reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Mini no musimy zdążyc. zakładali nam ciepła wodę w łazience. była likwidacja term gazowych i mamy cała łazienkę rozryta. do tego oczywiście przy okazji robienia wody sasiadka zalała nam kuchnię :baffled:. no to i łazienka i kuchnia i jeszcze M chce machnąc przedpokój bo to jednyne miejsce w naszym domu nieodświeżone. także po prostu totalna malina, a ja mu juz nie bardzo pomoge bo nie wleze na drabinę. dobrze, ze przynajmniej farby takie niesmierdzące mamy.

Ajako - mj lekarz to Stas ;] hahaha moze t znim anestezjolog gadal ;] no te znieculenia sa fajne pod kregslup ze wiesz ze nie uczjesz bolu jestes swiadoma gorzej po ogolnym. Jestem ciekawa ile sie nie moze ruszac- mj maz tez e mna w pooperacyjnej siedzial krotk b jechal do syna ale siedzial - chociaz mal pamietam - kolezanka (pozanana wlasnie na sali pooeracyjnej) opowiadala potem jakie ja *******y gadalam i sie wkurzala bo ona nie umiala zasnac przeze mnie bo ja swiergolilam glupoty o zmarlych o synu o kezu ze mnienie kocha i mnie oklamuje i takie tam - hahaha

Mysle ze wstep na poperacyjna zalezy od ilosci pan na niej (chyba sa 3 wyra) i od piguł kotre akurat zmiane maja ;] a cora słuszna ma wage ;]

ja wam zazdroszcze ze mecie remont przed porodem zrbic - ja musze po...dlaczego musze?!

bo w tym roku ocieplaja mi blok i wiadmo beda wiercic wiercic i wiercic i pewnie sicany pekna cos gdzies odpadnie jak to w blokach i wtedy chcemy zbic co nie spadlo i plyty karton gips dac w claym mieszkaniu na sciany ,gladz i pomalowac na spokojnie wiec ja bede miala jednego ssaka biegajacego a drugiego jak Bog da wisząceg na cycu ;] ale damy rade ;] Polki silny narod hahah

nefi to nie zazdroszczę takiej wymuszonej sytuacji . Zwłaszcza że to spory remont ... Najgorszy ten biały pyłek co wszędzie włazi i sprząta się potem przez dwa tygodnie non stop

Dzien dobry me kochane:-D
Juz wiecej chyba nie moglyscie napisac polowe nie pamietam co przeczytalam:-)
Oczywiscie wylapalam najwazniejsze drineczki:-Dza mna chodzi podwojna wodka z cola cytryna i lodem:-Dmhmhmhmh:-D
A jak naarzie to sie racze syropkiem prawoslazowym:-)

ok- ja idę zrobić włoski do ludzi i do szkółki.
Miłego popołudnia i wieczorku, bo nie wiem czy zerknę tu dziś jeszcze. A jutro z rana jadę oddać nieco krwi laboratoryjnym wampirkom a potem na spotkanie do Poradni Psychofizycznego Przygotowania do Porodu :)sorry2: wysyłają nas tam poniekąd w ramach szkoły rodzenia - trzeba tam od nich też mieć jakąś adnotację; może od razu jakiegoś psychologa tam dorwę :evil: nie pogniewałabym się).
Pa pa :-)

reklama
Do góry