reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ja popralam, wykapalam psy, ugotowalam zupke, najadlam sie i zasiadlam przed tv w ktorym jak zwykle nic nie ma ....
tunia- plecy mnie tez bola...
tunia- plecy mnie tez bola...
miska271
Pinula nie odpuszczę,poszło pismo do sklepu mają 7 dni na odpowiedź
Mini oj dawno to już było,no powinien wystawić rachunek ale tego nie zrobił,jeszcze mówi do mnie że gwarancja zostaje wstrzymana do uiszczenia,a niby za co i ile i gdzie..za jego oczy,chciał sobie zarobić,ale się zdziwił
kamilaedi bo w tej telewizji nic nie ma
Perelandra ja mam co robić,ale mam takiego leniucha że nie mogę się zebrać
ja swoją nasmarowałam maścią,wkropiłam kropelki do nosa,może lżej jej się będzie oddychać
jutro muszę iść ze starszym do lekarza bo wysypkę jakaś ma
Mini oj dawno to już było,no powinien wystawić rachunek ale tego nie zrobił,jeszcze mówi do mnie że gwarancja zostaje wstrzymana do uiszczenia,a niby za co i ile i gdzie..za jego oczy,chciał sobie zarobić,ale się zdziwił
kamilaedi bo w tej telewizji nic nie ma
Perelandra ja mam co robić,ale mam takiego leniucha że nie mogę się zebrać
ja swoją nasmarowałam maścią,wkropiłam kropelki do nosa,może lżej jej się będzie oddychać
jutro muszę iść ze starszym do lekarza bo wysypkę jakaś ma
Kasiurek1983
ja na nude kupilam sobie ksiazke a wlsciwie cos w rodzaju krzyzówki tylko ze tm sa wykreślanki takie literowe haha ;] bo krzyzowki mnie nudza- co druga stron te same hasla ;p
kamilaedi
ja tak sie ostatnio nad makowcem zastanawialam... bardzo lubie zawijanego... tylko niewiem czy tu na wiosce znajde mase z maku lub chociaz sam mak....
szarlotki zreszta tez bym zjadla.... ale jablka wczoraj zjadlam jakos mnie wzielo i prawie kilo na wieczor wrecz 'wciagnelam'
szarlotki zreszta tez bym zjadla.... ale jablka wczoraj zjadlam jakos mnie wzielo i prawie kilo na wieczor wrecz 'wciagnelam'
pinula30
Mnie też czasem sie nudze.... chciałąbym sobie posiedziec, nic nie robic, ale jak już siąde na kanapie to sie nudze. Internet mnie już nie kręci, przeczytałam chyba cały, w tv nic nie ma. Jak tak patrze na to co robi Mata to zazdroszcze. To wszysystko jest takie piękne. Mata powiedz gdzie ty sie nauczyłas takie piene rzeczy robic?? Wiem że w ciąży z Dobrusią, ale ktos Ci pokazał jak to sie robi, z ksiązek, interetu?? też chętnie bym sie nauczyła.
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Widzę, że nudzi się Wam - spokojnie jeszcze z 6 miesięcy i zapomnicie co to nuda, ba zapomnicie co to czas wolny ;-)
ja zachęcam do szydełkowania albo robienia na drutach - teraz jest świetny czas, żeby sie nauczyć, a potem maluszkom drobiazgi będziecie robić ja się dzisiaj wkopałam i dostałam zamówienie od córki na szydełkowego timmiego (owieczka z bajki) i zaraz będę szukać jak się pętelki robi, żeby owieczce ładne runo zrobić ale to jak nie zasnę, bo ostatnio znów łapię sen kiedy tylko mogę... oj żeby tylko Dobrusia chciała ładniej w nocy spać...
ja zachęcam do szydełkowania albo robienia na drutach - teraz jest świetny czas, żeby sie nauczyć, a potem maluszkom drobiazgi będziecie robić ja się dzisiaj wkopałam i dostałam zamówienie od córki na szydełkowego timmiego (owieczka z bajki) i zaraz będę szukać jak się pętelki robi, żeby owieczce ładne runo zrobić ale to jak nie zasnę, bo ostatnio znów łapię sen kiedy tylko mogę... oj żeby tylko Dobrusia chciała ładniej w nocy spać...