboty ze hej...

my sie czaimy na mazde 6 kombi :-) tak mi sie podobaja... teraz tyz mamy mazde ale hatchback ...

jakas glodna jestem non stop dzisiaj... a zabardzo nic niema w chacie do jedzenia... niechcialo mi sie dzwigac nic ze sklepu (t w robocie od 8 rano do nocy wiec bez auta jestem....)

Boże Pere jak Ci współczuje :(( Jak Wam wtedy pisałam, tak samo nie mogli mi ulżyć w bólu niczym!! Sami nie wierzyli, ze ból mi sie trzyma po takich kroplókach! I co ....dopiero po małej dawce dolarganu przed rezonansem zaczęło mi odpuszczac.. ;/
Wiec tak strasznie mocno Ci współczuję, Boże jednak poród to ból z jakiegos powodu, wiesz po co.. a take cos kiedy dzidzia jeszcze w środku i w pełni nie moga Ci ulżyć wiekszymi dawkami leków, do porodu jeszcze troche- a ja wtedy bylam 23 tydzien.. koszmar :(
Trzymaj się jakoś, oby wkoncu odpuscilo .. Od dlugotrwalego bol mozna naprawde odejść od zmysłów- ja bylam na granicy ;/

Dziewczynki dzieki za rady.. Przeoralam juz nie raz wszystko o dodatkach mieszkaniowych, mieszkaniach socjalnych itp itd.. wszedzie jest jakis kruczek ktory nas dyksfalifikuje.. Moze kiedys zlozymy z ciekawosci o socjalne albo spółdzielcze ale nie teraz. To nawet jak sie człek kwalifikuje to sie czeka miesiacami. W miejszym miejsce z 12 tys ludzi w kolejce potrafi byc.....a w Londynie... :/:/

Ale faktycznie ostry zacisk pasa na te 3 tygodnie jeszcze, potem tez lepiej juz bez szalenstw ale na swoim. Mezowi sie znowu niby awans szykuje, to za jakis czas byloby znowu lepiej troszke.. Jedzenie itp nie jest tu drogie, wiec skoro malec ma wyprawke lacznie z lezaczkami, matami itp to jakis czas skromniej zyc sie uda bez problemu.
A kiedys moze wkoncu uda sie wyrwac z tego miasta..

No ja w końcu ulokowałam ubranka synusia na pólkach:-) Jestem dumna z siebie:-D Do tego poprzenosiłam rzeczy męża do sypialni gdzie będziemy spać z małym, żeby rodzicom troszkę miejsca zrobić jak przyjadą, bo później siły zabraknie- a tak przynajmniej zrobiłam jak ja chce hehe
Teraz jeszcze może chwilkę poprasuje, bo spać mi sie nie chce. A mój składa i podłącza komputer bo od 3 tyg był rozłączony, a niech chłopina ma trochę rozrywki jak lubi :-)

Moj maz dzis okna pomyl jujtro do piwnicy po ubranka dla malej posegreguje je i maz bedzie pral. Ahhhh ja kjuz sie trolche dooczekac nie m?oge a najgorsze ze natanioel mi sie rozchorowal buuuuuuu no ale zebym ja od niego teglo nie chwycila bo to przerabane by bylo

reklama
Do góry