reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Pere nospe wzielas?
Slyszalam nie raz , ze czop moze odejsc o wiele szybciej jak 2 tygodnie przed, wtedy ostroznosc i lezenie i bez problemu sie wytrwa.
Wogole drazni mnie to 'twardnienie brzucha' bo ja nie wiem o co z tym chodzi nie mialam czegos takiego ani razu przez cala ciaze;/ A przynajmniej zupelnie nie kojarze. Nie wiem jak to moze wygladac.
Jedynie slyszalam, ze to pobolewanie jak na okres to tak wygladaja skurcze. A masz je cyklicznie?

Hej - wstałam nawet raz się w nocy nie budząc - cudem bym to nazwała... Wczoraj prawie 10 h na nogach bez przerwy byłam jak wróciłam do domku padłam jak niemowlak ;-);-);-)

Byliśmy na przyśpieszonym kursie w szkole rodzenia - mój M się opiekować dzieckiem uczył :-) prześmiesznie wyglądał chłop prawie 2 metry i 100 kg żywej wagi z małą laleczką :-D:-D:-D:-D:-D ale ogólnie fajna sprawa i wszystkim polecam - jeden dzien i w pigułce wszystko opanowaliśmy ;-);-) wiemy co chcieliśmy wiedzieć ;-)

Wczoraj się kułam, dziś po wyniki muszę się przespacerować ...;-)brzuszek dalej boli i się spina :sorry: ale do pon poczekam...

Perelandra napisz koniecznie co z Tobą... nie strasz dziewczyno poczekaj choć do lutego ;-)

Odrobiłam ostatnie 3 strony - reszty nie dam chyba rady... idę na inne wątki popatrzeć co wymodziłyście ;-)

witam się słonecznie,
na dworze pięknie, choć mroźno :-)
noc przespana grzecznie cała, hemoroidek prawie się wchłoną i nie boli- pięknie jest!
Angel ciesz się, że brzuszek Ci nie twardnieje, jak mi się zdarza że twardnieje to robi się jak kamyczek, a mi źle się oddycha
Lina, szkoła rodzenia to strzał w 10, my też jesteśmy bardzo zadowoleni
Perelandra jak tam? co tam?

Dzien dobry wszystkim.
Zadnego pozytku nie ma ze mnie dzis!
Wczoraj mialam super dzien a dzisiaj oklaplam....
Śnilo mi sie ze urodzilam no taki sliczny byl ten moj syn ale starsznie plakal:-)
Ide po parowki moze mi sie humor poprawi:-)
Perelandra i jak tam gdzie Ty???

reklama
Hej kobitki!

Perelandra to może byc czop, ale bez paniki, dziecko chronione jest jeszcze workiem owodniowym czy jak to sie zwie, więc nóżki do góry, nospa i grzecznie czekasz jak bóle miną ;-) daj zanc co tam u Ciebie

Angel widocznie brzuszke jeszcze Ci nie twardniał ;-) czasem brzuszek twardnieje a nam się wydaje, że maluch tak napiera - tylko przy napieraniu twarda jest część brzucha, a przy napinaniu można wyczuc cała twarda macicę - nie tylko tam gdzie maluch się wypina :tak: ja mam tak prawie co wieczór - zamiast brzucha kamień...

a ja mam znów mega nawrót grzybola :crazy: dobrze, że we wtorek wizyta... do tego plecy mnie bolą niedowytrzymania i nic na to nie pomaga... oj zrzędzący czas nastał - a tyle jeszcze do zrobienia... najwyżej będę robic i wyć z bólu, bo innego wyjścia nie widzę... jutro na szczęście relaks zakupowy będzie (nareszcie:-D), nawet M stwierdził, że pora na konkretne maluszkowe zakupy jechać :eek: czy ja już tak bardzo wilorybowato wyglądam :confused2:

Do góry