reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

inamorate -ok. postaram się. 15.02 szoruję podłogi, myje okna i wieszam firanki tak jak mama kazała;p

bawcie się dziewczyny, udanego weekendowania.
;-)

reklama
wstalam o 11 zjadlam posiedialam na farmie, teraz na bb no i gnije w wyrku, wczoraj jak co piatek golenie hyhy ,pelleg i takie tam domowe spa ,zupke maz zrobil i pojechal z dzidziem po babciach wiec ja mam spokoj ;]

Kasiurek1983 domowe SPA ahhh ja to taka leniwa się zrobiłam, że nawet o tym domowym SPA nie myślę a u mnie golenie to raczej Teksańska Masakra niż spa, krewe się leje strumieniami :szok: jakoś nie mam wyczucia :-D

MantaZG tylko żeby nie było tak, żę Ty urodzisz a ja nie bo umrę z zazdrości o tę datę :-p:-p:-p

dzien dobry kochane
Cos mnie boli gardelo dzisiaj :( musze zaczac cos brac zeby sie mala odemnie niezarazila bo wtedy bym sobie wlepek szczelila ;) ehh nocka niezbyt pzespana mala sie budzila cochwilke na jedzonko glodomorek jeden ;) ale niech je jak najwiecej :) a wczoraj moja niunia jak sie przyssala do mamusinego cyca tak wyduldala wsyztsko gdzie wczesniej sie jej to niezdazalo :D wiec chyba butle odstawimy i niebede juz zciagac zbaczymy jak to bedzie dalej z tym jedzonkiem jej :)

Bozienka widać małej dobrze w domu, to i apetyt dopisuje; pewnie dobrze wie, czego jej teraz najbardziej potrzeba i co dla niej najlepsze :tak:

hej
My jeszcze w domu czekamy na transport :-)

Kindzia a to Ci pasjonata mały :-D a żarcik wymiata :-D:-D:-D

Bozienka o małą się nie martw bo organizm tak sprytnie to wymyślił że jak Ty jesteś zaziębiona to w mleku pojawiają się przeciwciała i mała się od Ciebie nie zarazi :tak:

3 bobry!
noooo nie mini- a ja myslalam, ze juz lezysz i pachniesz u mamusi, a Wy w domku jeszcze ;-):-)

Lina- a dziekuje! juz lepiej, dobrze, ze taka madra, ze sama nie chciala plasterka jak jej sie znowu ta ranka otworzyla no i przez caly dzien wczoraj ładnie sie zasklepilo, ale jak chodzila z ta raczka caly bozy dzien i tym paluszkiem postawionym to mi sie smiac chcialo, bo to ten paluszek...no wiesz....fuck :-D:-D
a z tego wzgledu, ze mnie sie robi podobnie jak Tobie kochana, to ja juz po sklepach sie nie pisze, wlasnie wyslalam mojego z Julia na zakupy, mam chwile spokoju, choc od rana to za wiele nie zrobilam.
Rano dostalam takich fajnych skurczy, ze ho ho....polezalam, wzielam nospy i jakos zyje, to chyba te przepowiadajace czy cus takiego :eek:
aaa i ciesze sie, ze juz wszystko mam gotowe, pokupowane itd, tzn. tylko pokonczyc pranie i prasowanie, ale jak jezdzilismy za aparatem ostatnie kilka dni po sklepach to myslalam, ze ducha wyzione, tez chocby menopauza; takie uderzenia goraca itd :cool: a psycha..lepiej nie gadac, moj ma dzis wolne i wlasnie przed wyjsciem do sklepu stwierdzil, ze on juz nie bedzie bral wolnych sobot, bo tylko warcze na niego od rana i on wolalby isc do pracy.

dziewczyny- 16 luty to bardzo ładna data, no i wodniczek, do tego juz sobie wyczytalam o ludziach urodzonych w tym dniu (ja to taka zeschizowana wlasnie jestem hehehe) i bardzo fajni, zdolni ludzie sie rodza w tym dniu i tego sie trzymajmy! tez mialam miec z 16 lutego synka, ale ze wzgledu na urlop mojego gina musze zaczekac do tego 20 o ile dotrwam of course :-D

kindzia- wow jaki znawca! nooo zaimponowal mi chlopak, szacun! dobrze wiedziec co mnie czeka przy moim mlodym i jakie ksiazki bede kupowala :-)

Bozienka- oj jak dobrze, ze mala ma taki apetyt! niech je kruszynka na zdrowie! a wlasnie jak u Ciebie z takimi maluskimi ciuszkami? bo wlasnie spodziewam sie, ze wszystko jest duzo za duze, prawda?

Kasiurek- ja wlasnie mini spa zrobilam sobie dzisiaj, a jak wyszlam z łazienki to bym konia z kopytami pochlonela, tyle tam siedzialam w tej łazience heheh
ale nawet mini spa nie pomoze na moj obecny wyglad i samopoczucie z nim zwiazane:eek:

reklama
Witam weekendowo :D
ja od rana na nogach, z ranca wizyta u weta :-) szczeniorki rosna i sa cudowne... teraz jak zwykle bedzie dylemat zeby jednego zostawiac... ale 3 sierciuchy + niemowlak moze byc ciezko:sorry2:

ja dzis dzien prania maluszkowych rzeczy, juz wczoraj w zasadzie zaczelam, jeszcze jedna pralka do zrobienia zostanie no i poprasowac wszystko, spakowac torbe do szpitala i bede GOTOWA:szok:

mini- milego weekendu
kindzia- moja mlodsza siostra (6lat) tez ma totalnego bzika na punkcie dinozaurow :-)

no nic ide ponadganiac reszte watkow i troche pozmywac naczyn i podlug, co by jutro miec prawdziwa niedziele ;-);-)

Do góry