reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja pewnie sie dowiem o badaniu na paciorkowca w szpitalu na przyjeciu czy cos yhhh we czwartek mam gina to sie zapytam bo potem dopiero 15 lutego mam nastepna wizyte bo idzie na urlopik

reklama
Doris,
gratulacje, ze już swoje kąty macie :-):-):-)(wysłałam ci prv wiadomość)

A ja właśnie po USG uff wszystko ok, szczegóły w odpowiednim wątku.

a ja pozno jem bo kolo 23 a wstaje kolo12 wiec w sumie niejest zle z jedzeniem ale powiem wam ze teraz waga idzie w nieziemskim stopniu do gory przez tydzien kg szok a ja wcale duzo nie jadlam...

bozienka a ty mialas skurcze czy nie ? bo niewiem czego sie spodziewac ;-)

Ostatnia edycja:
ja nie podjadam jem 3 posilki dziennie i dwa razy owoce ;p

mam pytanie czy jak dluzej chodzicie czy np lezycie caly dzien i pozniej chodzicie przez godzine dwie boli was kregolup?ja lezalam przez 2 tydnie dzis na krew potem siedzialam i na zakupy lekki i do domu i myslalam ze kregoslup mi wystrzeli lezalam 3 godziny wzielam no spe w razie co magnezu i sie uspokoilo ale chodze o nie wiem czy nie rozchodzilam czy no spa pomogla hmm

ja nie umiem stwierdzić od czego mnie boli kręgosłup, czasem nic nie robię i boli, a czasem mogę góry przenosić i nic, jednym słowem w moim przypadku nie widzę zależności

reklama
Do góry