reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Mini po odrobaczenie dla kota możesz iść sama - musisz znać tylko mniej wiecej wage futerka ;-)

Co do współlokatorów.. No nie jest lekko.. Mysmy odkąd z M wybyli na studia do innego miasta mieszkali sami :sorry: Az do wyjazdu do Londynu zawsze sami z krótką przerwą miedzy ślubną u mamy.
A pomyśleć , że naprawde jeszcze byłoby znośnie gdyby do jasnej cholery taki ped*** choc troche szacunku mial do innych ludzi! On jest u siebie cholera jasna a nie w domu dzielonym z innymi ludzmi!! A w dusze bo sie zagotuje znowu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nefi myslalam o tym, a to mozliwe, zeby dostac nagle uczulenia na ten sam krem?? Smaruje sie tylko perfect mama :(
Mam jeszcze babydream to tego na zmiane bede smarowac. Ale co to juz da, jak zaczynam przypominac zebrę? :confused2:
Wogole po tej stronie brzucha nie dosc, ze wysyp rozstepow, jakies uczulenie to jeszcze siniak od zastrzyku! No pieknie yglada tylko na okładkę ;)

Ej ja w ciąży jestem a kobiety w ciąży są uprzywilejowane i lań nie dostają :-D:-D:-D:-D:-D

Mini no może - muszę więcej piosenek przejrzeć zanim na płytkę sie zdecyduje jednak 40-60 zł piechotką nie chodzi :-D ale kupić muszę jak najszybciej w każdym razie :-)

Lina a co myszami nas postraszysz ??:-D
nastawiaj tyłek ...
pasek-gramofon_00.jpg

Kindzia ale u Ciebie musi być klimatycznie, śnieg kominek ahhhh

Kasiurek len się z nogami na suficie
Ivi super że tymkowi udało się zasnąć
Angel współczuje współlokatora, mam nadzieję że szybko się wyprowadzicie i będziecie mieli święty spokój
Vill powodzenia na USG
K&M
co do mojego pokoju też się niewiele pomyliłaś, mam żółte tapety i złote zasłony:-)
Widzę, że część dziewczyn ma energii, że mogłaby drugą połowę nimi obdrapać :-)

Ja dzisiaj miałam słabą noc, chyba denerwowałam się KTG, wstałam o 6, wróciłam o 11 i poszłam spać. O 13 obudził mnie listonosz z paczuszką dla Grzesia, Pani do bluzy i spodenek dała super sweterek :D

Kasiulka -takie nerwy przed czymś nowym to chyba normalne... moja nocka też będzie ciężka przed pierwszym KTG :p... Niby człowiek wie, że wszystko gra, ale... sam fakt. ajajaj;-)))
gratisiki do przesyłek są najlepsze:D haha..
ja czekam na moje "cycki", ktore niebawem powinny dotrzeć:D

reklama
No i mam wynki:-)tradycyjnie bakteryjki uwielbiaja moje siuski:-DHemoglobiny mam 12 no jak kon:-Di najwazniejsze tsh z 5.4 zmniejszylo sie do 3.4:-)

Do góry