reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dziewczynki ja na jakiś czas spadam. Własnie robie spagetti dla meża- szybki obiad, bo potem sprztanko do óxnych godz nocnych. Bo jak przyjda paczki jutro to nie wiem gdzie je posatwie ehehehe

Mam nadzieje ze uda mi sie wieczorem jeszcze zaglądnąc:-)

reklama
melduje sie ze jestem w domku na weekend ;] objadlam sie,zakupy z internetowej apteki odebrane ;] teraz to popakowac za tydzien maz ma przyniesc z piwnicy ubranka od natana i do prania!!

Pusto tu dzisiaj, to idę sobie - chyba pójdę nynać wcześniej, bo właściwie spałam tylko 5h i trochu padam.
Dobrej nocki mamusiom i maluchom ;-)

Och dziewczyny , wypad na weekend do mamusi mi sie przyda :-) Ostatnio jakieś smutki łapie :-( Chyba depresja okołoporodowa mi się zaczyna ;-)

Ajako czasami nam dorosłym się wydaje że drastyczne sceny z życia zwierząt są zbyt drastyczne dla dzieci , a ja widzę po moim Borysie że bardziej bał się potwora z Kubusia Pchatka niż krokodyla atakującego jakąś gazelę . On to przyjmuje tak strasznie naturalnie . :tak:
A najbardziej lubi zwierzęta taplające się w błocie lub błotnistej wodzie :-D czyli hipopotamy , słonie i świnki .

Dziewczyny czy Wy też się czujecie tak beznadziejnie wielkie i grube i nieporadne ?? :baffled:

Kasiurek dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam takie odczucia .... :sorry2:
Chyba muszę jakiegoś fryzjera odwiedzić , coś podziałać bo czuje się jak taka matka słonica :dry: trzydziestoletnia matrona:blink:

ooo tak, ja juz tu pisalam ostatnio, ze tak sie czuje wlasnie....az szkoda gadac, ale to chyba norma na tym etapie....tzn. chyba, bo z Julia ciaze przechodzilem przez lato i tak nie mialam, normalnie bylam fruwajaca do konca.
to moze ta zima tak robi?
a no i wiek tez heheh, wtedy to ja bylam prawie 4 lata mlodsza to tez musi zrobic swoje.

mini- daleko masz ta mame?
a z tymi filmami to w sumie racja, moja czasem tez oglada takie filmiki o zwierzatkach z ojcem :szok: a mnie to np. brzydzi, a ta nic siedzi i sie lampi, a na bajkach to tez potrafi sie zleknac nie na zarty. i to na bajkach takich dla malych dzieci, bo takie programy oglada tylko:baffled:

ja tez bede spadac, bo juz nie wiem jak sie ulozyc, a to moje dziecko to jest ich chyba 4 w tym brzuchu, co on sie tak strasznie wypina?! czasem sie boje, ze go przyduszam, ze ma malo tlenu i dlatego tak nerwowo mnie atakuje...

wieczorowo

O nie
słonca w ciazy dwa lata łazi takze ja robie za wagonik towarowy...
ale tak jak piszesz Mini.. dysze, stękam, tak żle i tak niedobrze.. tu boli tu skrzypi..

i na szczęście kozaki na zamek nie na sznurówki bo bym juz nie dosięgnęła i nie zawiązała

Borysek super wybrał.. jak tez lubie krokodyle.. udanego wyjazdu zycze:)

a moj Smarku znowu ma manie dinozaurów
oj zjadają sie, szarpią, łby wyrywają, za głowy walki są ostro i gesto
i nic mu sie nie śni.. a oczy z orbit wyłaza..
na discovery channel oglada Planeta Dinozaurów i Królestwo Dinozaurów
i o ksiazki tez mnie meczy..

i ciągle słyze ze diplodok to walczył ogonem,
a tyranozaur miał 50 zebow,
a parazaurolof- piszczałke na głowie
a triceraptops miał trzy rogi i szeroka tarczę
a kompsognaty były wiekości kury a apatozaur to coś tam.
a ja jestem majazaura (mama dinozaurow) a M tyranozaur (krol dinozaurow) a on mały celofyz.

nawet kawała opowiada: Jaki dinozaur nie dawał innym spac? Nocochrapozaur . i sie zaśmiewa z tego
takze bzik jest na maxa.

Ostatnia edycja:
Ejj no nie ma to jak dinozaury :-) Chłopczyca potwierdza, same figurki i książki- wtedy w tv nie bylo takich programow ani baj jeszcze ;-)

Alez moje dziecie ma aktywnosc ostatnie dwa dni, no juz tak jak sie obkreca i wypina i kopie..
Mam glupi halun jednak- on ma chyba wciaz duzo miejsca jak leże to 'splywa w okolicy pepka i sie wypina i wali, ale jak siedze czuje go DOSŁOWNIE na samiutkim podbrzuszu, jak za pierwszych ruchow tak nisko, ale oczywiscie mocno. Czasem jakby po pochwie normalnie. I tak siedze teraz i czuje jak fikolki wali tak nisko, ze czuje te ruchy na udach... Czy ja go jakos nie przyciskam siedzac??? a on tak nisko jest?? :blink:

Ehh kryzys mialam oczywiscie wieczorem taki, ze odlatywalam a teraz mężo lula a ja siedze.
Ale wszystko mnie boli.
Faktycznie czuc zaczynam sie ciezko :-(
Sa chwile , ze power taki, ze jaki brzuch?! ;-) a czasem ledwo wstac, sie ruszyc..
No komicznie zaczyna wygladac jak mezo mi pomaga wrocic z lezenia do pozycji siedzacej :/ Zaczyna byc ciezko no..

reklama
DZIEWCZYNKI mam taka prośbę.. Dwie minutki czasu na zagłosowanie.. :zawstydzona/y:

Ogolnie sklep zoologiczny krakvet od lat co miesiac przeznacza rabaty klientów na jakies schronisko/fundacje. Suma rabatow to jest do zrealizowania przez wygranego w ich sklepie na karme i potrzebe artykuly dla zwierzaków. W tym wirtualnym świecie już i najwieksze i te mniejsze fundacje/schroniska/stowarzyszenia siedza na dwóch najwiekszych polskich forach- psim dogomanii i kocim miau.
Oba fora doszły do pieknej koalicji- w jednym miesacu kotki wyznaczaja swoj typ i oba fora glosuja na niego,w drugim na odwrót. Od lat dzieki temu pomoc otrzymalo setki schronisk, fundacji, ba osob prywatnych prowadzacych domy tymczasowe!

W tym miesiacu psy wyznaczyly schronisko w KLEMBOWIE. Wszystko ładnie pieknie... ale dziewczyna ktora od lat działa czynnie na MIAU, jednak budzi kontrowersje postanowiła na własna reke przez wszystkie portale zdobywac głosy na siebie :crazy: Zeby nie bylo- ona juz dostala kiedys wygrana w tym konkursie, a teraz chce zburzyc ta kocia psia koalicje :wściekła/y:

Proszę zalogujcie się i zagłosujcie na SCHRONISKO KALEMBÓW ..

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl • Indeks witryny
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu www.krakvet.pl • Indeks witryny wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"
8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2011”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Tu dokładnie wątek gdzie trzeba wpisać jeden post: www.krakvet.pl • Wyświetl temat - Poznajmy się
a tu wątek gdzie oddać głos: www.krakvet.pl • Wyświetl temat - Głosowanie na schroniska które otrzyma pomoc - styczeń 2012

Bardzo fajnie jakby ktoś z Was chciał pomóc :zawstydzona/y:

Do góry