reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam was
No i u mnie noc koszmarna byla o 2 sie obudzilam bo mialam taka zgage ze mysalam ze umieram tak sobie gnilam doslownie w wyrku bo co sie nie porusze to czulam ze soki tak do gory ida bleeeno i po 5 zasnelam , rano o 8 obudzil mnie bol brzuszka tak na dole trudno mi sie pochylic bo boli nie wiem czy dziecie tak sie wcisnelo czy co ale bol okropny, zaraz zjadam sniadanko dopijam kakao i smigam na wizyte
lastapetunia mam nadzieje ze dobrze z twoja reka

reklama
helllo

ja noc koszmarna cos zjadlam wczoraj i mie pogonilo hyht no ale kichy wycvzyszczone a ja nie wyspana przez co mnie bruch bolal ;/ ale tera ok jest

mloda chba glowa w dol lezy bo czuje nacisk na miednice - tez tak macie???

widze ze dzis kada u wampirzow byla - ja ide jutro z ajako jak sie dobrze bedzie czuc

rano po 9 zadzwonila kolezanka udalo jej sie zaciazyc po paru latach hurrrra ;]

helllo

widze ze dzis kada u wampirzow byla - ja ide jutro z ajako jak sie dobrze bedzie czuc

nooo na razie jest ok, wiec poki co, ide, bede, tak jak sie umawialysmy bede jakos pare minut po 9 w laboratorium, zajmij kolejke hehehe ;-)
kurna, ale wczoraj mnie tak ta pieprzona blizna bolala i znowu mialam takie 2 potezne skurcze, ale polezalam, wzielam nospe i przeszlo uffff
czy ja zaczelam 35 czy 36 tc?? bo nie kumam tych suwaczkow do konca :zawstydzona/y:
ale chyba 36, bo w ukonczonym 38 tc bede miala to ciecie, gin moj liczy skonczone tygodnie ciazy.

kurde laski....a nie wiecie czemu łapia mnie te skurcze łydek jak przeciez biora magnez? moze za malo go biore czy jak?

ja pierdu ide dalej prasowac, ale juz mi sie nie chce normalnie.

ajako magnez to może być mało, skurcze powoduje jeszcze niedobór potasu. polecam Asparagin, odkąd go biorę nie łapią mnie skurcze. A co do tygodni wydaje mi się, że dzisiaj kończysz 35 tc, a tym samym zaczynasz 36 :). Gratuluję

ajako - za mala dawka dziecko duzo teraz ciagnie ;/ ja jem 3x1 magne b6 czasem biore 4 na dobe !!!

oki po 9 sie widzimy

a ty skonczylas 35 a zaczelas 36 tc

ja mam skonczony 33 a rozpoczety 34 tc

ewtra daj znac co ci powiedzieli na wizycie - taki ostry bol mnie przeraza :(

dziewczynyiderobic kaffffeee bezkofeinowa , ktoras reflektuje? :tak:

agusia- taaa ja reflektuje, bo jak sobie zrobilam do ciastka z kumpela rozpuszczalna Nesce to myslalam, ze puszcze pawia:baffled:
dziewczyny dzieki za wyjasnienie tych tygodni, bo ja jakas ciemna jestem!

a i Kasiurek- bede brala wieksza dawke, bo mam dosyc, cala łyda mnie dzis boli :wściekła/y: dzieki! i do juterka!

dzis ja poprosze kopa w dupsko!

dzien dobry:-)

Jestem nie do życia od wczoraj. Tylko bym spała i leżala. Do tego pogoda paskudna....pada deszcz tzn leje i wieje:/ a dziś wizyta w szpiatlu. Mam nadzieje ze mąż się urwie z pracy i mnie zawiezie bo jakoś nie chce mi sie iść.

Lastpetunia- mam nadziej ze wszytko dobrze z rąćzka

Inamaorate - gratulacje ciotka:-)

Wiecej nie pamietam co mialam napisać

A skurczę w łydkach też mam ( miałam) - biorę magnez B6 raz dziennie, a jak mnie dopadnie to 2 razy dziennie. Tylko musze brać regularnie, bo jak zapomne 1-2 dni od razu ból w nocy

reklama
Cześć Dziewczyny,
Ja poproszę kawę i kopa w dupsko też :-):-):-).
Mam tyle do zrobienia a tu już 12:15 .....

Dobre to, że dziś przespałam całą noc HURRA, mój katar chyba mówi do widzenia, no i uratowały mnie inhalacje nad garnkiem pod ręcznikiem z majeranku+tymianek. Stara dobra metoda.

Mała w brzuchu fitness uprawia na całego, teraz to chyba z hantlami ;-);-);-), bo wali niemiłosiernie.
Najgorzej jak napiera na żebra, albo miednicę i pęcherz na dole.

Aha i znalazłam skuteczny sposób na malą, aby nie wierciła się do 2 w nocy, i tu uwaga proszę się nie śmiać, czytam jej bajkę, wczoraj była o Osiołku, no u mnie działa.

Miłego dnia kochane.

Do góry