reklama
a ja po tym moim śniadanku zasnelam... tak jakos dzis bez sil jestem jak wczoraj sprzatalam caly dom i 3 prania zrobilam tak dzis nic a nic... musze sobie kawke mala zrobic bo sil brak, a słonko tak ladnie zaglada przez szyby.
wiecie ze snilysice mi sie dzis wszytskie teraz mi sie przypomnialo ze bylysmy w jakiejs hali i kazda miala szanse zrobic taki mini pokoik dla swojegfo dzidziusia głownie chodzilo o wybor koloru scian i poscieli i pamietam ze bylam w pokoju Kasiulki i miala na żółto wszystko zrobione, pościel ściany nawet swoje łozko tez w odcieniu zoltego, Manta na zielono no wiecie co to forum robi z ludzi a to chyba przez te rozmowy o wspolnym domu - ale powiem Wam ze moje kolezanka z pracy ma w tej chwili 3 letniego synka i w zeszle wakacje byly razem forumowe dzieczyny tydzien na forum okolo 20 sie zebralo - tylko wiecie one juz 3 lata razem i sie faktycznie zaprzyjaznily.
wiecie ze snilysice mi sie dzis wszytskie teraz mi sie przypomnialo ze bylysmy w jakiejs hali i kazda miala szanse zrobic taki mini pokoik dla swojegfo dzidziusia głownie chodzilo o wybor koloru scian i poscieli i pamietam ze bylam w pokoju Kasiulki i miala na żółto wszystko zrobione, pościel ściany nawet swoje łozko tez w odcieniu zoltego, Manta na zielono no wiecie co to forum robi z ludzi a to chyba przez te rozmowy o wspolnym domu - ale powiem Wam ze moje kolezanka z pracy ma w tej chwili 3 letniego synka i w zeszle wakacje byly razem forumowe dzieczyny tydzien na forum okolo 20 sie zebralo - tylko wiecie one juz 3 lata razem i sie faktycznie zaprzyjaznily.
Tunia ojjjj nie dałabym sobie ręki uciachać , że nic się nie wydarzy - ja z tymi swoimi przeczuciami tak mam mój M czasem krzyczy na mnie, żebym cicho siedziała bo jak kraczę to zawsze wykraczę
Mini właśnie mi się pozmieniało wszystko ostatnio i sama nie wiem czego szukam - w każdym razie poszukuję płyty, którą wezmę z sobą do porodu :-) więc musi ona być zrównoważona z pazurem
Mini właśnie mi się pozmieniało wszystko ostatnio i sama nie wiem czego szukam - w każdym razie poszukuję płyty, którą wezmę z sobą do porodu :-) więc musi ona być zrównoważona z pazurem
cytrusowa85
Fanka BB :)
Lina nie łapie sie z Toba w takim razie, ja musze te syfy wygonic, wczesniej nie rodze.. na poczatku marca najwczesniej
Nusia a no widzisz.. juz taka jestem, tu mi nie wolno ale i tak zrobie...
Nusia a no widzisz.. juz taka jestem, tu mi nie wolno ale i tak zrobie...
MantaZG
K&M - nie chcę nic mówić, ale.... nasz pokoik i dzidzi jest właśnie ... ZIELONY ;-)) ściany zielone, roletki zielone, półki zielone, kanapa też... troche dodatków biało- żółtych itd... ale ZIELEŃ przeważa w różnych odcieniach;p ahahah
może moja aura jest Zielona? ahaha
może moja aura jest Zielona? ahaha
Ostatnia edycja:
Ewstra
jestem z siebie dumna zakonczylam pisanie planu porodowego caly czas w wyrku jestem ale korci mnie poprasowac hmmm
mini jesli odrobaczyc to tylko po tabletke musisz isc
nusia tak mysalam ze szalu nie bedzie-ja ide za tydzien ale w sumie wiem ze niczego sie nie dowiem, moze mojemu m cos sie przyda
mini jesli odrobaczyc to tylko po tabletke musisz isc
nusia tak mysalam ze szalu nie bedzie-ja ide za tydzien ale w sumie wiem ze niczego sie nie dowiem, moze mojemu m cos sie przyda
Mini55
&&&&&
Lina ja zawsze powtarzam że od krakania się dzieci nie biorą :-)
A może coś takiego :
Dave Matthews Band - Satellite - YouTube ( to jeden z moich ulubieńszych zespołów )
A może coś takiego :
Dave Matthews Band - Satellite - YouTube ( to jeden z moich ulubieńszych zespołów )
reklama