reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej Kobietki :)
Ajako ta Twoja Mała jest niemożliwa... a powiedz jak paluszek???

Wyjeżdżamy na weekend więc mnie nie będzie , niech się nikt w tym czasie nie rospakowywuje :-).
Lina Ty szczególnie :-D

A mój syn oszalał :szok: Ostatnio nie chce oglądać bajek tylko programy o zwierzętach . Zmieniły mu się plany na przyszłość i chce być łowcą krokodyli , a jego najnowszym marzeniem jest mieć lampkę na głowę ( bo taką miał łowca krokodyli :-D) .
:-)

Mini obiecuję być grzeczna :-D już sobota także połowa sukcesu :-D Borysek i ta lampka na głowie :-D:-D:-D no cóż dziecko chce Mama z Tatą muszę kombinację uwskutecznić i lampkę znaleźć :-D:-D
Dziewczyny czy Wy też się czujecie tak beznadziejnie wielkie i grube i nieporadne ?? :baffled:

Tak czuję się wielka, gruba i waże 76 kg i to jest tragedia dla mnie :sorry2::sorry2::sorry2: ruszać się nie mogę - nic nie mogę - do sklepu jak wejdę robię się czerwona i zaraz mi duszno, gorąco i najchętniej bym zemdlała. Poza tym jestem tak naładowana, że wystarczy położyć talerz nie na swoim miejscu a jestem gotowa rozszarpać...

Kindzia
dobry żart :-D:-D:-D:-D Młody Kabareciarz :-)

Witam sobotnio - robotnio, bo dziś się do pracy zagonic muszę...

Dziewczyny czy Wy też się czujecie tak beznadziejnie wielkie i grube i nieporadne ?? :baffled:

Gruba może sie nie czuję - kg zawsze troche było (choć nigdy jeszcze tyle), ale nieporadna owszem :tak: niezdarna - wszystko z rąk leci, wchodzenie po schodach wieczorem to już wyczyn, schylić się po coś to wyczyn - eh, szkoda gadać. Buty też na zamek preferuję, bo wygodniej założyć niż te sznurowane, choć z chodzeniem na odwrót :confused2:.
Koncentracja do bani - wczoraj na wizycie mówię gin, że potrzebuję zaświadczenie do Sz.R., potem cała wizyta i na koniec ona mi daje skierowanie do szpitala i to zaświadczenie, a ja oczy w słup, "ale jakie zaświadczenie - do szpitala?" :-D No po chwili dopiero skumałam co i jak...

Mini a wypoczywaj piknie u mamy, spędź miło te weekendowe dni :tak::-)

I lepsze krokodyle od dinozaurów - mnie te ostatnie gady po prostu przerażają jak nic na świecie :no: Nawet na Ice Age 3 miałam z leksza dość, jak tyranozaur się pojawiał (może za szybko -12 lat- obejrzałam Park Jurajski i tak mi na psyche siadło?).

Idę zerknąć na inne wątki i sumiennie do pracy, bo czas w miejscu stanąć nie chce (a nie miałabym nic przeciwko, gdyby tak na chwilę zwolnił chociaż).

Miłego wszystkim!

Helołłłłłłłłłł :-D
Ja tylko na chwilę, bo w planach mam ciąg dalszy prasowania pakowania itp.
Patrzę na suwaczek i zaczynam 35 tydzień :szok::szok::szok:
aż mi się słabo robi :eek:

Ogólnie sny mam do bani a do tego co chwilę mam jakieś głupie myśli, że coś pójdzie nie tak...
Masakra jakaś :oo:
Już się stresuję, bo córcia moja jakaś mało aktywna się zrobiła, może miejsca nie ma ?!:eek:

Ostatnia edycja:
inamorate - moja mała od 2 dni leniwa... rusza się z gracją:D haha... z braku miejsca na 100% ;-)))) nie bój nic. :-) to kiedy rodzimy? połowa lutego? ;p

inamorate - moze dzien po?:p
wolalabym w walentynki jednak chociaz ciasto zjeść z Lubym jakieś czy cuś. haha. Dołącz do nas...będzie raźniej:p

ciekawe jak Amandla.. ​się do dziewczyny przyzwyczaiłam i tak dziwnie bez niej mi tu ;>

reklama
dzien dobry:-) ja dopiero otworzylam oczka, posżłam zrobić snaidanko i spowrotem do łózka:-)

Wczoraj do 1:30 sprzątałam salon , kuchnie i przdpokoj z mężem i teraz jakoś juz można przejśc bez gimnastyki:-)

Dziś wieczorem lub rano maja przyjsc paczuszki - dobrze ze znalazłam numer do kierowcy bo nasi zdolni rodzice zapomnieli podac numerow do nas, a na sam adres nie trafiliby:/
Dzis puszczam drugą partie ubranek dla synka:-)

MNie coś zoładek pobolewa i mi nieodbrze i chyba mój mały lubi sobie na mój zoladek naciskac- co nie za bardzo mi sie podoba.Ale tak mysle ze juz coraz blizej niz dalej wiec dam rade:-)

do poźniej:-) milej soboty zycze

Do góry