reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dziewczyny dajcie coś fajnego do posłuchania :-):-):-) bo już mam dość tej "swojej" muzyki :sorry: i szukam czegoś nowego a wstrzelić się nie mogę...

Kindzia
to tak jeszcze ze 3 tygodnie i czas na Nas :-D:-D:-D ja takiego mam czuja :-D:-D o ile jeszcze nie urodzę do pon :-D bo i tak we mnie coś siedzi :-D:-D:-D

reklama
uwielbiam śpioszki:p są takie...takie....no takie..."dzieciowe" , haha:D

Angel - gdybym ja miała współlokatorów to bym ich chyba w nocy zadźgala;o chyba zacznę w totaka grac i wybuduję nam wszystkim potrzebującym tą willę:D

Kasiurek-"nie "leń śmierdzący", a "leń pachnący" :D ... jak można - trzeba korzystać:-)))

nefi - upiecz mężowi coś szybkiego... albo nawet nie piecz...jest tyle ciast bez pieczenia:D... kup balony, nadmuchaj i poprzywieszaj...seprentyny itd..niech się poczuje jakby miał 5 lat:D aaaaaaaaa co! ahaha :D chyba mojemu w maju tak przyozdobię wszystko... kiczowato, tandetnie, dziecięco... serpentyny, konfetti, trąbki, czapeczki...to dopiero urodziny:D

mateczka mi mówi, że juz niedługo mozemy myć okna i podłogi... - życzy mi bym nie przenosiłą ciąży co by mnie szlag nie trafiał;p

Lina - ​ja ostatnio sobie słucham Selah Sue i Nosowskiej... aaa co !;p

Dzien dobry:-)
Ja juz po badaniach, ciekawa jestem jak tam wyszly beda dzisaj to zdam relacje:-)
A tak wogole ze szpitala pojechalam do rodzicow mama w pracy tato tez brat w szkole byla babcia zamiast z babcia porozmawiac zawinelam koldre i przed chwila sie obudzilam:-D
No przeciez wstawanie o 5 rano to nie na moje nerwy:-D
Czeka mnie prasowanko, ale tak mi sie chce ze ohohohho:-)
villandra trzymam kciuki za USG:-)

tunia - ​prasuj, pracuj...co by z głowy było;-)))) ja nie mam zamiaru rodzić w poniedziałek...chcę spędzić walentynki jeszcze we dwoje:p takze jest czas;p a w ogóle to ja mam chyba dzis obiad pod Ciebie specjalnie zrobiony:p... naleśnik, a w śroku parówka z żółtym serem... - jak krokiecik zrobione... mmmmmmmmmmniam!:p

idę zeżreć z ketchupem;p

Ostatnia edycja:
Kindzia ja mam małe mieszkanie :-D więc ogarnąć pół to nie taki wysiłek :-D I tak do wieczora znowu będzie bajzel , jak tylko wrócą chłopcy :-)

Kasiurek Ty leż z nóżkami do góry -to dopiero jest poświęcenie ... to ja już wolę mycie podłóg :-D

Ivi dobrze że Tymo śpi i tak pewnie na nic innego sił mu brakuje ;-)
A śpioszki weź zielone co by wiosennie było :-D

Angel współczuje współlokatora , oby wam się udało jak najszybciej znaleźć kąt dla siebie ...
A brzuszek rzeczywiście Ci przyspieszył :tak:

nefi ja to na oparach jadę - ale jak mus to mus . Dobrze że choć obiadu nie muszę gotować ... Za to już myślę o jutrzejszym i znowu pomysłów brak :crazy:

Myślę żeby odrobaczyć mojego kota zanim pojawi się dzidzia , jak myślicie muszę iść z nim do weterynarza czy wystarczy że sama podejdę ??

Angel - ja uwielbiam pajace ale nie mam żadnego takiego.. "wyjściowego" w tak małym rozmiarze.. Właśnie zdałąm sobie z tego sprawę! mam ich mnóśtwo, ale używanych po Tymku i córeczce znajomych ;) wiec albo dokupię nowy pajacyk 62 albo poprzestanę na śpioszkach :) A śpiszki też uwielbiam :) i dziecko wygląda jakby spodenki miało :-D

Mini- ale rozek będzie zielony już:D chyba wybrałam, taki pomarańczowy - lekko kolorowy, do tego biała czapeczka, niedrapki i skarpetki.. powinno być ładnie :D cyknę fotkę i wam wstawię :D

reklama
dzien dobry

Ja dopiero otworzyłam oczy...tzn poszłam spać dopiero o 2, wstalam po 8 zrobiłam sniadanie Mezowi iposzłam dalej do łózka i chyba teraz jestem wyspana:-)

Kindzia ty chyba oszalalas chodniki odzniezsz w twoim stanie. podziwiam cie dziewczyno:tak:

Ivi ja chyba na poczatek ubiore w pajacyka, bedzie mi wygodniej i łatwiej załozyć, co do koloru.... zamknij oczy pomieszaj i wylosuj:-)

Angel a może uczulenie masz od jakiegos kremu, balsamu?

nusia to widze paczak jakas ogroma haha, powiedz mi jak tam ta twoja szkola rodzenia ?zadowolona jestes i jak to wyglada mozesz napisac

No ja wczoraj byłam juz na ostatniej lekcji. I czy zadowolona.... powiem ci szału nie było.Myslalam ze bede pokazywac jak ubrać pieluszki, wykapac itd. A pokazala jak dziecko jest polozone w brzuszku i jak wychodzi. Pokazala pozyjce do karmienia, i takie pierdoły ze wszytko w smie wiedzialam. Wczoraj było ze ws zpiatlu jestes 2-5 dni, przy znieczuleniu cewnik zakladaja. NAjlepsza z tego wszytkiego była wizyta w szpitalu, na porodówce, bo pokazała nam wszytko po kolei gdzie mamy isc jak przyjedziemy. JAkoś za bardzo sie nie doszkoliłam.

Do góry