Czesc dziewczyny!
wczoraj wieczorem chcialam cos pisac, ale tak mi forum mulilo, ze sie nie dalo, niby sie otwieraly stronki, ale puste i musialam non stop odswiezac, inne strony normalnie chodzily, to nie wiem o co caman.
laski dostalyscie na pw wiadomosc z zaproszeniem na jakies nowe forum czy cos takiego??????
ja tego nawet nie otwieralam, na wszelki wypadek jakby jakies g.... to bylo.
a ja sie tak narobilam wczoraj, dzisiaj zdycham, maz kochany sie zlitowal i odwiozl mala do przedszkola i powiedzial, ze do tej 14 mam tylko lezec.
ale faktycznie za duzo jak na jeden raz, chcialam wszystko zrobic i to bylo przegiecie; ale mam torbe wyprana, troche prania wyprane, poprasowane, dom wysprzatany, lozeczko rozlozone uffff
vill- monika mi podpowiedziala gdzie szukac fotek Twoich mebli, znalazlam, poogladalam; baaaardzo ladne! faktycznie przyszlosciowe, ale to dobrze, bo ten czas na serio tak szybko leci, ze szok.
moja mala tez nie ma typowo dzieciecych mebli w pokoju.
cos czuje, ze teraz to Cie tu bedzie malo, jak maz w domu;-)
co to ja mialam jeszcze hm....
aaaa
tunia- ja pierdykam, szok!! taki maluszek, strasznie wspolczuje tej kolezance i trzymam kciuki za malenka! dluga droga przed nimi....w wakacje urodzila kuzynka mojej kolezanki z pracy tez w 26 tc, ciagle byly w kontakcie, to mialysmy wiesci na biezaco, ale to byla straszna walka o ta mala, pozniej wyszli do domu dopiero w listopadzie
szok
i za kilka dni juz wrocili do szpitala, masakra!
ogladam DDtvn o mamie z chin, ciekawe to....