reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kindzia jeśli to jest Twój kominek domowy - proszę wyślij mi więcej zdjęć na mail - strasznie mi się podoba a jestem na etapie wyboru kominka - w ogóle salon musisz mieć w fajnym stylu zrobiony więc jakbyś mogła będę wdzięczna :-)
poza tym obydwie jesteśmy miłośniczkami słodkiego - e- cola rządzi :-D:-D:-D ciekawe jak długo zajmie wykurzenie jej :confused2:

Ja to nie wiem - Wy tyle energii - ja troszkę ogarnęłam pokój (w połowie) i się zasapałam :-D:-D:-D:-D:-D a druga połowa i sterta Zuzinych i moich ciuszków czeka na prasowanie :-D jak mówicie, że 2 ciąża gorsza to ja nie chce :-D

reklama
dzieeeń dobryyyyyyyyyyy:D

co tu robić, co tu robić?
pranko wstawione, poprasowane wszystko, wysprzątane, obiad gotowy...
coooooooooooo tu roooobić? szaro, buro i ble, ble...

może sobie poczytam ...albo znowu papiery poukładam... aaaaalbo... albo nie...
zrobię album dla naszego Dziecia na pierwszy roczek swego zwiedzania świata... i będzie pamiątka do pudła ze skarbami dla Brzdąca. oooooo.

no to Wy się bawcie, ja sobie chwytam za pierdoły... - ale będę kukała.

a jak humory?
niech no dopisują!:p
nie pozwólccie, by pogoda miała na nas jakikolwiek wpływ:D

Kindza oszalałaś :szok: to nieprzyzwoite aż tak się wysilać w ciąży :-D

Ja też ogarnęłam połowę mieszkania , i umyłam podłogi :-) A teraz sobie pije kaffkę i się lenię :-)

Lina to z netu, tez mam narożny i taki kształtem ale bez tego "podświetlenia":) a moj domek, salon i chyba kominek tez.... masz na zamkniętym. A kominków ci teraz multum. ja juz bym swoj zmieniała:)
...
my to na tym samym wozku, tu glukoza za mała, tu skrócone szyjki , tu znowu bacteriusy..
ja za tydzien ide (krew+mocz musze zrobic) ciekawe co mi zapoda...
no i jak razem wyladujemy na porodówce to sie nie zdziwię..
tylko Ty lepszy Zuch bo i spakowana i wyprawka zrobiona a mnie sie nie chce..
jak juz chate ogarne, Smarka to juz padam.

moje dziecko śpi!! szok :) ale wbrew zasadom zasnąl mi na rekach:/ a co tam, chory jest to wolno mu ;-)j
a własnie mam Bardzo Wielki Dylemat! Akurat przygotowuję torbę do szpitala... No i przygotowałam chyba z 6 zestawów ubrań i .. nie mam pojęcia który wybrać jako Pierwsze Ubranko Księżniczki!!:-( może pomożecie?;-)
mam 3 zestawy body+śpioszki: zielony, kremowy, pomarańczowy. No i parę pajacyków.. Ale na pierwsze ubranko wolałabym body+ śpioszki właśnie...

ivi poprzyj fotkami to podpowiemy:))
A czemu wolisz body i spiochy? Mi jakos te spiochy wogole nie podchodza, pajacyki bardziej ;-)

Ja jestem tak wściekła, że aż mi się nie chce wkur***.
Nie wyrabiam z jednym wpsółlotkatorem. Mój poziom tolerancji to takich osobników w dniu dzisiejszym spadł już do ZERA.
Noc cięża, grzejniki waliły na fula, za duzo prania- zrobilo sie parno i gorąco, meczylam sie do 4, wstalam siku, wywietrzylam pokoj i zamknelam kaloryfery. Ale itak do rana co chwile sie budzilam, wiercilam, nie moglam znalesc pozycji :/;(

Makabrycznie swedzi mnie brzuch z prawej strony w ciagu kilku dni usiany caly rozstepami- zdcydowanie widze olbrzymi wzrost malca i brzucha na przestrzeni tego tygodnia. Do tego z tej prawej strony mam i jakies ..podrazniene/uczylenie na bebzonie? :sorry: Nie wiem co to ale SWĘDZI również :/
No i wstalam jak nigdy 10 , wnerwiona i niewyspana.
Mąż ma dabla to fajny dzien sie zapowiada do 1 w nocy sama.
Coza bzdura.

Kamila jak tylko finanse pozwolą to sie przeprowadzimy. W razie dużego W- czyli wczesniejszego porodu, nie wyrobienia sie z przeprowadzka chce miec tu wszystko gotowe..

wita was len smierdzacy , watroba mi zgnije od lezenia, mozna powiedz ze sie wyspalam hyhy

jak widze ile wy robicie to glupio sie udzielac na forum ;:)rofl2::baffled::szok::sorry: bo ja to lezenie prawobokowe lewobokowe lub kregoslupowe urzadzam ;/

jejku jak czytam jak Wy pierzecie i sprzatacie to normalnie się zastanawiam co mi jest. nie mam dzis siły totalnie na nic. najchetniej zwinełabym sie w kłebek i poszła spać, ale wiem, że wtedy nocka to już totalnie w plecy.
moze macie jakoś metode na wykrzesanie chociaż troszke energii z siebie???
mój męża ma zaraz urodziny chciałabym mu zrobic jakowąs niespodziankę, a normalnie ja tutaj podupadam totalnie na formie:zawstydzona/y:

reklama
moje dziecko śpi!! szok :) ale wbrew zasadom zasnąl mi na rekach:/ a co tam, chory jest to wolno mu ;-)j
a własnie mam Bardzo Wielki Dylemat! Akurat przygotowuję torbę do szpitala... No i przygotowałam chyba z 6 zestawów ubrań i .. nie mam pojęcia który wybrać jako Pierwsze Ubranko Księżniczki!!:-( może pomożecie?;-)
mam 3 zestawy body+śpioszki: zielony, kremowy, pomarańczowy. No i parę pajacyków.. Ale na pierwsze ubranko wolałabym body+ śpioszki właśnie...
ja tez preferuje body ,spioszki i kombinezon taki wiosenny i kocem nosidelko- ja narazie mam torbe dla siebie do szpitala, sdzis chce isc z mamka do apteki po pieluchy podklady itd a ubranka bede prac nie w ten a nastepny weekend tzn nie ja tylko malzonek!

Do góry