reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Mam dzis super dzien moj m sprzata mieszkanko:)ja sobie leze w sypialni i czytam gazety:"moje dziecko i dziecko"mamusia podeslala troszke prasy.W dodatku moje kochanie dzis robi obiadek ma zaserwowac nam kaczuszke.Wieczorem bedziemy przegladac ubranka i bede pakowala torbe.
inamorate
zaspokoje ciekawosc twoja niebawem wiec czekaj:)

hej dziewczyny,
tak jak myslalam odeslali mnie ze szpitala. napisalam wiecej w wizytach. kurde aż się poryczałam jak weszłam do domu. po prostu z bezsilności. :zawstydzona/y:

ale Wy klikacie,poczytałam,ale powiem,że mało co mi w głowie zostało

byłam na mieście tak spacerkiem ale powiem,że juz nie dla mnie takie wyprawy,brzuch mi stawiał się i bolał do domu ledwo doszłam,mała tez juz pod samym blokiem usypiała

Co do mojej kolezanki co wczoraj urodzila wielka corke to ona cukrzycy nie miala i chuda jak patyk, przytyla 10kg w ciazy a przed nosila rozmiar 34! Wiec dla mnie to szokujace.

Kasiurek ja bylam u endo w tej ciazy sle ostatni raz 3 miesiace temu i dlatego sama zwiekszylam co nie co dawke. Teraz ide 31 stycznia -zobaczymy co mi powie ( ale nigdy nie kazali mi nic zbadac poza tsh i ft4).

Ja dzis bylam w pracy i w sklepie i padlam - mam zrobic obiad ale zebrac sie za nic nie moge :(

Inamorate - na pewno odpoczywa. Wieczorkiem lub rano się odezwie:tak:

ja tak leżalam, aż usnelam na 2 godiznki, a miałam tyle zrobić. Za ół godiznki mąz bedzie a obiad nie przygotowany. Trzeba sie pospiszyć. Apotem bede dalej prasowac i ograniać chałupkę:-)

Kurde ale mnie ząb boli
Masakra, mam do leczenia kanałowego, nerw na wierzchu, było ok przez długi czas a teraz znowu mnie dopadło
A dopiero na jakiś dyżur stomatologiczny żeby mi go zrobili tak na szybko mogę iść w sb, jak będę w Wawie bo tu u Nas nie ma takiego dyżuru
Kuźwa no

reklama
Zostałam ciocią małego przystojniaka, no nie takiego małego (3200gr) :-D Mamuśka obolała i twierdzi, że więcej dzieci mieć nie będzie :-D Aaaaaaaaaale się cieszę :-D:-D:-D:-D

Do góry