reklama
mini- wlasnie fajnie z ta opieka, ale co z tego jak moj maz prowadzi dzialalnosc, to d...zbita, posiedziec ze mna moze, ale nikt mu za to nie zaplaci :-(
ooo kurde, kurde ospa i inne takie zakazne brrrr, to w sumie nie pomyslalam, oj ja durna
inamorate- pewnie juz po, jak dobrze pojdzie tzn. bez komplikacji to nawet moze zaraz zadzwoni i bedzie w miare normalnie gadala, na poczatku na lekach po cc czlowiek jest taki fiu fiu hehehe, pozniej jest juz tylko gorzej ;-)
Maruusia- ja tez zabraniam, jak reszta dziewczyn!! na tym etapie lepiej, zeby nasze dni byly zamulajace i leniwe, a nie zwariowane!
ooo wlasnie mi maz zadzwonil, ze zaraz bedzie wracal i pojdzie po zabke do przedszkola jupiiii nie musze wylazic
ot i taki leniwiec kanapowy, wlasnie ze mnie
poprasowalam to juz mi sie nie chce nawet garow zmyc, narobilam sie na dzis
jakie super wiesci od Amandli!!!! wiedzialam,ze nasze dobre fluidy pomoga :-)
ooo kurde, kurde ospa i inne takie zakazne brrrr, to w sumie nie pomyslalam, oj ja durna
inamorate- pewnie juz po, jak dobrze pojdzie tzn. bez komplikacji to nawet moze zaraz zadzwoni i bedzie w miare normalnie gadala, na poczatku na lekach po cc czlowiek jest taki fiu fiu hehehe, pozniej jest juz tylko gorzej ;-)
Maruusia- ja tez zabraniam, jak reszta dziewczyn!! na tym etapie lepiej, zeby nasze dni byly zamulajace i leniwe, a nie zwariowane!
ooo wlasnie mi maz zadzwonil, ze zaraz bedzie wracal i pojdzie po zabke do przedszkola jupiiii nie musze wylazic
ot i taki leniwiec kanapowy, wlasnie ze mnie
poprasowalam to juz mi sie nie chce nawet garow zmyc, narobilam sie na dzis
jakie super wiesci od Amandli!!!! wiedzialam,ze nasze dobre fluidy pomoga :-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Ajako- po 1 do 7 h jak sie porod nie zacznie po odejscu wod to cc musi byc inaczej 90 % ze bedie infekcja wewnatrzmaciczna
po 2 do ostatniego lutego pity trzba dostarczyc ? tak k mi sie zda ;]
po 3 w czwartek aktualne??
zus - banda a wlasciwie rodzina idiotow ;/
termometr ten na podczerwien polecam z microlife najepsze firma zajmuje sie produkcja przede wszystkim termometrow od zwyklych, oewulacyjnych po podczerwiem
po 2 do ostatniego lutego pity trzba dostarczyc ? tak k mi sie zda ;]
po 3 w czwartek aktualne??
zus - banda a wlasciwie rodzina idiotow ;/
termometr ten na podczerwien polecam z microlife najepsze firma zajmuje sie produkcja przede wszystkim termometrow od zwyklych, oewulacyjnych po podczerwiem
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Ewstra poka co tam dostałaś w paczce no poka oszzz ja to ciekawskie stworzenie jestem
No ja czekam na wieści już z nerwów palucha sobie poparzyłam i chodze z kąta w kąt oby wszystko było ok
Fajnie że u Amandli wsio oki i niech już wraca z tego SPA
Kasiurek1983 co do ZUSu to po prostu brak mi już słów banda baranów nix dodać nic ująć
No ja czekam na wieści już z nerwów palucha sobie poparzyłam i chodze z kąta w kąt oby wszystko było ok
Fajnie że u Amandli wsio oki i niech już wraca z tego SPA
Kasiurek1983 co do ZUSu to po prostu brak mi już słów banda baranów nix dodać nic ująć
MantaZG
Fanka BB :)
"Wszyscy podatnicy z wyjątkiem tych opodatkowanych na zasadach ryczałtu ewidencjonowanego oraz karty podatkowej, a zatem m.in. osoby zatrudnione na umowę o pracę, czerpiące dochody z umów zleczenie, umów o dzieło, przedsiębiorcy opodatkowani na zasadach ogólnych mają czas na rozliczenie do końca kwietnia czyli do poniedziałku 30 kwietnia 2012.
Dla podatników rozliczających się z podatku na zasadach ryczałtu ewidencjonowanego oraz karty podatkowej termin jest krótszy. Osoby składające PIT28 oraz PIT16-A na rozliczenie za rok 2011 mają czas jedynie do wtorku 31 stycznia 2012.
Nie ma jednak powodów by z rozliczeniem zwlekać, jeśli oczekujemy zwrotu podatku, Urząd Skarbowy dokona go w terminie 3 miesięcy od daty złożenia zeznania a zatem im wcześniej tym lepiej."
dziękuję za uwagę
Dla podatników rozliczających się z podatku na zasadach ryczałtu ewidencjonowanego oraz karty podatkowej termin jest krótszy. Osoby składające PIT28 oraz PIT16-A na rozliczenie za rok 2011 mają czas jedynie do wtorku 31 stycznia 2012.
Nie ma jednak powodów by z rozliczeniem zwlekać, jeśli oczekujemy zwrotu podatku, Urząd Skarbowy dokona go w terminie 3 miesięcy od daty złożenia zeznania a zatem im wcześniej tym lepiej."
dziękuję za uwagę
Ostatnia edycja:
reklama