reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ivi a wlasnie sie zastanawialam teraz co z toba sie dzieje bo neiwidze zebys pisala ;) duzo duzo zdrowka zycze dla malego napewno syzbko wyjdzie z tego moj tez mial oskrzela zaatakowane dostal antybiotyk postawilam mu banki i teraz zostal jeszcze kaszelek ale on sie moze uczymywac przez 2 tygodnie jeszcze bedzie dobrze

reklama
ajako jak paluszek ???

Ivi szybkiego powrotu do zdrowia dla Tymusia :tak:

Bozienka Jak z karmieniem ?? Kornelka ładnie Ci ssie ??

A ja dziś zakupiłam koszuliny :-) trochę dłuższe więc teraz mogę nosić ale przede wszystkim rozpinane bo kupiłam je z myślą o karmieniu ...
U nas dziś wiosna ... przyjemnie i słonecznie :-D szkoda że dzień jeszcze taki krótki :sorry2:

Bozienka- szkoda, ze wcielo Ci posta, szlak :wściekła/y:
to czekam na opis na porodowym! fajnie, ze mala sie tak dobrze czuje w domku i spi spokojnie!

ivi- ojej biedny Tymek! szkoda, ze antybiotyk, ale jak mus to mus, przy zapaleniu oskrzeli nie da sie bez jednak.
niech szybko wraca do zdrowka! tym bardziej, ze w sobote imprezka.
ide sprzatac troche, bo ta koleda wrrr

mini zsie ladnie ale niestety tylko przez chwilke i zasypia odrazu wiec ja przystawiam dosc czesto ale i tak odciagam zeby zjadla z btlki przynajmniej mam pewnosc ze zjadla tyle ile powinna ale miejmy nadzieje ze zaniedugo bedzie wcinala tylko cycucha bo niechce mi sie z odciagaczem siedziec hehe jak nie z mala przy cycu to z odciagaczem ;)

ivi- zdrowka dla tymka zycze
mini- coz za sny...
bozienka- pisz jak najwiecej o malutkiej chyba wszystkie chetnie czytaja :-D

ja sie wzielam na ogarnianie chaty, i zaraz ide z jokerem na spacer 1,5t siedzialam w domu pilnujac hery :sorry2: teraz troche luzu i mozna isc niewazne ze pogoda do d..y:-D:-D idziemy:rofl2:

dziendobry dziewczyny :-) jeszcze tak rano to mnie tu nie bylo hihihi

tunia powodzenia na wizytach :-D
ja wczoraj ciezki dzien mialam, no ale hercia ma 5 szczeniorkow i dzis wszyscy wypoczywamy :happy: (oczywiscie nie obylo sie bez cesarki) ale wszyscy zdrowi i zadowoleni :-D wrzuce foty jutro jakies ...

a teraz ide zobaczyc co sie wczoraj dzialo tu

Gratulacje na powiększenie psiej rodzinki ;-)

witam was moje kochane cioteczki :)
kurde niewiem co tu napisac hehe jako jedyna mam dzidzi juz i kurde tak dziwnie mi sie pisze jak wy o swoich brzuszkach a ja o Kornelce,mala wkoncu zrobila wczoraj kupke :) i nocke mialam dosc spokojna a myslalam ze bedzie przerabane bo ja caly dzien bolal brzuszek :( ehh teraz malenstwo sobie smacznie spi najedzone :) i za 3 godzinki bedzie pobodka znowu ;) buziaki dziewczyny :) dla brzuszkow i maluszkow :)

A pisz moja droga, przynajmniej się dowiemy, co nas czeka juz tuż tuż ;-) No i same niedługo do Ciebie dołączymy w tych relacjach.

A tak w ogóle to się witam - wizyta już w odpowiednim miejscu.
Nie ma to jak wszamać dobry obiadek w |oparach" gładzi :dry: No, ale ostatnia prosta w tym temacie (nie licząc małego pokoju, który na całe szczęście jest szczelnie zamknięty).

Poza tym nic szczególnego, więc idę doczytać pozostałe tematy.

no, odzyskałam łączność ze światem
wczoraj przynajmniej wzięliśmy się z mężulem za kolejny etap porządków, a raczej wyrzucania moich nagromadzonych przez lata pierdół (to już chyba 4 raz od początku ciąży), Mężu ma to do siebie, że dla niego to bezwartościowe śmieci więc nawet ładnie poszło :-)

ivi- zdrówka dla synka
Bozienka pisz pisz, będziemy miały obraz tego co nas czeka :-)
villranda u nas też gładź się szykuje, póki co kable pociągnięte i zaszpachlowane ale od jutra już będzie biało... nie wiem co zrobić z tym całym kurzem... ścierać 5 razy dziennie?

Mężu właśnie dzwonił, żeby powiedzieć że jakaś pani urodziła w taksówce 2 tyg przed terminem i lekarze tylko wyszli przeciąć pępowinę, a przedsiębiorstwo taksówkowe ufundowało wyprawkę dla Malucha :-)

reklama
a co tu taka cisza?:baffled:

ja juz po koledzie, ksiadz wchodzi, podaje reke Julce, a ona w raczce trzymala pieniazki w papierku dla ministrantow i wyciaga ta kase do niego :szok: zaczal sie smiac:laugh2: sobie pomysli; ale ja szkola; pierwsze co to kase wyciaga do ksiedza :laugh2:
pozniej siedziala taka zafascynowana tym ksiedzem:-D:-D oczywiscie maz nie dojechal, no coz, zycie, ksiadz powiedzial, ze on to rozumie i dobrze, ze praca jest.

powiesze pranie, dziecko sie wlasnie czyms zainteresowalo ( w koncu, bo przed chwila miala prawdziwa glupawke i skakala po mnie :crazy:), moze sie pobawi chwile sama to polece na zamkniety.

Do góry