reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Czy ja mogę do Was jeszcze dołączyć?
:zawstydzona/y:
Kiedyś coś pisałam, ale brak czasu spowodował, że się nie udzielalam, nie umiałam się wbić, ponieważ nie byłam na bierząco. Zaglądam do Was często:-)
Teraz jestem na l-4 wkońcu, pracowałam do końca grudnia.
Czekam z niecierpliwością na dzidzię.
pozdrawiam

ajako to musiało obłędnie wyglądać :-) Julka jest obłędna :-D

Wyjeżdżamy na weekend więc mnie nie będzie , niech się nikt w tym czasie nie rospakowywuje :-).
Lina Ty szczególnie :-D

A mój syn oszalał :szok: Ostatnio nie chce oglądać bajek tylko programy o zwierzętach . Zmieniły mu się plany na przyszłość i chce być łowcą krokodyli , a jego najnowszym marzeniem jest mieć lampkę na głowę ( bo taką miał łowca krokodyli :-D) .

Patka to witamy ponownie :-)

Dzien masakra bez kija nie podchodz:crazy:
Leb mnie tak napier....nie inaczej powiedziec ze juz wytrzymac nie moge!
I tak zebym sie nie nudzila cos mi sie w oko zrobilo i boli!
Ide sie polozyc....
Do jutra dziewczynki.

wczoraj przynajmniej wzięliśmy się z mężulem za kolejny etap porządków, a raczej wyrzucania moich nagromadzonych przez lata pierdół (to już chyba 4 raz od początku ciąży), Mężu ma to do siebie, że dla niego to bezwartościowe śmieci więc nawet ładnie poszło :-)

villranda u nas też gładź się szykuje, póki co kable pociągnięte i zaszpachlowane ale od jutra już będzie biało... nie wiem co zrobić z tym całym kurzem... ścierać 5 razy dziennie?

Mężu właśnie dzwonił, żeby powiedzieć że jakaś pani urodziła w taksówce 2 tyg przed terminem i lekarze tylko wyszli przeciąć pępowinę, a przedsiębiorstwo taksówkowe ufundowało wyprawkę dla Malucha :-)

No taki porządkowy to skarb :tak: Wiem coś o tym ;-)
Co do gładzi.... Hmmm... Ja olewam totalnie - jeszcze jutro będzie kurzenie, więc pojutrze pewnie dopiero zetrę, jak już szlifowania nie będzie. Chyba te dwa dni przeżyję :baffled:
A co do taksówki - chętnie bym skorzystała, ale obawiam się, że z racji odległości do miasta=cena za kurs byłby to mało opłacalny interes :dry: No chyba, że jak urodzę na IP, to szpital się szarpnie - po tym, co widziałam na IP dzisiaj, to nie wykluczam takiej możliwości... :-D

patka a zapraszamy - pisz, pisz, to się szybko wciągniesz

Cisza tu taka,że aż strach
Patka witamy i zapraszamy serdecznie :)
Bozenka a pisz o tej maluniej Kornelci tyle ile możesz, ja się bardzo wkręcam w Twoje opisy
Tunia marsz do wyra i leżeć bo jeszcze kogoś pobijesz
Ivi zdrówka dla synusia
Mini haha synuś łowca krokodyli, przynajmniej oryginalną profesję będzie miał
Miłego wyjazdu

U mnie pogoda mega dziwna, wychodzę z domu pada deszcz, wychodzę ze sklepu pada deszcz ze śniegiem, wychodze z drugiego sklepu pada juz sam śnieg. I tak w kółko
Co troszkę śniegu napada to zaraz deszcz zrobi ciapę na chodnikach
Aż się wyłazić nie chce

Ajako córkę masz obłędna:-)

Mini udanego weekendu. Ciekawe kim bedzie chciał zostac twój synus w przyszłym tygodniu:-) dzieciaczki mają 1000 pomysłow na minute:-)

Ivi zdrówka dla Tymka

Tunia sio do łózeczka pod kocyk.I od razu bedzie lepiej:tak:

reklama
patka- witaj i wkrecaj sie!
mini- fajowsko! udanego wyjazdu, uwazaj na siebie! Borys zaczepisty z ta profesja:-D i tylko sie cieszyc, ze chce nie ogladac bajek, tylko na te filmy o zwierzatkach tez trzeba uwazac, co nie? czasem sa takie drastyczne, ze szok.
a jeszcze o krokodylach, jak np. krokodylek pozera swojego tresera :szok:;-):-D
ale ja glupia jestem hehehehe

laski remontujace- nie ma sensu latac ze szmata non stop, olejcie! na koncu, na czysto sie wysprzata na cacy i luzik!
wiem o czym mowie, bo moj maz wymyslil malowanie sypialni jak juz mam łozeczko rozlozone:wściekła/y: ale mam w nosie, jutro ma wolne nich sobie tam dziala, robi co chce, ja bede sobie lezec na dole i ani tam nie zagladne przez caly dzien!
albo tak mi sie tylko wydaje, bo nie wytrzymam :-D

wlasnie przyszlo moje dziecie; chce do mamy na kolanka i wez cos popisz wrrrr
musze zaraz swojego wyslac do kompania z mala

Do góry