reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dżem dobry... (oby)!

Wy tu o tym wymazie, ma mnie on dziś czeka u mej doktorki... brrrr!
Tylko trzeba jej przypomnieć - sama kazała:p

Jakiś stres dzis dopadł, nie wiem dlaczego....no coż...oby minęło.
Pozwoliłam sobie dziś na kawkę z mleczkiem i cukrem, ahhhh.

Sesja by się i nam jakas przydała, a weny brak..niby pomysły są, ale... jakoś wygasłam ostatnimi czasy;o oj będę sobie w brode pluła jak nie zdażę.

no nic, czas goni. Dbajcie o siebie!

reklama
Heja
Ja dziś pospałam aż do 13 :szok: szaleństwo haha
Ale noc miałam koszmarną, zgaga i bóle na zmianę, matko niech to się już skończy

Tunia no coś Ty ja torby nawet nie mam, muszę coś zakupić dopiero ale jak pisałam nie śpieszno mi wcale

Doris wow ale mieszkanko, zazdroszczę bardzo i gratuluję

Co do tych paciorkowców to wiem,że moja lekarka robi to badanie więc mam z głowy

U Nas dziś fajowa pogoda, słoneczko świeci, śnieżek ładnie się mieni
Idę zaraz z psicą połazić

Macie pomysły na obiad? Bo ja zupełnie nie wiem co dziś zrobić ahhhhhh

Helołłłłłłłłłłł :-D

A ja dzisiaj humor w miare i nawet się wyspałam. Zobaczyłam fotkę dzidziusia i godzinę się nad nim rozczulałam no ładny po cioci nie ma to tamto :-D

Manta trzymam kciukasy za wizytę ja mam jutro :-D

Aaaaaaa szanowny ZUS przelał kasiore kilka stówek za dużo, ale co się będę kłócić :-D:-D:-D
Ja nie wiem co Wy z tymi humorami. Ja mam po prostu lenia, ale ani się nie denerwuję, ani nie złoszczę, na płacz też mi się nie zbieram hmmm może dlatego, że faceta nie posiadam i nie ma mnie kto wnerwiać :-D:-D

Witojcie

Lastpetunia cieszę się, że ze zdrówkiem ok., ale z tym facetem to jak z jakiegoś kryminału/horroru (chyba za dużo CSI oglądam):szok:

Tunia trzeba doceniać tych naszych mężczyzn… ja tak jak pisałam raczej się wyciszyłam w ciąży, ale raz na 2-3 miesiące wychodzi ze mnie taka małpa, że potem aż mi wstyd, bo widzę, że się mąż stara, robi WSZYSTKO, o co go poproszę (to, że czasem trochę nie zrozumie, o co mi chodzi to inna sprawa:rofl2:), ja jeszcze mam pretensje BO TAK i już

Ewstra moja siostra cioteczna po 2 cc, bo za każdym razem ciąża przenoszona i zero akcji porodowej… jednak dobrze żeby było 2 lata przerwy między jedną a drugą ciążą, (chociaż siostra po 14 mies. zaszła znów w ciążę i jest ok.):happy:

Mini pewnie brzusio ćwiczy, mój ćwiczy nocami

Doris
gratuluję zakupu no i współczuję przeprowadzki, ale potem to już będzie tyko lepiej…

Maruusia dobre wieści;
Ja też nie wiedziałam co to za badanie… zapytam mojego lekarza w poniedziałek co z tym zrobić

Lina w naszym stanie dziś jest źle, jutro dobrze więc i u Ciebie może się poprawić

Aaaaaaa szanowny ZUS przelał kasiore kilka stówek za dużo, ale co się będę kłócić
Może to za zwłokę zapłacili dodatkowo

Noc spędziłam „oglądając” wózki… massakra jakaś… zanim zasnęłam przeglądałam różne modele jeszcze a potem całą noc tylko wózki i wózki mi się śniły gdybym coś zapamiętała to miałabym naprawdę niezłą wiedze na temat każdego z modeli który mi się przyśnił :-D
a poza tym śnieg i zgaga :-p

witam dzis bylam obejrzec szpital i te male noworodki jakie to sliczne az sie rozczulałam ;-)i rozmiawialam duzo ;-) i wiem ze tam chce rodzic ;-) wiec szpital wybrany ;-) teraz tylko czekamy az beda jakies skurcze albo wody odejda bo jak na razie spokoj oprucz bolu kregoslupa i spojenia lonowego i w nocy brzuszek twardnieje nic wiecej...

gratuluje kupna mieszkanka a 6 miesiecy z rodzicami szybko miną i pomoga przy dziecku ;-)

a co do paciorkowca juz mialam robione i go niemam niezbyt przyjemne badanie ale mam to za soba ;-)

Ostatnia edycja:
Doris, łał to cudne mieszkanko
Angel, a Wam się udało jakiś kątek dla siebie znaleźć?

a u mnie od rana do teraz były koleżanki, fajniusio :-)

Jestem padnieta kilka domow i nic a to problem bo meble sa a ja chce pusty dom bo mamy wszystko, a to widac ze grzyb wujdzie na scianie albo stare okna ech...mam nadzieje ze za tydzien cos sie uda zalatwic,a teraz lezakuje i odpoczywam, szanowny m sprzata:)
perelandra ja mialam ostatnio podobnie tylko mi sie lezaczki snily po przez polowe dnia ogladalam, wozek niby mam wybrany ale ...nagle chce inny tylko jaki
kasiulka ty caly czas na wizytacjach:)super fajnie ze milo spedzilas czas

Doris ale swietnie!gratulacje!

ja dzis bylam u dentysty i powtorka czeka mnie we wtorek

teraz robie chlopakom moim pizze a sama nie wiem co na kolacyjke zjem...pewnie tradycyjnie kanapki...

podjadacie w nocy? mnie sie nie zdarzylo ani razu zebym budzila sie glodna czy cos...a wy?

reklama
Do góry