reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
To banda baranów jest same nie wiedzą po co tam siedzą. W piątek mam lekarza to się tam przejdę i wtedy sobie pogadam z miłymi Paniami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jaja sobie robią :angry:

A mnie właśnie listonosz przyniósł Pita z pracy ... teraz czekam na mężowego i się będziemy rozliczać :tak:
Przyniósł mi jeszcze karteczkę do wypełnienia żeby móc wrzucać do skrzynki listy polecone i przesyłki bo już ma dość wchodzenia na czwarte piętro :-D:-D:-D

mini wiec tak polecali bezdotykowy, moze z niego cala rodzina korzystac minus jest dosc drogi cos ok.200zl pozniej ew dotykowy przystawiasz do czola i podaje wynik,natomiast odradzali stanowczo termometra do ucha z uwagi na to ze moze podawac rozne wyniki pod uwage trzeba brac budowe ucha jak wsadzisz zbyt plytko albo za gleboko poda ci inny wiec odpada, pod paszke spoko ale z miekka kancowka.

Patrze ze paczke ma kurier i w przeciagu godzinki moze przywiza:)

Jaki krem na buzke kupic?macie pojecie?

Cześć dziewczyny.

Ostatnio mnie nie było przez kilka dni na forum ale podupadłam zdrowotnie. Jednym słowem to wątpliwe abym dochodziła do marca. Chciałam dać jakoś Wam znać, ale niestety nie mam do żadnej kontaktu.

Próbowałam Was nadgonić. Z tego co pamiętam:

Bożenka - malutka jest cudowna. Niech zdrowo rośnie!

Vill - trzymaj się w szpitalu i szybko wracaj. Dobre nastawienie to połowa sukcesu!

Lecę kończyć pakować torbę, póki mam wenę :)

reklama
Ewstra ja kupiłam nivea baby od pierwszych dni życia krem na każda pogodę , czytałam ze dobry i koleżanki używaly mówiły ze super, a mam jeszcze bambino bo dla starszego syna używam ;)

Do góry