reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A mnie tam nic nie boli i biegam nawet jak mi się gdzieś śpieszy :-D:-D Gdzie ta Manta czekam na wieści a ta się gdzieś chowa małpa pewnie :oo:

Ja jutro mam gienka i trochę się boję grrr mam nadzieję, że niepotrzebnie :crazy:

reklama
Inamorate bo Ty chudzielec jesteś i masz minimalne obciążenie :-D
ja nie dość, że od początku ciąży na leżakowaniu to jeszcze ważę ponad 80 kg, to mnie boli
nie ma się co bać... pierwszy raz idziesz czy co?:-p

ja to sie dzis załamałam wchodzac na wage w poniedzialek prawie 102 a dzis juz 103kg a mialam 87 na poczatku.. no ale Amelka juz ma ponad 3 kkg.. wiec sie pocieszam ;-) ale ma prawo bolec kręgosłup i boli niestety,...

Kasiulka dzięki za pamięc. Niestety nici z wycieczki, znowu miałam gorszy dzień. Dopiero po 17 sie ogarnelam to tylko do tesco na wieksze zakupy i tyle.
Podjedziemy mysle na spokojnie w poniedzialek. M ma 5 dni wolnego wiec jakby sie cudem cos znalazlo to moznaby bylo odrazu pojechac zobaczyc.

Co do podjadania, tez mi sie nie zdarza bo bym sie rozbudzila i furii dostala ponownie nie mogac zasnac.
Ale fakt faktem okolo 6 rano budze sie czasem z takim ssaniem, ze aż boli ;/ Czasem zjem malego rogalika ( taki jak seven days) a zazwyczaj zapijam czyms byle zasnac. Chociaz troche wyrzuty mam, ze zasypiam na kolejne 6 godzinz takim ssaniem :zawstydzona/y:

Atan ja tez niestety 100 przekroczylam.. ale i start 93 a dzis bylo 101. Źle nie jest ale polozna sobie lubi mnie wazyc w ubraniu gdzie dodatkowe 2 kg oczywiscie wskakuja i wtedy suszyc mi łeb za nadwage.
Ale przynajmniej kazdy z rodziny i wogole mowi, ze poszlo mi tylko w brzuch , ani wiecej w nogi, rece, twarz- nawet biust wiele nie urósł.
Wszystko brzuch. I zgadza sie- 130 cm w obwodzie ;-)

Ostatnia edycja:
No dziewczynki ja zaczęłam pakować torby do szpitala. Moją z grubsza mam spakowana. Zostały jakieś kosmetyki i kapcie - muszę kupić:-)
A dla synusia włąśnie oglądam ubranka i zastanawiam sie które to by spakować:-)

ps. Kręgosłup boli, jak siedze musze miec podusię za pleckami. A u mnie kg posżły w brzuszek i piersi. Nosiłam C a teraz już E.

Inamorate bo Ty chudzielec jesteś i masz minimalne obciążenie :-D
ja nie dość, że od początku ciąży na leżakowaniu to jeszcze ważę ponad 80 kg, to mnie boli
nie ma się co bać... pierwszy raz idziesz czy co?:-p
AHA BO JUZ SIE WYSTRACHALAM!!!!!

no ja 78 start teraz 92 kg ;/ pewnie do 100 dobije - mam plan ambitny na areobik isc i to nie z racj odchudzania a rozruszania zastojanych kosci bo te tygodnie lezenia mnie uposledzaja ruchowo!!!!

nusia - hihi ty 36 tydzien i zaczynasz pakowanie ja 34 i spakowana haha .

ajako sie dzis ze mnie smiala ze ja taka spanikowana torby do szpitala spakowane a ubranek i calej reszty nie wypralam i przerazilo mnie to ze ona ma racje

Perelandra helołłłłłłł jaki chudzielec waże coś około 77kg więc 16 na + :-D ale jakoś nie czuję się ciężko może dlatego że mi większość w tyłek i uda poszło i jakoś na brzuch zabrakło hihi choć też dość pokaźny się zrobił. Fotej już nie robię coby depresji uniknąć :-D:-D

reklama
juuhuuu! heloł girls :p

a ja dzis podbudowana , bo Pani w rejestracji do gin (mamy znajoma swoją drogą) powiedziała, ze jestem piękna,bajeczna i same cudowności jak na mnie patrzy:D... ahahahaha. Kurcze...szkoda,z e nie zawsze ona tam siedzi.
Koncowka ciąży, a ja z tyciem przystopowałam..13+ i na zmiane..pol kg w gore, pol kg w dol...pol do gory..pol w dol...zobaczymy co przez ostatni miesiac bedzie;p
rano trza wstać i zas mamcia robi 'kuj,kuj' w żyłkę . - juz mi na zawolanie wyskakują, a byl z nimi problem na poczatku ciazy:p

jak wieczorek?:D

inamorate - jutro ja kciuki trzymam:D

Ostatnia edycja:
Do góry