reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ha jestem pierwsza:-)
Zaraz ide do lekarza zdam wiesci pozniej jak wroce:-)

No kobitki gdzie wy jestescie wstawac wstawac szybciutko:-p:-D
Do pozniej:-)

niom wracam do wyrka, a ja czekam od Ciebie na same dobre wieści :tak:.
matko zgaga mnie dzis zabije :baffled:. mam przez małpę nocę z głowy :baffled::no:

dziendobry dziewczyny :-) jeszcze tak rano to mnie tu nie bylo hihihi

tunia powodzenia na wizytach :-D
ja wczoraj ciezki dzien mialam, no ale hercia ma 5 szczeniorkow i dzis wszyscy wypoczywamy :happy: (oczywiscie nie obylo sie bez cesarki) ale wszyscy zdrowi i zadowoleni :-D wrzuce foty jutro jakies ...

a teraz ide zobaczyc co sie wczoraj dzialo tu

Hejahej :-):-)

U Nas też ciężka noc - w nocy włączył nam się alarm na budowie i M musiał gnać zobaczyć czy aby nikt nic nie wynosi :sorry2: na szczęście fałszywy alarm ;-)

Tunia kciuki trzymam i na wieści czekam :-):-) jej ja jeszcze 10 dni do wizyty :-D:-D ciekawe czy dotrzymam bo wczoraj elegancko skurcze lub stawianie się brzuszka 6 razy pod rząd co równe 15 minut :-D:-D:-D się wystraszyłam troszkę ale ciepły prysznic i przeszło :tak::tak:

Kamila to Was się narobiło w tym domku :-)

Witajcie :-)

Powodzenia dziś wszystkim ...

Słonko wyjszło zza chmurki to może coś podziałam ...
Śniło mi się że urodziłam :szok: Ale co to był za poród :-D:-D Obudziłam się i stwierdziłam że coś jest nie tak , zerkam za pomocą lusterka a tam widać główkę , więc idę do pokoju ( gdzie spała ginekolożka ) i zanim ją obudziłam to wyciągnęłam sobie dziecko - pytam się jej gdzie mam przeciąć pępowinę a ona mi mówi że jeszcze nie trzeba i poszła spać dalej . I stałam taka zdezorientowana z dzieckiem na rękach :sorry2:

witam was moje kochane cioteczki :)
kurde niewiem co tu napisac hehe jako jedyna mam dzidzi juz i kurde tak dziwnie mi sie pisze jak wy o swoich brzuszkach a ja o Kornelce,mala wkoncu zrobila wczoraj kupke :) i nocke mialam dosc spokojna a myslalam ze bedzie przerabane bo ja caly dzien bolal brzuszek :( ehh teraz malenstwo sobie smacznie spi najedzone :) i za 3 godzinki bedzie pobodka znowu ;) buziaki dziewczyny :) dla brzuszkow i maluszkow :)

reklama
Do góry