reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ALe tu się dzieje od rana :szok:

Miska z ta kasą to może chodziło wyczyszczenie filtra (wyciągnięcie monety) bo to samemu się robi ;-) no ale Ty tego serwisanta do filtra nie wzywałaś :dry: mam nadzieję, że rzecznik w końcu ruszy sprawę - ale ja tez jestem za tym, żeby opisać sytuacje i wysłać do centrali firmy :tak:

Pinula powodzenia w pracy ;-)

Ivi, Angel kciukasy zaciśnięte za wizyty :-)

Ja niedawno wróciłam z badań - nie dośc, że córka wyjątkowo się guzdrała rano, potem jeszcze popłaciłam wszystko w przedszkolu i w ośrodku byłam o 8.30 a kolejka masakryczna do pobierania krwi była... najwyżej znów będę miała za nisko cukier... ale az mi się słabo robiło - jak nigdy :szok:
zaraz zabieram sie za jakąś zupine na oiad i może cos podizałam w domu... jak rano gdzieś musze wyjśc, to mi tak dzien zapiernicza, że zaraz po mała do przedszkola musze lecieć...

będe dlaczego mam płacić za coś co oni muszą naprawić albo wymienić
ja to mówię wiecznie coś nie tak,już człowiek się cieszy,że z maluszkiem wszystko ok że rośnie już planuję co dokupić,co jeszcze nam brak,przemeblowanie małe w domu,a tu o wiecznie coś nie tak:-( i za co??

spokojnie prędzej czy póxniej wszystko sie poukłada jak trzeba ;-)
Czesc dziewczynki :)
Wczoraj gdzies kolo godziny 12 w nocy nalecialo mnie na kopytka i wiecie co robilam kopytka o 12 w nocy :)

mniam kopytka! Ale o 12 w nocy :szok::-D mi się nie chce sterczec przy garach, ale z chęcią bym zjadła... może się dam przekonać...

Jak sobie tak mietosilam wczoraj te kopytka to prawie nad nimi zasypialam :)
Moj sie zlitowal nademna bo uslyszal ze sie tłuke w kuchni i zrobil mi zasmazke :)

Czesc dziewczynki :)
Wczoraj gdzies kolo godziny 12 w nocy nalecialo mnie na kopytka i wiecie co robilam kopytka o 12 w nocy :)

Tunia, oj zazdroszcze :-) a za mną chodzą leniwe pierogi może masz fajny przepis to wrzuć w odpowiednim dziale.

Pinula, powodzenia w pracy, choć wiem, ze to trudne się nie wkurzac, ale dzidzia spokój musi mieć, niestety w naszej rzeczywistości póki nie masz brzucha jak bania to jakby ciąży nie było i każdy traktuje cię bez wyrozumiałości, ja w robocie siedzialam przy kompie po 10 godzin a teraz po incydencie poronienia zagrażającego grzecznie siedzę w domu, a w prawie pracy napisane, ze może ciężarna przed kompem maks. 4 godziny, no cóż ......

Ostatnia edycja:
Tunia to Cię napadło
laugh.gif
dobrze że chociaż się najadłaś i smakowało

Mata oj tak jest w tych ośrodkach nastoisz się w kolejce,a człowiek głodny się od razu robi

został wzywany do tego że ona strasznie ciężko chodziła bęben walił przy wirowaniu,ale nie sprawdził tego,będę pisać wszędzie aby coś zrobili bo to nie do pomyślenia

Miska a Tobie gdzie suwaczki wcięło:confused: powodzenia w walce o naprawę pralki ;-) teraz tak robia sprzęty, żeby 2 lata gwarancji wytrzymały, a potem się psują, do tego serwisy tyle sobie liczą za naprawę, że bardziej opłaca sie nowy sprzęt kupić :dry:

Miska a Tobie gdzie suwaczki wcięło:confused: powodzenia w walce o naprawę pralki ;-) teraz tak robia sprzęty, żeby 2 lata gwarancji wytrzymały, a potem się psują, do tego serwisy tyle sobie liczą za naprawę, że bardziej opłaca sie nowy sprzęt kupić :dry:

kombinują jak mogą
kupiliśmy właśnie nową pralkę bo za naprawę starej to połowa nowej więc nie warto
a suwaczki ja widzę

reklama
Ja juz tez widze suwaczki, ale wcześniej były tylko 2 :dry:

ja czekam aż nasza się popsuje, bo eksploatowana jest dośc intensywnie, pakowana do oporu a ma juz prawie 5 lat...

Do góry