reklama
renia1321
Fanka BB :)
Ja również dołączam się do gratulacji. Nie mogę się doczekać kiedy sama urodzę, choć oczywiście stresuję się trochę pierwszym porodem.
A co ze szkołami rodzenia dziewczyny? Będziecie chodzić? Słyszałam że gdzieś w 7 miesiącu się idzie?
A co ze szkołami rodzenia dziewczyny? Będziecie chodzić? Słyszałam że gdzieś w 7 miesiącu się idzie?
pinula30
Pinula to nie była wada monety,tylko to wada w ogóle pralki,bo ona od początku prała źle
Wiem, dlatego napisałam że gośc znalazł monete, co nie obejmuje gwarancja i cała wine przypisał tej monecie żeby zgarnąc kase za naprawe, chos nie powinien. Walcz o swoje i nie odpuszczaj...
Ostatnia edycja:
Mini55
&&&&&
Miska a kiedy była ta akcja z monetą ??
Serwisant ma obowiązek wystawić fakturę za usługę . Ja bym poskarżyła się do głównego serwisu albo skontaktowała się z producentem .
Dziwna trochę ta sprawa
Dużo zdrowia dla chorych :-)
Ja jutro idę na USG a po południem z Boryskiem do laryngologa , boję się że po tym trzydniowym katarze będzie musiał brać antybiotyk na uszy
Bardzo się tego boję :---(
Serwisant ma obowiązek wystawić fakturę za usługę . Ja bym poskarżyła się do głównego serwisu albo skontaktowała się z producentem .
Dziwna trochę ta sprawa
Dużo zdrowia dla chorych :-)
Ja jutro idę na USG a po południem z Boryskiem do laryngologa , boję się że po tym trzydniowym katarze będzie musiał brać antybiotyk na uszy
Bardzo się tego boję :---(
Perelandra
Widzę, że nerwowo u Was dzisiaj, u mnie raczej śpiąco... bezczynność osłabia
Perelandra
tunia oj nudzi się nudzi jak nie wiem co... po prostu massakra jakaś
ale mężu kupił mi dzisiaj dvd więc może od jutra pooglądam filmy
tyle, ze nigdy nie byłam fanką ślęczenia przed tv
ale mężu kupił mi dzisiaj dvd więc może od jutra pooglądam filmy
tyle, ze nigdy nie byłam fanką ślęczenia przed tv
reklama