reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam nie poczytam co u was bo mi sie nie chce, nie mam sil ;/ o 1 30 zasnelam by jak zwykle o 4 sie obudzic, potem o 5 sprzataczka odsniezala chodniki i po snie ;/ o 6 mama wstala bo do zusu na komisje isc musiala i ja od 5 nie spie,malego oporzadzuc sniadanie, ubracv pobawic sie i padam na ryj!!!! teraz diadka wygonilam a sama ide spac, babcia dzwobila ze do 2014 ma rente wiec wielkie ufff ju jedzie wiec jak przyjdzie zajmie sie mlodyma ja odespie- za to kocham moja mame lece spac dobranoc

reklama
ajako druga ciąża chyba gorsza co ?? Ja też czuje się jak słonica :confused2:

K&M uuu jakie zdrowe śniadanie :-)

Kasiurek
dobranoc :-)

A ja poprasowałam , i zaraz się zabieram za sprzątanie a moc już mi się kończy :eek:

nefi ja mam dziś dzień prasowania rzeczy dzidziusiowych a prania dorosłych, nie zgrałam się z Wami

Dziecięce u mnie jeszcze nie tknięte - może w przyszłym tygodniu, bo w tym nie ma szans :no:

Wpadam na chwilę zameldować się zimowo

Zobacz załącznik 426360Zobacz załącznik 426361

Mamy śnieg- dziadek przeszczęśliwy (ja też), bo ma zajęcie :-D

Melduję, że żyję, nadrobiłam krótsze wątki, głowny też i uciekam od razu, bo za 1,5 h trzeba się zbierac do miasta, a ja od 8:00 siedzę i Was czytam, a łazienka prosi o sprzątanie, żelazko na mnie krzywo zerka, M dzielnie działa, a ja się opier..... :baffled::-D

Bawcie się dziś dobrze, zdrówka dla najmniejszych, zdrówka dla większych - precz katary, kaszle i wirusy! A sio!
Postaram się zameldować wieczorem po USG (jak nie wrócimy zbyt późno, bo po drodze teścia urodzinowo odwiedzimy) - nadal trzymam się kinder surprise ;-)

witam się i ja

ja tak z rana troszkę mieszkanko ogarnęłam,czekam teraz na położną,później córka wróci ze szkoły i trzeba się wybrać na miasto jakieś zakupy zrobić,mała troszkę złapie świeżego powietrza.Strasznie mi się nie chce,ale muszę

Mini sprytna z Ciebie kobietka jak Ty juz prasowanie masz zrobione

K&M pyszne śniadanko

Kasiurek miłego spania

Villandra czekamy na wieści z USG

Ostatnia edycja:
Witam kobitki!
Ivi mam nadzieje, że Tymkowi szybko spadnie groączka - byliście z nim u lekarza? My póki co z Dobrusią nie jedziemy, bo temperatury nie ma, ale oprócz bólu gardła dziś katar doszedł...

jej Wy tu o wiciu gniazda, a ja zero energii do czegokolwiek... zaraz idę się zmusic i zmyję naczynia, wstawie na szybko zupkę i dalej do pozycji poziomej... nogi mi znów puchną (zasługa m- bo pai w piecu jak szalony i nawet otwarte okna nie pomagaja)...

do tego okazało sie, że jakies terminy u M w pracy przesuneli i nie wiadomo czy będzie mógł wziąc wolne w najbliższych dniach... a tyle pracy jeszcze... no i zakupy wyprawkowe... póki co czekam na zamówione wroki próżniowe, bo chcę posegregować nasze ubrania i ile te mniej uzywane w worki popakowac, żeby dla malucha więcej miejsca zrobić... chociaż tyle...

miłego dnia!

mini- taaaa druga ciaza zdecydowanie ciezsza, nie wiem jak dam rade jeszcze miesiac, juz wszystko ciezko, ponownie jestem w szoku, ze az taka, stara, ociezala baba ze mnie i jeszcze ciekawi mnie czy wroce w ogole jakims cudem do formy po porodzie, mam pewne watpliwosci:-(
a Ty jaki power wow! ja nadal w szlafroku siedze :szok:

miska- Ty tez sie nie obijasz widze! fajnie masz z ta polozna, ze tak przychodzi do Ciebie, tak po Brytyjsku troche...jak na polskie standardy to chyba jakas nowosc.

vill- eeee jesli dziewczynka to pozostanie kinder niespodzianka, bo pewnie i tak nie wypatrzycie na usg heheh, jesli nagle okaze sie synus to pewnie nie da sie nie zauwazyc dyndajacego czegos :-D powodzenia!

witam
No i calkiem mnie polamalo,doszla temperatura oddychac sie nie da no ale na noc zapuscialm sobie krople bo bym oszalala normalnie mam problem z oddychaniem a co dopiero przy katarze no mam nadzieje ze malej to nie zaszkodzilo w ciagu dnia meke moge zniesc ale nie w nocy.Ja dzis nic nie robie doslownie odpoczywam pod kocem termos z herbatka zrobilam by nie wstawac.Dokoncze dzis pisac plan porodowy.
Zdrowia dla maluszkow waszych bo widze ze dzieci mam sie pochorowaly
vill jakie widoki co bym dala by sobie potuptac tak po sniegu
nusia to widze paczak jakas ogroma haha, powiedz mi jak tam ta twoja szkola rodzenia ?zadowolona jestes i jak to wyglada mozesz napisac

Mata zdrówka dla Dobrusi,powiem,ze i ja mam brak energii ale coś trzeba robić

Ajako oj z tym ociężałym samopoczuciem nie jesteś sama,dla mnie wyjście na miasto to wyprawa,też cięzko się chodzi wszystko boli a to jeszcze 2 miesiące
tak zmieniło się kiedyś położna przychodziła dopiero po porodzie teraz od 20 tygodnia ciąży

Ewstra oj biedulko szybko zdrowiej,do łóżeczka i grzej się ile tylko się da

ja również witam,

hmm widze, że jakies choróbska nam sie tutaj na forum przypałętały. wszystkim duuuzo zdrówka zyczę.
ivi synkowi duzo zdrówka, a Tobie duzo cierpliwości.:tak:

ajako
ja tam jestem w pierwszej ciązy i sie czuje jak słoniatko, turlam sie i sapie, a moje nogi to mam wrażenie, że zyją własnym zyciem i nie zwracaja na mnie za bardzo uwagi. ehh może to wina tego, że ja ponad 30-tka jestem.:eek:
Villandra samych dobrych wieści po USG.

Miłego dzionka kobitki i jeszcze raz duuuuuzo zdrówka

reklama
heyKa

Smarku w pikolu
w kominku napalone i drewienka naniesione
Zobacz załącznik 426396

u mnie śniegu po pas.. biało i ślisko..
za łopatę .. i dwa chodniki odśnieżyłam...
..........
dywaniki z łazienki do prania wrzuciłam
potem pojechałam na rynek po warzywka, po kiełbasę biała do mięsnego i
na końcu do labka po wyniki z wymazu.. no i 3 bacteriusy wyhodowane siet
(na pewno E.Coli ale co jeszcze nie pamiętam)
musze zaniesc jeszcze krew i mocz z ranca i za tydz z wynikami do gina

powiesiłam chodniki i wrzuciłam ręczniki..
barszczyk biały juz zrobiłam..

teraz kaffka
................

Do góry