monika2412
Fanka BB :)
Perelandra- jak ja lubię kolejki do laboratorium Babcie są niesamowite.Ostatnio jak byłam widziała akcje jak czekała jedna a inna wpadła i zaczęła się kłócić ze to jej kolej chociaż przed nią była tylko ta pani i mówi do niej że nie ma problemu że jak jej się spieszy to ją puści a tamta dalej swoje (chyba miała ochotę się pokłócić)
Piniula - odpoczywaj a egzaminy na leżąco będziemy zdawaćJa zaczynam pod koniec stycznia sesje.
Ewstra-to nieźle z tymi szczepieniami i strasznie długo.
A ja czekam ponad miesiąc na dowód i nie mogę się doczekać mam nadzieje ze w następnym tygodniu dostane.Mój synek płacz dzisiaj zrobił bo jak to śniegu nie ma.A ja chyba sama sobie choinkę zacznę rozbierać bo mi do następnych świąt zostanie Doprosić się nie mogę
Piniula - odpoczywaj a egzaminy na leżąco będziemy zdawaćJa zaczynam pod koniec stycznia sesje.
Ewstra-to nieźle z tymi szczepieniami i strasznie długo.
A ja czekam ponad miesiąc na dowód i nie mogę się doczekać mam nadzieje ze w następnym tygodniu dostane.Mój synek płacz dzisiaj zrobił bo jak to śniegu nie ma.A ja chyba sama sobie choinkę zacznę rozbierać bo mi do następnych świąt zostanie Doprosić się nie mogę