reklama
Mini55
&&&&&
A mnie właśnie listonosz przyniósł Pita z pracy ... teraz czekam na mężowego i się będziemy rozliczać
Przyniósł mi jeszcze karteczkę do wypełnienia żeby móc wrzucać do skrzynki listy polecone i przesyłki bo już ma dość wchodzenia na czwarte piętro
Przyniósł mi jeszcze karteczkę do wypełnienia żeby móc wrzucać do skrzynki listy polecone i przesyłki bo już ma dość wchodzenia na czwarte piętro
Ewstra
Fanka BB :)
mini wiec tak polecali bezdotykowy, moze z niego cala rodzina korzystac minus jest dosc drogi cos ok.200zl pozniej ew dotykowy przystawiasz do czola i podaje wynik,natomiast odradzali stanowczo termometra do ucha z uwagi na to ze moze podawac rozne wyniki pod uwage trzeba brac budowe ucha jak wsadzisz zbyt plytko albo za gleboko poda ci inny wiec odpada, pod paszke spoko ale z miekka kancowka.
Patrze ze paczke ma kurier i w przeciagu godzinki moze przywiza
Jaki krem na buzke kupic?macie pojecie?
Patrze ze paczke ma kurier i w przeciagu godzinki moze przywiza
Jaki krem na buzke kupic?macie pojecie?
Cześć dziewczyny.
Ostatnio mnie nie było przez kilka dni na forum ale podupadłam zdrowotnie. Jednym słowem to wątpliwe abym dochodziła do marca. Chciałam dać jakoś Wam znać, ale niestety nie mam do żadnej kontaktu.
Próbowałam Was nadgonić. Z tego co pamiętam:
Bożenka - malutka jest cudowna. Niech zdrowo rośnie!
Vill - trzymaj się w szpitalu i szybko wracaj. Dobre nastawienie to połowa sukcesu!
Lecę kończyć pakować torbę, póki mam wenę
Ostatnio mnie nie było przez kilka dni na forum ale podupadłam zdrowotnie. Jednym słowem to wątpliwe abym dochodziła do marca. Chciałam dać jakoś Wam znać, ale niestety nie mam do żadnej kontaktu.
Próbowałam Was nadgonić. Z tego co pamiętam:
Bożenka - malutka jest cudowna. Niech zdrowo rośnie!
Vill - trzymaj się w szpitalu i szybko wracaj. Dobre nastawienie to połowa sukcesu!
Lecę kończyć pakować torbę, póki mam wenę
reklama