W ubiegłą środę zaczął mnie pobolewać brzusio. Myślałam, że się zwyczajnie przemęczyłam, bo zwariowany poniedziałek i wtorek mieliśmy. Nawet w środę nie poszliśmy do szkoły rodzenia na ćwiczenia, bo siły nie miałam. W czwartek było już tylko gorzej. Nie dość, że ból silniejszy to i gorączka. Lekarz kazał wyleżeć, no i leżałam do niedzieli. Wczoraj musiałam pozałatwiać kilka spraw i wieczorem na nowo ból po lewej stronie brzusia, aż mnie do pachwiny ciągnęło. Dziś idę się znów skontrolować do doktorka.
reklama
nusia181
Fanka BB :)
Marusia daj znać jak po wiyzcie i zaciskaj nózki:-)
Inamorate czekamy na wiesci
Inamorate czekamy na wiesci
Mini55
&&&&&
ajako jak będziesz miała CC to mąż chyba może wziąć 10 dni opieki nad zdrowym dzieckiem . ( mój szwagier tak dostał ) a potem może zaległy urlop żeby Cię odciążyć ....
Ja zostawię Borysa chyba ze dwa tygodnie żeby w tym czasie czegoś do domu nie przywlókł . Pół biedy jak katar ale kto wie czy jakaś ospa albo odra się nie pojawi
Inamorate dziwnie z tymi skurczami . Dobrze że już ją wzięli na tą cesarkę bo pewnie się stresowała że skurczy nie ma ...
Maruusia uważaj na siebie - takie bule z boku brzucha to mogą być więzadła - także rąk do góry przypadkiem nie podnoś
ewstra ja czytałam super opinie o tym kremie :
Calendula Face Cream 50ml at Weleda
sama mam na niego ochotę :-)
Aadka to musiał być szalony rok Hiszpanie są cudowni
A właśnie jak ktoś nie zaglądał to w wątku SMSowym super wieśći
Ja zostawię Borysa chyba ze dwa tygodnie żeby w tym czasie czegoś do domu nie przywlókł . Pół biedy jak katar ale kto wie czy jakaś ospa albo odra się nie pojawi
Inamorate dziwnie z tymi skurczami . Dobrze że już ją wzięli na tą cesarkę bo pewnie się stresowała że skurczy nie ma ...
Maruusia uważaj na siebie - takie bule z boku brzucha to mogą być więzadła - także rąk do góry przypadkiem nie podnoś
ewstra ja czytałam super opinie o tym kremie :
Calendula Face Cream 50ml at Weleda
sama mam na niego ochotę :-)
Aadka to musiał być szalony rok Hiszpanie są cudowni
A właśnie jak ktoś nie zaglądał to w wątku SMSowym super wieśći
reklama
Ewstra
Fanka BB :)
marusia to odpoczywaj juz tak nie szalej,daj znac po wizycue co ci powiedzial lekarz
mini znam te firme sama kiedy mialam kilka kremow i bylam bardzo zadowolona-przypominalas mi o jej istnieniu
Ja juz rozpakowalam paczuszkeoczywiscie slodycze i kabanosy takie mega cieniutkie jak dlugopis no i kocyki dla malej, i masa ubranek-moj m dzis sam stwierdzil ze musimy zaraz nastepne robic bo tyle mamy tych ubranekwiec dzis jeszre raz wyszystko wyciagam i segreguje by nauczuc m co jest czym bo na razie no mam z niego jaja myli spiichy z pajacami ,rampersami ,bodziakami
mini znam te firme sama kiedy mialam kilka kremow i bylam bardzo zadowolona-przypominalas mi o jej istnieniu
Ja juz rozpakowalam paczuszkeoczywiscie slodycze i kabanosy takie mega cieniutkie jak dlugopis no i kocyki dla malej, i masa ubranek-moj m dzis sam stwierdzil ze musimy zaraz nastepne robic bo tyle mamy tych ubranekwiec dzis jeszre raz wyszystko wyciagam i segreguje by nauczuc m co jest czym bo na razie no mam z niego jaja myli spiichy z pajacami ,rampersami ,bodziakami