reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
mini- wlasnie fajnie z ta opieka, ale co z tego jak moj maz prowadzi dzialalnosc, to d...zbita, posiedziec ze mna moze, ale nikt mu za to nie zaplaci :-(
ooo kurde, kurde ospa i inne takie zakazne brrrr, to w sumie nie pomyslalam, oj ja durna:zawstydzona/y:

inamorate- pewnie juz po, jak dobrze pojdzie tzn. bez komplikacji to nawet moze zaraz zadzwoni i bedzie w miare normalnie gadala, na poczatku na lekach po cc czlowiek jest taki fiu fiu hehehe, pozniej jest juz tylko gorzej ;-):-D

Maruusia- ja tez zabraniam, jak reszta dziewczyn!! na tym etapie lepiej, zeby nasze dni byly zamulajace i leniwe, a nie zwariowane!

ooo wlasnie mi maz zadzwonil, ze zaraz bedzie wracal i pojdzie po zabke do przedszkola jupiiii nie musze wylazic:-D
ot i taki leniwiec kanapowy, wlasnie ze mnie :-D
poprasowalam to juz mi sie nie chce nawet garow zmyc, narobilam sie na dzis:-D

jakie super wiesci od Amandli!!!! wiedzialam,ze nasze dobre fluidy pomoga :-)

Ajako- po 1 do 7 h jak sie porod nie zacznie po odejscu wod to cc musi byc inaczej 90 % ze bedie infekcja wewnatrzmaciczna
po 2 do ostatniego lutego pity trzba dostarczyc ? tak k mi sie zda ;]
po 3 w czwartek aktualne??

zus - banda a wlasciwie rodzina idiotow ;/

termometr ten na podczerwien polecam z microlife najepsze firma zajmuje sie produkcja przede wszystkim termometrow od zwyklych, oewulacyjnych po podczerwiem

Ewstra poka co tam dostałaś w paczce no poka :-D oszzz ja to ciekawskie stworzenie jestem :-D

No ja czekam na wieści już z nerwów palucha sobie poparzyłam i chodze z kąta w kąt oby wszystko było ok:tak:

Fajnie że u Amandli wsio oki i niech już wraca z tego SPA :-D

Kasiurek1983 co do ZUSu to po prostu brak mi już słów banda baranów nix dodać nic ująć:angry:

"Wszyscy podatnicy z wyjątkiem tych opodatkowanych na zasadach ryczałtu ewidencjonowanego oraz karty podatkowej, a zatem m.in. osoby zatrudnione na umowę o pracę, czerpiące dochody z umów zleczenie, umów o dzieło, przedsiębiorcy opodatkowani na zasadach ogólnych mają czas na rozliczenie do końca kwietnia czyli do poniedziałku 30 kwietnia 2012.
Dla podatników rozliczających się z podatku na zasadach ryczałtu ewidencjonowanego oraz karty podatkowej termin jest krótszy. Osoby składające PIT28 oraz PIT16-A na rozliczenie za rok 2011 mają czas jedynie do wtorku 31 stycznia 2012.

Nie ma jednak powodów by z rozliczeniem zwlekać, jeśli oczekujemy zwrotu podatku, Urząd Skarbowy dokona go w terminie 3 miesięcy od daty złożenia zeznania a zatem im wcześniej tym lepiej."

dziękuję za uwagę:p

Ostatnia edycja:
Manta ja bym chętnie już złożyła ale M zazwyczaj dość późno pita dostaje :crazy:
Rozliczała się któraś przez internet ??

ajako to kiepsko z tym że nie może iść na zwolnienie :-( a masz kogoś do pomocy w razie czego ??

reklama
Do góry