reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiulka gdzie Ty wiosnę widzisz? U nas zima pełną parą

MaMicurina ale zazdroszczę wyjazdu, kurde ja też chce. Ale postanowiliśmy,że to zbyt ryzykowne teraz gdzieś jechać

Angel ćwiczymy w sumie posłuszeństwo, ale po mojemu. Nic specjalnego ale młodsza boksia ma tyle energii,że zwykły spacer jej nie starczy. Niestety nie ma u Nas żadnego parku dla psów, więc łazimy do parku dla skajtborderów. Tam pełno przeszkód, rampy, listwy itp. Generalnie ona kocha patyki, więc za późniejszą chwilę zabawy patykiem jest w stanie zrobiś wszystko :)

Napiszę do Vill esa, jak zostawiła swój nr na zamkniętym

Hej hej! Jestem :-) Najkrócej - OKEJ - już pędzę na wizyty, a potem ponadrabiam co tu się działo jak mnie nie było ;-)

Kasiulka-jaka wiosna?! Kobito! Zima dopiero do nas idzie :D w lutym/marcu/kwietniu bedą mrozy, sniegi i fuuuj!.. mówię Wam;o

angel- ja narazie staram sie tam nie zagladac... obiecalam sobie nie robic zakupow az kinder suprise bedzie z nami...:dry: ciezko jest ale moze wytrwam :-p

ja wywleklam sie lozka, ide powazyc szczeniory, nadgonic forum i jak starczy sil wypelniac papiery z KC dla szczeniokow :happy2: kolejna kasa potrzebna.... czy to kiedys sie zakonczy.......:crazy:

jestem po wizycie wszystko w odpowiednim watku, jestem tak zmeczona ze ledwo dysze,zaraz zjemy sobie obiadek zostala nam kaczucha z wczoraj i jak bede miec sile idziemy na szkole rodzenia jak nie to zostaje bo nie mam sily doslownie a w przeciagu godziy powinnismy wyjsc...nie wiem juz sama , ale nie mam ochoty sie zajezdzac

kamilaedi masz psia rodzinke na wychowaniu ;-)? oj kupa radości i kupa roboty no i kasowo tez nie najlepiej. my w zeszłym roku mieliśmy 5 na wydanie, ale było szukania domków i dobrych właścicieli, a póxniej jeszcze płacz bo sie człowiek do dziabągów przywiązał.:baffled:

reklama
Atomówka jej to jak moja biała wariatka :D Za patyka wielkości wykałaczki zrobi wszystko :-D I potwierdzam, zaden spacer i bieganie za patykiem nie wymeczy psa tak jak praca psychiczna czyt. takie posłuszenstwo ;-)

Kamila wlasnie jak to tu wyglada, tez sa przydomki, macie przydomek hodowlany??

Do góry