reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

przebrnelam hyhy 4 godziny chyba czytalam i 2 drzemki zaliczylam przy tym ;p

mata - ja tez w papierach porzadeczek zrobilam w wekend teraz gnije u mamy wiec jedyne co to moge lezec korzystac wc lub jesc ! a dupsko rosnie

reklama
taaaa mnie to wszystko boli hehehe też sie zastanawiam jak ja to urodze jak ja już teraz stękam z bólu cos czuje że mnie usłyszą w tym szpitalu hehehe :D noo poszłam sie dzisiaj zapytac do mnie do szpitala co potrzeba jakie są procedury i wogóle to usłyszałam ze "jeszcze ma Pani czas a my tutaj nie mamy" nooo i jak tu rodzic :D

kadza spontanicznie z tego wynika :-D
dobra ja mykam cosik w domku podziałać.
ciekawe jak tam villandra sie miewa w szpitalu???

Hej laski
Widzę,że te msc co Nam zostały spędzimy na narzekaniu haha
Chyba wszystkie są już wykończone i ledwo chodzą
Spanie to jakaś masakra, leżenie masakra, chodzenie masakra haha kurde co robić?

Last Ty uważaj i mam nadzieję,że mocne kości masz i ręka cała

Właśnie któraś wie co z Vill?

Muszę iść do sklepu i z psem na trening osssssszzz kurde ale mi się nie chce

no szkoda, że Vill nie ma dostepu do neta nie dowiemy sie na ile ja chca tam miec i jak kolejne badania wypadaja :(
Ale to jak ktoras ma czas i checi moze smska skrobnie na czasie?

Mnie PÓKI co biodra czy kosci nie bolą.. I oby ten stan trwał jak najdłuzej bo mój próg bólu spadł dosłownie do 0 po tym szpitalu :-(

A przyszedł mi własnie podgrzewacz avenntu - w pudełeczku, w folii oryginalnej, stan ideał tylko farbka n apokrętełku odprysła ;-) Co by nie było zakup za 3,5 funta- dziwi mnie, ze ludziom sie chce na poczte fatygowac za takie kwoty serio ;)

Kamila ebay to jest MEDŻIK :-D Do tego paypal zapisany z męzowska karta, kupuje place i czekam na paczuszke :-)
Zapodaj co jeszcze fajnego mozna wyszperac :-D
Ja tak nie mam cieprliwosci by nie wiedzac co szukac wejsc w jakis dzial i "paczeć" .. Ale jak haslo ktos zapoda odrazu szperanie jest :D

Atomówka ale bym sobie pocwiczyla z psica :( Co robicie? Jakies pt/obedience/obrona czy agility?

wszystko byloby ok gdyby tak przesypiac noce i zeby nie bolaly plecy
last ty tam uwazaj na siebie!

ja dzis zarezerwowalam 4 dni w karpaczu na luty :tak: ale sie ciesze...troche gorskiego powietrza...nie posmigam w tym roku ale moze chrzesniak chociaz sie nacieszy.

lastapetunia mam nadzieje ze dobrze z ręka, faktycznie jak nie urok, to sraczka… szpital powinien za to odpowiedzieć

dziewczynyiderobic kaffffeee bezkofeinowa , ktoras reflektuje?
Ja reflektuję jak najbardziej kofeinową, na bezkofeinową szkoda zdrowia

Ja też dzisiaj miałam koszmarną noc – zgaga to mało, po 2 miałam bóle jak na okres tyle że silniejsze i do tego plecy napierniczały… znów myślałam o wizycie na IP ale po 1,5 h puściło… musze zgłosić te dolegliwości lekarzowi w poniedziałek, chociaż wiem, że to się wiąże ze skierowaniem na oddział

Idę po kawę, koniec marudzenia

to tylko ja się dobrze czuje??:confused: fakt jestem wolniejsza niż zawsze, ale biegać przecież nie muszę:-), no i tyłek boli, ale mam nadzieję że to kwestia jeszcze paru dni
dziewczynki idzie już na wiosnę, będzie sloneczko, dłuższy dzień więc będzie lepiej!

reklama
Do góry