reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia a co za różnica co to jest... przecież chodzi o to by liczyć RUCHY dziecka, a po czym mam niby poznać czy dziecko kopie, boksuje czy tańczy breakdance?? :confused::-) a może wypina się na cały świat - to dopiero znaczący ruch :-p

reklama
witam się wieczorkiem

powiem,ze jestem dzisiaj mega zdołowana,dzieci mi podniosły ciśnienie mąż doprawił a ja już nie mam siły zła jestem na siebie bo nic nie robię tylko siedzę,ale nie mam weny do niczego:-:)-(

przepraszam,że się nie odniosę do każdej z Was ale nie mam weny dzisiaj do pisania
tak tylko napisze co mi utkwiło w pamięci

jeżeli chodzi o liczenie ruchów dziecka to liczy się każdy jego ruch czy to smyranie,wypinanie nóżki pupki

Oooo i ja też zrobiłam dziś spaghetti, mniam objadłam się jak świnka
Ciekawe co na to glukometr za godzinkę powie hihi

Tunia licz wszystko ja bym tak robiła, bo jak dziewczyny piszą kopniaka trudno uświadczyć

Jeszcze tylko dziś umyje podłogę w pokoju, zmienię pościel i lecim na imprezkę

atomowka- milej imprezki
tunia- ja tyz licze wszystkie ruchy...

ja pranie maluszka zakonczone mam :-):-):-) teraz musi wyschnac i poprasowac trzeba bedzie jutro lub poniedzialek :confused2: a teraz nuda bz tv jak zwykle sama w domu i do nocy czekam na T...:eek:

Widzę, że dziś forumowy dzień spaghetti ;-) No jakie my jednomyślne jesteśmy :-D

miska głowa do góry - jutro będzie lepiej; na pewno potrzeba Ci po prostu chwili wytchnienia, takiej tylko dla Ciebie :tak:

Ruchów ja tam nie liczę, bo bym zwariowała - po prostu jest szaleństwo i tyle, rusza się dzidzia cały czas. Gdyby się ruszała mniej, to od razu bym zauważyła i wtedy interweniowała (IP), a tak to cały czas wypinanie, kręcenie, kopniaki (albo sójka z pięści?), smyranie, gmeranie...

W końcu rozprawiłam się z prasowaniem - ufff - co za ulga. Ale fotki brzuszka juz nie cyknęłam, bo mnie przy prasowaniu ciemność zastała, a to trzeba przy dziennym świetle robić inaczej lipa.
U mnie znowu pada śnieg i fajnie jest. M też dziś zasłużył na mega pochwałę - dużo się napracował i jutro chyba będzie już gruntować ściany pod malowanie. A ja będę mogła w końcu po raz ostatni wycierać gładziowe kurze z każdego zakamarka. Chyba normalnie otworzę szampana z tej okazji - tylko kto go wypije :confused::-D

Widzę, że większość chyba wypoczywa, więc ja też idę się zrelaksować i zajrzę jutro.
Dobranoc miłe panie.

boze dziewczyny jak mi cos w pachwinie szczdelilo niemoge chodzic doslownie :( do tego mnie boli glowa gardlo i wogule cala skora :( ehh chyba mnie cos bierze :( a tak uwazalam na siebie ale moze przejdzie do jutra

hej dziewczyny,
w sumie to nie wiem czy to dzień dobry czy dobry wieczór bo mam wszystko wywrócone teraz do góry nogami ze spaniem.

ojjjjjjjj mam troche zaległości w czytaniu.:szok:
cos ostatnio spory spadek formy mnie dopadł, więc rzadko zaglądam. mam dołek. dobrze, że to weekend i M jest w chacie to trochę mi lepiej.
nie wiem czy teraz też takie wahania Was dopadaja???? ja serio coś xle ostatnio tak psychicznie czuje sie poddołowana, albo mnie po prostu trafia jasna ch***, ze skrajności w skarajność wpadam.

Bozienka zdrowiej, miód i cytrynka to dobry pomysł, czosnek przy cycu tutaj to zdania sa podzielone, nasza pani od laktacji twierdzi, że to nie ma znaczenia, ja tam nie mam doświadczenia, więc się nie wypowiadam, ale sam miodek myslę, że dobra rzecz na przeziebienie. Fajnie, że mała tak chetnie na cycu zaczyna wisiec. Ehhh tak szczerze to zazdrosze Ci, że Ty juz po. Ja chyba tak realnie zaczynam miec pietra :eek:. Do tego to straszenie lekarzy mnie wnerwia. W poniedziałek idę do mojego gina ciekawe co znowu wymodzą. :eek:

reklama
Do góry