reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

a ja wściekła:wściekła/y: byłam dzisiaj na badaniach morfologia i mocz owszem wyniki badan na mocz dostałam a morfologie mam napisane "do kontroli" i musze jutro znowu isc do tego szpitala bo niewiadomo co te baby zrobily z moją krwią :/ nooo niech to szlag trafi :crazy: aaa w moczu standardowo "znaczna flora bakteryjna" noo i teraz jakies wapno mi wylazło niewiem co to oznacza.

reklama
nefi- no rodzinaka nam sie powiekszyla... tez mam 5 dzieciaczkow, i tez bedzie ciezko je komus wydac... ja zawsze sie boje ze zle trafia itp...

angel- tu mozesz sobie wybrac przydomek ale nie musisz... ja sie nad tym zastanawialam ofcourse wszystko kosztuje a ja nie bede juz hery wiecej dopuszczac wiec niewiem czy to ma sens ... a tu jest chyba 80£ czy jakos tak rocznej oplaty... i w sumie niewiem co robic.... niby planujemy miec jeszcze jednego psa ale bardziej pod katem wystawowym jak hodowlanym....

generalnie nie musisz miec tego przydomka zeby rejestrowac szczeniaki ( oczywiscie jezeli rodzice sa zarejestrowani w KC)

Ostatnia edycja:
kadza - mi teraz na sam koneic ciąży tez jakies dziwactwa w moczu wyłażą.. do tego zawsze matula(pracuje w szpitalu) musi brac odpis wyniku, bo oryginał się za każdym razem gubi :p haha... Przeboje, przeboja na samej mecie.

Przeczytałam pobieżnie, z tego co pamietam...

Widzę, że ogólnie wyprawkowo - ja też będę si brała za pranie w nast. dniach i td. M skonczył gładzenie, więc mogę sie brać za sprzątanie.

Poza tym moc naszych fluidów działa prawidłowo - nie tylko na moim przykładzie, ale również Amandli - dobrze, że jej maluszek rośnie. Swoją drogą świeżo z porodówki: babka przed porodem usg: waga 4100g, po urodzeniu okazuje się, że 4950g :szok:
Więc teraz wysyłam pozytywne fluidy do lastpetuni - oby nic poważnego z tą ręką i pozostałe badania też dobre wyniki przyniosły.

inamorate gratulacje dla koleżanki, no i dla cioteczki też ;-)

No to główny ogarnięty, ale więcej dziś nie dam rady ogarnąć - wybaczcie, mam dziś inne sprawy jeszcze do ogarnięcia, więc zerkne jutro dopiero, a widzę, że będzie co czytać. A jutro po południu szkoła. No i ogarnąć kurz (dziś nawet palcem nie kiwnę - spokojnie), bo gdzie się nie dotknę, to od razu biała jestem :baffled:

Miejcie się dobrze, miłego wieczoru i spokojnej nocki :-)

no i zostalam w domku brzuszek twardy duzo dzis chodzila stwierdzam ze umecze sie tylko na tej szkole rodzenia i wiecej niz wiem sie pewnie nie dowiem zaraz kupimy pieluszki i moze wozek:) no i obowiazkowo pakuje torbe jak odpoczne troszke

Podniosłam sie:-)
No te ostatnie miesiace to naprawde jaka meczarnia zwlaszcza w nocy.
I teraz wiem ze nie ma reguly na to czy brzuch duzy czy nie zasapac sie mozna tak samo...

Sz;lag mnie trafi z tym moim mowie Wam!!!!!
Do sklepu zbieral sie godzine czasu za nim wyszedl patrzylam na zegarek no przeciez to jest jakas masakra i do tego zachowuje sie jak gej z tym swoim kolega dzwonia do siebie jak by sie sto lat nie widzieli a widza sie codziennie w pracy i w kolko jeden temat filmy wez mu to sciagnij albo tamto no cos mi sie stanie zaraz!!!!:crazy:

Kamila a jakies imiona cos musza miec wpisane w papiery co??

Ja jestem dzis permanentnie głodna. Szlag mnie trafia bo nie chce mi sie jesc!! Głod na zmiane ze zgaga no furii dostane!!
Wczoraj jak zjadłam po 18 panini to dopiero o 1 w nocy tosta z serem!
A dzis...nosz cholera zjadlam flaczki, głod, zgaga, zjadłam takie danie kurczaka z groszkiem ziemniaczkami, 15 minut głod zgaga, banan , zgaga, jabłko zgaga i GŁOD. Az sie na mezu wyzylam bo juz nie mam pomyslu co żrec normalnie sie nie chce mielić nawet tego jedzenia :/ :wściekła/y:

reklama
Do góry